Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar Viyana Dosyamı Hong Kong’a taşımayı kabul etti ve taşındı diye mail atti. Hong Konga bu durumu sorduğumda dosyanız KCC tarafından tutulmaktadır diyor. Anlamadım hiç bir şey. Konsolosluktan bir diğerine taşırken KCC mi araya giriyor ?

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 Viyana’nın attigi emaili (dosyanızın transfer edlildigine dair teyidi) ek olarak ekleyip Hong Kong’a email ile tekrar sormak ister misiniz?

• @alparslan34 Dosyanızı Viyana dan Hong Kong a taşıyorsanız öncelikle Hong Kong un kabul edip dosyanızı viyana dan isteyeceğiz demesi gerekmiyor mu ? Hong Kong un haberi olmadan Viyana dosyayı nasıl HK ya taşıyabiliyor ?

• @ATS16 cevap geldi Your file is still in transferring. şeklinde

• @fahriakc cevap geldi Your file is still in transferring. Şeklinde

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU sorularınızı defalarca özelden cevaplamı istediğiniz cevapladım,
    neden hala aynı soruları ileti olarak yazıp cevap almaya çalışıyorsunuz?
    sizi cevaplarda tatmin etmeyen nokta tam olarak neresi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mertkanozyurek web sitesindeki göçmen vize soru formundan iletişime geçin.
    orada bu konu için ayrı bir sekme var zaten.

• Arkadaslar selam, bi konu fena kafami karistirdi. Bilgisi olup aydinlatabilcek birisi olursa cok sevinirim. Benim hem yesil hem de bordo pasaportum var. Ben yesille mulakat yapacagim ulkeye gidip vizeyi bordoya almak istiyordum, planimi vs ona gore yaptim. Konsolosluk bu konuyu problem edebilir mi? Ikisi de resmi bir pasaport sonucta. Bordonun suresi daha uzun oldugu icin Amerikan vizesini bordoya almak daha mantikli olur diye dusundum sadece.

• @ATS16 merhabalar. Konuyla ilgili bi şey sormak istiyorum. Benim mülakatım 12.02.2025 tarihinde Unganlar sistemi bana 02.01.2025 tarihine randevu verdi. Bu bi sorun olur mu?

• @brkkrmz27 Sadece Amerika ya giriş süreciniz öne çekilmiş olur. Zira sağlık raporu tarihinizden maksimum 6 ay içinde Amerika ya girmelisiniz.

• @minnesota teşekkür ederim. Forumda en erken mülakattan 1 ay öncesine alınmalı diye bi yazı gördüm. Benimkinin arasında 40 gün gibi bi süre var. Problem olmayacaksa sorun yok. Teşekkürler.

• @alparslan34
    Merhabalar, Viyana konsoloslukla iletisime gecip sizin dosyanizi transfer etmelerini talep etmis ve HNK’ta kabul etmis gibi gorunuyor. Bu asamada bu islemi HNK, KCC ile halledecektir. Mulakat planlamalarini konsolosluklar talep eder KCC planlar. Hafta sonu oldugu icin isleminiz askida kalmis olmasi normal, KCC bir saat icerisinde mesaiye baslayacaktir, birkac gun daha sabirla beklemelisiniz. Yil basi tatilinin de araya girecegini unutmayiniz.

• @gucarslan
    Bende elimden geldigidince ilgili arkadasa yardimci olamaya calistim. Nacizene gorusum ise bu kadar dogru ve degerli bilgilere ucretsiz ulasabildikleri icin tatmin olamiyorlar. Yalan yanlis bilgiler icin danismanlara tonlarca para odeselerdi eger bu sekilde olmazdi.

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27 mülakat tarihinizden 30 günden daha da öncesine sistemsel olarak tarih alabilmiş olmanız ilginç olmuş. Hiç randevunuz olmamasındansa, erken randevunuz olması iyi bir haber. Elinizde confirmation emaili de olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Vizeniz onaylanırsa, sağlık muayenesi tarihi itibariyle 6 ay içerisinde ABD’ye giriş yapmanız bekleniyor hakkınızın yanmaması için. Bol şans 🍀

• @ATS16 teşekkür ederim. Bende şaşkınım aslında. Herkes max 30 gün deyince kendi tarihime baktım 30 dan fazla. Sonra acaba ben kayıt esnasında mülakat tarihini mi yanlış girdim diye kontrol ettim. Yok doğru girmişim.

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27 [email protected] veya benzer bir email adresinden “Appointment Confirmation” başlıklı bir email aldınız mı randevu işlemini tamamladıktan sonra?

• Merhaba, 8 ocakta mülakata Hong Kongta gireceğim. Ds260 formumda eski pasaport numaramın yazması sorun olur mu? Sizce güncellemeli miyim? Eskisiyle yenisini birlikte götüreceğim.

• Merhabalar,
    Dosyamı Viyana'ya taşıdım. KCC'den taşındı diye maili aldım. Bu aşamada Viyana ile şu tarz konularda iletişime geçmeme gerek var mı? (Dosyamın taşınmasında bir sorun var mı? Viyana'da mülakata girebilir miyim?)

• @zeynepk3535 Merhaba, ben de sizin gibi pasaportumu yeniledim. Mülakat sırasında pasaportunuzu yenilediğinizi ve vizenizi yeni pasaportunuza almak istediğinizi belirtirseniz kabul ediyorlar diye biliyorum 🙂

• @bahar_aydin Teşekkür ederim:)

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 1917
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |