Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 438.0k 874

• 4 aydan da düştük sonunda, kaldı 114 gün. Sabır sabır sabır

• ⭐⭐

Los angeles orman yangını kontrole alamıyorlar.

Allah yardımcıları olsun inşallah biran önce söner

https://www.youtube.com/watch?v=RtAUCLZWHTI

• good bye!

• @yasinyasa inan evler yada arabalardan daha çok üzüldüğüm ormanlardaki ağaçlara hayvanlara daha çok üzülüyorum manavgat yangınında ağaç dikmek için gönüllü gitmiştim onlarca hayvan ölülerini görünce çok kötü oldum

• ⭐⭐⭐

Gg14x95aMAEBzN3.jpg

• Merhabalar Herkese.
    herkes için hayırlısı olur umarım.

• @debbieLA77 siz vize için başvurmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam sonuç ne oldu

• Merhabalar, güzel bir haftamız olsun.
    beklenen güne 3 ay 20 gün kaldı, bu sefer bize çıkar yüzümüz güler umarım

• @zakaria bak 3 ay diyince gözüme biran çok göründü :D 15hafta kaldı demek kulağa daha iyi geliyor :)

• ⭐⭐

@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf :( youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf :( youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.

Dusuncelerinize kesinlikle katiliyorum. Dustuklerinde kendi kotu gunlerini ve Amerikanin onlara ettigi yardimlari cabuk unutuyorlar tabi ,tum diger ulkelerin cogunu kapsiyor bu soyledigim. Ruhsuz insanlarin ruhsuzlugu bir sallantiya ve onlara geri donecek onlarinda icerisinde bulundugu baska bir felakete bakar herkes gunun sonunda kendi karmasini yasar ve yasayacaktir nasilsa diyerek o gibi insanlari hep Tanriya havale ediyorum..Amerika her turlu kendi yarasini fazlasiyla saracak gucte her daim bu onemli degil,peki ya onlar?

• Üst üste green kart çıkmış ilk kişi olmak istiyorum daha önce var mı bilmiyorum mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum

• @istalin daha önce bunu yaşayan bir çok kişi oldu ama umarım ikinci sene kazanmanıza gerek kalmadan bu sene vizenize kavuşursunuz

• ⭐⭐⭐

@istalin İlk kişi olmanız mümkün değil malesef daha önceden ilk senesinde çıkıp gitmeyip ikinci senesinde çıkan çok kişi mevcut

Şansınız bence yüksek çünkü ne hikmetse gitmeyenlere 2. senelerinde yine çıkıyor. Bilgisayar kurayı çekerken pozitif ayrım yapıyor herhalde :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @newbie97 maalesef kurayı bilgisayar değil evren yapıyor, evren; insan gibidir, arzu, çok arzularsan o senden kaçar tıpkı çok sevgi verip karşılık alamayan adam gibi, ama bir bakmışsın serserinin birine bakmış sevgi verdiğin kişi, ne demiş freud “Erkek sevdiği zaman arzu yoktur; arzuladığı zaman ise, aşk yoktur.” Umudunuzu yitirdiğinizde bu forumdan uzaklaştığınızda size çıkacaktır
    Bu yüzden odak noktanıza koymayın bırakın kcc peşinizden koşsun fotoğrafını yükle ve mayısları bekle 😏

• ⭐⭐⭐

@istalin Geçen yazılımdan anlayan bir abi yazmıştı aynı şeyi, bilgisayar çekiyorsa random olmaz demişti, randoma yaklaşır ama tamamiyle random değil demişti. Belki de bu yüzden 2 sene üst üste kazanan çok fazla insan var burada. Sistem artık kaşınızı gözünüzü mü beğeniyor da ısrarla çekiyor bilmiyorum :beaming_face_with_smiling_eyes: geçen seneyle aynı fotoğrafla mı başvuru yaptınız acaba

• @newbie97 bilgisayardan çok iyi anlarım. Çekiliş random.

• Kastedilen şey sanırım şu: Bilgisayar da temelde mutlak manada random değildir. Mutlaka yanlı seçim yapar. :)

• @mertCanAldirmaz Evet bunu demişti sanırım

• Merhaba herkese uzun bir aradan sonra 👋 bize çıkar mı bilmiyorum ama doluyum mesajım silinmez ama inşallah böyle insan artıklarına ve insan artıklarını amerikaya alıyorlar hala ya yada Green card ile yada sınırdan mı geçti bilmiyorum onuda

Başvuru yapacağım diye dolanıyordum ama maalesef bir kaç mesaj önceleri ama şimdilik bu planı erteleme girişiminde bulundum ama içimde hala var Amerikan rüyası bir gün olacak inşallah 🙏 5-6 yıl sonra emekli olunca memurluktan öyle başvuru yapmayı düşünüyorum

Benzer Başlıklar

• DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k