Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Kitten Tebrikler . Farkli bolumlerde islemler devam ettigi icin evet iki ayri Biometrics geliyor . Normal bu sekilde olmasi . Siz kullanmalari icin sonradan extra birsey yapamazsiniz , bazen kendileri waive edebilir .

• @Figen hanim merhaba;

"2-I-485 Ucretinin icinde I-765 ve I-131 var . Bunlar icin ayrica bir odeme yapmayacaksiniz" kismi degisti diye biliyorum Nisan 2024 sonrasi.

af4bb05b-3d20-4062-b449-7b43e7aff548-image.png

• Bu ileti silindi!

• @btek14 Gondermis oldugunuz hemen altindaki kolona bakin lutfen . Initial Application yapip EAD istiyorsaniz $0 olarak belirtiyor , bahsettigim gibi . I-485 gonderdikten sonra I-765 ve I-131 gonderecekseniz ayrica o zaman ucreti var fakat hepsini tek paket halinde gonderecekseniz ilave bir odeme yok .

• @Figen 🙂 daha cok kafam karisti simdi.

(c)(9) or (c)(16) Current Adjustment of Status or Registry applicant who filed for adjustment of status on or after July 30, 2007, and before April 1, 2024, and who paid the Form I-485 filing fee.

ustteki kisma gore belirli tarihler arasinda olmasi gerektigi belirtiliyor. konustugumuz case yeni AOS basvurusu yapacak biri ise yine de odemesi gerektigi sonucuna ulasmiyor muyuz?

• ⭐⭐

Merhabalar bu konuyu çok araştırıyorum ilerde belki ihtiyacım olur diye biryandan videolara da bakıyorum konuyu iyi anlamak adına sormak istediğim bir husus var burayı pek anlayamadım

Örnek veriyorum Türkiyede yaşarken gc kazandık hali hazırda b1b2 vizemiz bulunuyor türkiyede de sıranın gelmesi mümkün değil gibi vize bülteninde sıranız aktif durumda olduğunu düşünelim b1b2 vizesi ile turist olarak gidip aos yapıla bilinir mi? yani amerika içinde olacaksın süreci amerika içinde yöneteceksin bu sürede amerika da tursit olarak bulunacaksın

• ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici ileriki yıllarda Çeşitlilik Göçmen Vizesi kurası kazananı olursanız sahip olduğunuz B1/B2 vizesi ile Türkiye'den ABD'ye giderek green card'ınıza ulaşabilirsiniz.

@erenotti'nin DV2024 kaspamında bu konuda tecrübesini okuyabilirsiniz, tabii ki iyi bir field office'e denk gelmek ve süreci doğru planlamak çok önemli AOS işleminde.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak/3546?_=1731490063260

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Bu ileti silindi!

• @Hasan-Bilgin-1 merhaba, kusura bakmayın bu konularda yeniyim hiç bilgim yok yeni keşfettim bu forumu da, early filling dediğiniz nedir? Aos için 90 gün beklemediğiniz için mi yoksa vize bülteninde CN aktif olmadan başvurduğunuz için mi?

• Merahaba herkese, Biz case no yuksek oldugu icin AOS yolunu sectik. Subat/Mart ayinda gelmeyi planliyoruz. Surec boyunca LA ve civarlarinda ikamet edecegiz. Annem, Ben ve kucuk bir kopegimiz var. AOS sureci cok masrafli oldugu icin ev arkadasi ariyoruz. bizlerle beraber bu sureci yasayan ve surec boyunca ev arkadasligini dusunen varsa bizimle iletisime gecebilir.

• @yuzu Hayırlı olsun, case no’nuz ne kadar yüksek? Case no 12xxxx şeklinde belirtebilir misiniz? Sürecinizi imzaya taşır mısınız? Benim imzama bakıp, ordaki bana ait olan bilgileri silip kendinize uyarlayabilirsiniz. Profil düzenle > İmza kısmına kopyala yapıştır yapıp düzenleyebilirsiniz.

Mart ayı biraz erken olabilir, sizin için yüksek masraf olabilir o açıdan söylüyorum. Geçmiş yılların bültenine ve bu başlıkta yazılanları dikkatle okuyarak bir çıkarım yapabilirsiniz.

• @yuzu Örneğin bu ay bülteni 12 bin olarak açıklandı, ama bu ay yani Kasım ayında Aralık bülteni açıklanıyor. Dosyasını gönderecek birisinin de nosu 11 bin olsun diyelim. Yani bu başvuran dosyasını Aralık’ta değil de Kasım’da yollarsa early filing’den reddebilirler demek bu (Reddetmeyedebilirler, tamamen ofisin İnisiyatifine kalmış)
    Normalde geçmiş yıllarda Aos yapanlar bülten açıklandığı ay dosyalarını yollayıp green cardlarını almıştı ancak DV-2024 sürecinde bülten açıklanır açıklanmaz dosyalarını yollayan hemen herkesi early filing’den reddettiler. Yani sizin numaranız hangi ay bülteninde açıklanacaksa o ay yollamanız önerilir. Nisan ayında açıklanacak Mayıs ayı bülteni için current oluyorsanız, dosyanızı en erken Mayıs’ta gönderin, misal.

• @erenotti evet gormustum de tam nasil yapiliyor bakamamistim. daha burada ilk gunum herseyi daha yeni cozmeye calisiyorum. ama herkesin seffaf bir sekilde deneyimlerini paylasip diger kisilere de yardim etmeleri cok degerli. Burada daha ogrenecek cok seyim var gibi duruyor. Yardiminiz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi duzenledim.

• @erenotti tesekkur ederim acikladiginiz icin. benim numaralarimda da sanirim haziran da aciklanir. Gecen yilin performansina gore dusunursek tabi.

• ⭐⭐

@yuzu Merhaba şimdiden süreciniz de başarılar diliyorum ve sürecinizi de burada paylaşırsanız olumlu yada olumsuz istenilen evraklar yaptığınız harcamalar oradayken yaşadığınız sorunlar vb tüm konuları paylaşırsanız sizden sonra gelecek arkadaşlar için en azından rehber niteliğinde olur

Bu süreç de sayfa adminleri ve yetkilileri soracağınız sorulara cevap verirken ilk önce imzanıza bakar bu yüzden bu LİNK den sürecinizi imzanıza taşırsanız soracağınız sorulara daha hızlı cevap alırsınız sayfada bilgiler derya deniz ve bu bilgileri ücretli isterseniz alamazsınız yardımcı olan herkes en ufak bilgiye sahip olan herkes karşılıksız bu bilgileri size veriyor bu sebeple sizde sizden sonra gelecek kişilere karşılıksız bilgi veriyorsunuz buranın en güzel yanı da bu oluyor bilgi paylaştıkça çoğalıyor

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   S samikayhannn 

• k1 vizesinde attend interview adimi tamamlandiktan sonra case decision ne kadar suruyor

• @Figen ablacigim emin olmadigin konularda kesinmis gibi yorum yazmasan iyi olur. Yorum yazarken aciklamalarda yazilan konulari dikkatlice okuyup iyice emin olduktan sonra, bu aciklamaya gore sadece kanaat belirtmek iyi olur. Ufak hatalar insanlarin islemlerinin uzamasina sebep olabiliyor..

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• Merhabalar, AOS işlemi için Boston'da adrese ihtiyacım var.Bunun için İpostal 1 adında bir web sayfası olduğunu öğrendim.Kullanan kişi bir sorun yaşamamış ve green card sürecine olumsuz bir etkisi olmamış.Ama bu siteyi başka kullanan birisi var mı merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim🙏🏻

#mailbox #adjustmentofstatus #ipostal1 #fizikseladres #boston #AOS

• @Ebru36 merhaba... sanal adres üzerinden mi aos başvuru yapmışlar yani... @Figen hanım bu mümkün mü gerçekten 🧐

• @serel merhaba,konustugum kisi buranin bir website oldugunu fakat verilen adreslerin gercek fiziki bir adres oldugunu soyledi.Ipostal 1'in sitesinde de boyle bir aciklama var fakat ben de emin olamadim bu yuzden de baska kullanan var mi diye sormak istedim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |