Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 438.0k 874

• 4 aydan da düştük sonunda, kaldı 114 gün. Sabır sabır sabır

• ⭐⭐

Los angeles orman yangını kontrole alamıyorlar.

Allah yardımcıları olsun inşallah biran önce söner

https://www.youtube.com/watch?v=RtAUCLZWHTI

• good bye!

• @yasinyasa inan evler yada arabalardan daha çok üzüldüğüm ormanlardaki ağaçlara hayvanlara daha çok üzülüyorum manavgat yangınında ağaç dikmek için gönüllü gitmiştim onlarca hayvan ölülerini görünce çok kötü oldum

• ⭐⭐⭐

Gg14x95aMAEBzN3.jpg

• Merhabalar Herkese.
    herkes için hayırlısı olur umarım.

• @debbieLA77 siz vize için başvurmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam sonuç ne oldu

• Merhabalar, güzel bir haftamız olsun.
    beklenen güne 3 ay 20 gün kaldı, bu sefer bize çıkar yüzümüz güler umarım

• @zakaria bak 3 ay diyince gözüme biran çok göründü :D 15hafta kaldı demek kulağa daha iyi geliyor :)

• ⭐⭐

@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf :( youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf :( youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.

Dusuncelerinize kesinlikle katiliyorum. Dustuklerinde kendi kotu gunlerini ve Amerikanin onlara ettigi yardimlari cabuk unutuyorlar tabi ,tum diger ulkelerin cogunu kapsiyor bu soyledigim. Ruhsuz insanlarin ruhsuzlugu bir sallantiya ve onlara geri donecek onlarinda icerisinde bulundugu baska bir felakete bakar herkes gunun sonunda kendi karmasini yasar ve yasayacaktir nasilsa diyerek o gibi insanlari hep Tanriya havale ediyorum..Amerika her turlu kendi yarasini fazlasiyla saracak gucte her daim bu onemli degil,peki ya onlar?

• Üst üste green kart çıkmış ilk kişi olmak istiyorum daha önce var mı bilmiyorum mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum

• @istalin daha önce bunu yaşayan bir çok kişi oldu ama umarım ikinci sene kazanmanıza gerek kalmadan bu sene vizenize kavuşursunuz

• ⭐⭐⭐

@istalin İlk kişi olmanız mümkün değil malesef daha önceden ilk senesinde çıkıp gitmeyip ikinci senesinde çıkan çok kişi mevcut

Şansınız bence yüksek çünkü ne hikmetse gitmeyenlere 2. senelerinde yine çıkıyor. Bilgisayar kurayı çekerken pozitif ayrım yapıyor herhalde :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @newbie97 maalesef kurayı bilgisayar değil evren yapıyor, evren; insan gibidir, arzu, çok arzularsan o senden kaçar tıpkı çok sevgi verip karşılık alamayan adam gibi, ama bir bakmışsın serserinin birine bakmış sevgi verdiğin kişi, ne demiş freud “Erkek sevdiği zaman arzu yoktur; arzuladığı zaman ise, aşk yoktur.” Umudunuzu yitirdiğinizde bu forumdan uzaklaştığınızda size çıkacaktır
    Bu yüzden odak noktanıza koymayın bırakın kcc peşinizden koşsun fotoğrafını yükle ve mayısları bekle 😏

• ⭐⭐⭐

@istalin Geçen yazılımdan anlayan bir abi yazmıştı aynı şeyi, bilgisayar çekiyorsa random olmaz demişti, randoma yaklaşır ama tamamiyle random değil demişti. Belki de bu yüzden 2 sene üst üste kazanan çok fazla insan var burada. Sistem artık kaşınızı gözünüzü mü beğeniyor da ısrarla çekiyor bilmiyorum :beaming_face_with_smiling_eyes: geçen seneyle aynı fotoğrafla mı başvuru yaptınız acaba

• @newbie97 bilgisayardan çok iyi anlarım. Çekiliş random.

• Kastedilen şey sanırım şu: Bilgisayar da temelde mutlak manada random değildir. Mutlaka yanlı seçim yapar. :)

• @mertCanAldirmaz Evet bunu demişti sanırım

• Merhaba herkese uzun bir aradan sonra 👋 bize çıkar mı bilmiyorum ama doluyum mesajım silinmez ama inşallah böyle insan artıklarına ve insan artıklarını amerikaya alıyorlar hala ya yada Green card ile yada sınırdan mı geçti bilmiyorum onuda

Başvuru yapacağım diye dolanıyordum ama maalesef bir kaç mesaj önceleri ama şimdilik bu planı erteleme girişiminde bulundum ama içimde hala var Amerikan rüyası bir gün olacak inşallah 🙏 5-6 yıl sonra emekli olunca memurluktan öyle başvuru yapmayı düşünüyorum

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    205k Bakış
    T
    ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, bazı Yeşil Kart (kalıcı oturma izni) başvuru sahiplerinden 100 bin dolara kadar teminat alınmasını öngören bir düzenleme üzerinde çalıştığı bildirildi. Wall Street Journal'ın haberine göre Trump yönetimi, yurt dışındaki ABD konsolosluklarından Yeşil Kart başvurusu yapan kişiler için geri ödemeli teminat uygulamasını değerlendirmeye aldı. Konuya yakın bazı yetkililer, teminat tutarının 100 bin dolar olabileceğini belirtirken, bazı durumlarda miktarın başvuru sahibinin koşullarına göre değişebileceğini ifade etti. Planın hayata geçirilmesi halinde, teminatın başvuru sahibinin kendisi ya da yakınları tarafından yatırılabileceği belirtiliyor. Yeşil Kart sahiplerinin ABD vatandaşlığına geçmeleri durumunda, en az beş yıl süren sürecin ardından yatırdıkları teminatı geri alabilecekleri kaydedildi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tommy Pigott, yönetimin mevcut yasal yetkiler çerçevesinde bu uygulamanın hayata geçirilmesini değerlendirdiğini doğrulayarak, "Başkan Donald Trump, ABD'ye göç etmek isteyen kişilerin mali açıdan kendi kendilerine yeterli olmaları gerektiğini açıkça ortaya koydu" ifadelerini kullandı. VİZEDE DE TEMİNAT İSTENİYOR Söz konusu öneri, Ağustos 2025'ten bu yana uygulanan turist vizelerine yönelik teminat programının kapsamının genişletilmesi niteliğini taşıyor. İlk aşamada Malavi ve Zambiya vatandaşlarından 15 bin dolara kadar geri ödemeli teminat alınırken, uygulama daha sonra yarısından fazlası Afrika'da bulunan 50 ülkeyi kapsayacak şekilde genişletildi. Bu teminatlar, vize süresinin aşılması veya ülkeye girişin ardından iltica gibi farklı bir göçmenlik statüsüne başvurulması halinde iade edilmiyor. Göçmen hakları savunucuları ise öneriye tepki gösterdi. Amerikan Göçmen Avukatları Birliği'nden Sharvari Dalal-Dheini, düzenlemenin göç sistemini "parası olanın faydalanabildiği" bir yapıya dönüştüreceğini savunarak, "Bunun amacı belirli bir göçmen grubunu dışarıda bırakmak gibi görünüyor. Böylece yalnızca varlıklı kişiler ABD'yi ziyaret edebilir, aileleriyle birleşebilir ya da daha iyi bir yaşam arayabilir" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan Trump yönetimi, kamu yardımlarından yararlanan göçmenlerin Yeşil Kart almasını zorlaştıran "public charge" (kamuya yük olma) kuralını da yeniden yürürlüğe koydu. Düzenleme kapsamında gıda yardımı, Medicaid sağlık sigortası veya konut desteği gibi kamu yardımlarından yararlanan kişilerin Yeşil Kart başvuruları reddedilebilecek. "Kamuya yük olma" kuralı ilk olarak Şubat 2020'de Trump'ın ilk başkanlık döneminde yürürlüğe girmiş, daha sonra eski Başkan Joe Biden yönetimi tarafından kaldırılmıştı.
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k