DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@alparslan34
Merhabalar, Viyana konsoloslukla iletisime gecip sizin dosyanizi transfer etmelerini talep etmis ve HNK’ta kabul etmis gibi gorunuyor. Bu asamada bu islemi HNK, KCC ile halledecektir. Mulakat planlamalarini konsolosluklar talep eder KCC planlar. Hafta sonu oldugu icin isleminiz askida kalmis olmasi normal, KCC bir saat icerisinde mesaiye baslayacaktir, birkac gun daha sabirla beklemelisiniz. Yil basi tatilinin de araya girecegini unutmayiniz. -
@gucarslan
Bende elimden geldigidince ilgili arkadasa yardimci olamaya calistim. Nacizene gorusum ise bu kadar dogru ve degerli bilgilere ucretsiz ulasabildikleri icin tatmin olamiyorlar. Yalan yanlis bilgiler icin danismanlara tonlarca para odeselerdi eger bu sekilde olmazdi. -
@brkkrmz27 mülakat tarihinizden 30 günden daha da öncesine sistemsel olarak tarih alabilmiş olmanız ilginç olmuş. Hiç randevunuz olmamasındansa, erken randevunuz olması iyi bir haber. Elinizde confirmation emaili de olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Vizeniz onaylanırsa, sağlık muayenesi tarihi itibariyle 6 ay içerisinde ABD’ye giriş yapmanız bekleniyor hakkınızın yanmaması için. Bol şans 🍀
-
@ATS16 teşekkür ederim. Bende şaşkınım aslında. Herkes max 30 gün deyince kendi tarihime baktım 30 dan fazla. Sonra acaba ben kayıt esnasında mülakat tarihini mi yanlış girdim diye kontrol ettim. Yok doğru girmişim.
-
@brkkrmz27 [email protected] veya benzer bir email adresinden “Appointment Confirmation” başlıklı bir email aldınız mı randevu işlemini tamamladıktan sonra?
-
Merhaba, 8 ocakta mülakata Hong Kongta gireceğim. Ds260 formumda eski pasaport numaramın yazması sorun olur mu? Sizce güncellemeli miyim? Eskisiyle yenisini birlikte götüreceğim.
-
Merhabalar,
Dosyamı Viyana'ya taşıdım. KCC'den taşındı diye maili aldım. Bu aşamada Viyana ile şu tarz konularda iletişime geçmeme gerek var mı? (Dosyamın taşınmasında bir sorun var mı? Viyana'da mülakata girebilir miyim?) -
@zeynepk3535 Merhaba, ben de sizin gibi pasaportumu yeniledim. Mülakat sırasında pasaportunuzu yenilediğinizi ve vizenizi yeni pasaportunuza almak istediğinizi belirtirseniz kabul ediyorlar diye biliyorum :)
-
@bahar_aydin Teşekkür ederim:)
-
@ugursway Hocam ABD'ye yerleşince en ufak bir bilginin bile ne kadar değerli olduğunu ve karşısındaki kişilerinde bu ücreti beklediklerini görünce anlarlar :)
-
Aslında DV2024 aşamaları başlığı hala aktif ama sizin gozunuze çarpmadi herhalde. Sağlık muayenesi tarihiniz olan 22.08.24 itibariyle en geç 6 ay içerisinde (en geç 22.02.25 olsa gerek) ilk girişi yapmanız gerekiyor, aksi takdirde hakkınız yanacak. (size iletilen zarf üzerinde en son ne zaman giriş yapabileceğiniz açıkça yazıyor)
Yeni ABD Başkanı Trump 20.01.25 Salı günü yemin edecek ve resmi olarak göreve başlayacak. Bu tarih itibariyle göçmenlik ile alakalı ne kararlar alır kimse bilemez, sizin gibi henüz yasal göçmenlik süreci başlamamış kişilerin bu tarih sonrasına girişi sarkıtmasi kendi takdiri ve tercihi. Bol şans
-
Mülakatınız hangi ülkede olacak, imzanizi dosyanızı tasidiginiz konsolosluk bilgisi doğrultusunda güncellemek ister misiniz?
Mülakat esnasında göçmen vizenizin hangi pasaporta uygulanmasını istiyorsanız, mülakat öncesi evrak teslim esnasında bu durumu ve umuma mahsus bordo pasaportunuzu beyan etmeniz yeterli olacaktır. Bol şans 🍀
-
30.09.25 tarihine kadar geçerli mümkünse çok girişli Schengen vizeniz var ise, DS260 formunuzda bir değişiklik yapma ihtiyacınız yok ise (medeni durumu değişikliği vb), açıklanacak bültenlerde dosya numaranızin current olmasını ve sistemden VIE’dan dosyanıza mülakat tarihi atandığına dair güncelleme olduğuna dair emaili bekleyeceksiniz bundan sonra. Bol şans 🍀
-
Herkese selamlar. Yine bir güncelleme yapmak istiyorum. 17 aralık tarihinde Nicolson da sağlık randevusuna girmiştik. Biraz önce sağlık zarfımızı sorunsuz bir şekilde aldık. 2 tane beyaz zarf verildi biri bana biri de eşim için hazırlanmıştı ayrıca bu zarfları mülakata götürmemiz istendi ek olarak 2 adet aşı kağıdı verildi bunları da amerika ya giderken yanımızda götürmemiz gerektiği söylendi üzerinde diğer dozlarının tarihleri yazıyordu. Hepsini topluca bir sarı zarfa koydu ve teslim etti. Çok stresli ve kaygılı olarak beklediğimiz bu sağlık süreci hiç bir sorun çıkmadan atlatılmış oldu. Dilerim ki diğer arkadaşlarım da sorunsuz şekilde atlatır. Sağlık randevusuna götüreceğim evrakları hazırlarken deneyiminden faydalandığım @onuru ve kullanıcı adını hatırlamadığım bir çok kişiye çok teşekkür ederim. Umarım mülakatımız dan sonra da buraya yine güzel şeyler yazmak hepimiz için nasip olur.
-
@Gs1905 guzel haberlerinizi bekliyoruz, bol sanslar.
-
Dostlarım,
Bir çoğunuz sayesinde bu süreçle alakalı bilgiler öğrendim ve bildiklerimi çevreme aktarmaya çalıştım. 2025 Yılınızda hepinizin sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirip mutlu olmanızı diliyorum. 🎄🎄🎇
-
@Gs1905 Merhabalar hocam gözünüz aydın öncelikle. Belgelerinizi aldığınızda hiç bir sorun olmadığını size bildirdiler mi ? malum dosya kapalı biz göremeyeceğiz.
-
@yck06 Daha önce sonuçlarımız nasıl diye sorduğumuz da bir sorun yok Hong Kong un tadını çıkarın demişlerdi. Zaten sorun olunca çağırıyorlar genelde.
-
@ATS16 evet ungan family practice başlıklı appointment confirmation maili de aldım
-
Merhabalar, dosya numaram 17XXX. Viyana'ya dosya taşıma ile ilgili mail attım olumlu dönüş aldım. Dosyam henüz current olmadığı için taşımayı KCC aracılığıyla mı gerçekleştirmem gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum