DV2026 Sohbet Odası
-
@istalin hocam anlamadım ne dediğinizi kusura bakmayın :)
-
günaydin :)
-
günaydın herkese bu sene count down yok mu? ben mi göremiyorum arkadaşlar
-
Bu ileti silindi! -
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Dün denk geldim bu video'ya sizinle paylaşmak istedim
Hemen Master programları için niyet mektupları, referans mektupları ve TOEFL çalışmalarına başlayalım. Keşke sözünde duracağına güvenebilsem 🥲
-
Selam herkese bizde ikincide yeni fotoğraf çektirdik bakalım kurallara uyup şansı arttırıyoruzdur umarım şurada Mayıs a ne kaldı ...
-
@hashirama sözünde durur durmaz bilemem sadece trump böyle düşünmesi bile en azından kesinlikle göçmen istemiyoruz düşüncesi için olmadığını kanıtlıyor trump yasa dışı göçmenlere karşı olduğunu kanıtlar niteliğinde bir hareket
-
4 aydan da düştük sonunda, kaldı 114 gün. Sabır sabır sabır
-
Los angeles orman yangını kontrole alamıyorlar.
Allah yardımcıları olsun inşallah biran önce söner
-
good bye!
-
@yasinyasa inan evler yada arabalardan daha çok üzüldüğüm ormanlardaki ağaçlara hayvanlara daha çok üzülüyorum manavgat yangınında ağaç dikmek için gönüllü gitmiştim onlarca hayvan ölülerini görünce çok kötü oldum
-

-
Merhabalar Herkese.
herkes için hayırlısı olur umarım. -
@debbieLA77 siz vize için başvurmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam sonuç ne oldu
-
Merhabalar, güzel bir haftamız olsun.
beklenen güne 3 ay 20 gün kaldı, bu sefer bize çıkar yüzümüz güler umarım -
@zakaria bak 3 ay diyince gözüme biran çok göründü :D 15hafta kaldı demek kulağa daha iyi geliyor :)
-
@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf :( youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf :( youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.
Dusuncelerinize kesinlikle katiliyorum. Dustuklerinde kendi kotu gunlerini ve Amerikanin onlara ettigi yardimlari cabuk unutuyorlar tabi ,tum diger ulkelerin cogunu kapsiyor bu soyledigim. Ruhsuz insanlarin ruhsuzlugu bir sallantiya ve onlara geri donecek onlarinda icerisinde bulundugu baska bir felakete bakar herkes gunun sonunda kendi karmasini yasar ve yasayacaktir nasilsa diyerek o gibi insanlari hep Tanriya havale ediyorum..Amerika her turlu kendi yarasini fazlasiyla saracak gucte her daim bu onemli degil,peki ya onlar?
-
Üst üste green kart çıkmış ilk kişi olmak istiyorum daha önce var mı bilmiyorum mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum
-
@istalin daha önce bunu yaşayan bir çok kişi oldu ama umarım ikinci sene kazanmanıza gerek kalmadan bu sene vizenize kavuşursunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum