Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Teşekkür etmeyi unutmuşum. Tüm kalbimle Yeşil Kart ailesine minnettarım . Bu formdan aldığım bilgiler sayesinde, yöneticilerin, üyelerin sorularımıza hızla yanıt vererek yardımcı oldukları için süreci olumlu tamamlamayı başardım. Çok teşekkür.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gulbahar-Demirci Böyle azim, böyle emek azdır. Okurken hayretler içinde kaldım. Tam bir macera, eminim yazmadığınız yüzlerce ayrıntı vardır. Olmayacakları oldurmuşsunuz. Bravo size, çok tebrik ederim. Bundan sonra işleriniz rast gitsin 🙏

• @Gulbahar-Demirci bu yazıyı okurken samimi söylüyorum film izledim sanki. Tebrikler....

• Selamlar dostlar, Uscis (Green card basım ücreti)ni 3 gün önce eşim ve benim için ödedim. Yakın tarihte ABD’ye ilk girişi yapacağız. Giriş yaptıktan sonra Green cardlar elimize ne kadar sürede ulaşır bilen var mı ?

• @Gulbahar-Demirci, ben Deneyimi okurken yoruldum, Miami ye ordan New York'a ordan Guyana ya, gercekten tebrikler

• ⭐⭐⭐⭐

@Olurya35 aşağıdaki başlıkta çeşitli deneyimleri okuyabilirsiniz. Permanent resident kart ilk giriş tarihi itibariyle 20-30 gün içerisinde de gelebilir veya 90 günün sonunda da gelmeyebilir. 90 gün sonunda gelmezse ilgili konu başlığındaki tavsiyeler doğrultusunda işlem yapmanız gerekiyor.

Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)

• @Serapp Teşekkür ederim. Haklısınız yazmadığım bırsürü küçük olaylar var kısa ve genel tutmaya çalıştım. İnsanları bunaltmamak için. Şimdi Houstondayız okul evrak adopte onlarla uğraşıyoruz.

• @cemal1153 Teşekkürler

• @Gulbahar-Demirci hayırlı olsun vizeniz sonuna kadar haketmişsiniz bu arada sayenizde Guyana diye bir yerin varlığını öğrendim

• ⭐⭐⭐⭐

@Gulbahar-Demirci

Meşakkatli bir süreç olmuş, sizi ve ailenizi tebrik ederim. 22 yaşında sürece dahil olamayan evladınız içinde mutlaka gerekli aksiyonları alacaksınızdır kendisi de arzu ediyorsa. Planladığınız ve hayal ettiğiniz gibi gerçekleşsin bundan sonra ABD’de ki süreciniz, bol şans 🍀🧿

• @ATS16 Teşekkürler

• @ATS16 teşekkürler hocam, şimdi inceliyorum

• ⭐⭐

@Gulbahar-Demirci vizeniz hayırlı olsun tebrik ediyorum 22 yaşında çocuk için ne yapmayı düşündüğünüz çok önemli aynı sorun bendede var I-130 formu ile başvuru yapacakmısınz yaparsanız en az 5 yıllık süreç ve çocuğa turist vizesi bile vermiyorlar diye biliyorum ben düşünme aşamasındayım çözüm varsa yazarsanız teşekkür ederim yada aynı sorunu yaşayan mutlu sonuçlandıran arkadaşlarda bilgi verebilir

• @Gulbahar-Demirci bravo gerçekten...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• @Gulbahar-Demirci
    Gülbahar Hanım Şelale'yi görmeden mi döndünüz Guyana'dan ? 😃
    Rotasız Seyyah diye bir YouTuber arkadaş var, o gitmişti sanırım, şelaleyi de çekmişti, ben ordan ülkeyi az çok biliyordum. Gitmeden ilgili videoyu izleseydiniz keşke. Neyse artık.
    Bu arada Houston'daysanız, bana orayla ilgili istediğiniz soruyu sorabilirsiniz, numaranızı özelden paylaşırsanız sizi Turks in Houston Whatsapp grubuna da eklerim, adaptasyon sürecinize baya faydası olur, birçok konuda yardımcı olan çok insan var orda da..

• @erenotti you tube izledim zaten sadece o ve Barış Manço vardı😂. Desteğiniz için teşekkür ederim. Tabi bilgi yardımına çok ihtiyacım olacak

• @salih-atilla biz üzerimize düşeni yapalım müracaatta bulunalım, her gün yeni birşey çıkıyor bakarsınız hızlandırma imkanı çıkar. Birde her sene kendileri de DV ye başvuru yapmaya devam etsinler.

• @igzumi, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba. 1Eylül'de Amerika'ya girişimizi yaptık. SSN için son durum nedir diye ofise gittiğimizde 3 hafta beklemeniz gerekiyor dedi. Bir hafta sonra tekrar gidip numarayı sistemden öğrenme durumunu sorduk ve bu sefer 15 iş günü beklemeniz gerekiyor dediler. 3.hafta greencardlarımız geldi (ssn'den hala haber yok)
    17. iş günü dolduğu zaman gittiğimizde ise 30-60 gün beklemeniz lazım dediler ve bize karşı olan hal hareketleri iyi değildi.
    Forumda okuduğum kadarıyla önce ssn, daha sonra greencard geliyor. Bunu sorduğumda kişiden kişiye değişir cevabını aldık.
    Şuan 28. gündeyiz(19 iş günü oldu) greencardlar var , ssn yok.
    Başına gelen veya tavsiyesi olan varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Böyle bir olay başımıza gelmişti. 2 ofis memuru 2 hafta bekleyin dedi, bir başka memur 2 ay bekleyin dedi ve en son gittiğimiz ofis memuru greencardınız geldiyse ve giriş yapalı 2 haftayı geçtiği halde işlemlerinizi yapmadılar mı diyip şaşırmıştı. Sistemden baktıklarında ise hiçbir işlemin başlatılmadığını görmüştü. Birth Certficiate getirin işlemleri başlatacağım dedi. E-devletten nüfus kayıt örneği götürdük fakat bu kopyası, printten çıkarılan her belge copy sayılır, biz orijinalini kabul ediyoruz sadece ve bunun için konsolosluğa gidip oradan orijinalini damgalı bir şekilde almanız gerekiyor dediler. Konsolosluğa gitmek için randevu almak gerekiyor. Birkaç gün sonrasına alıp gittik ve belgelerimizi aldık. SSN sürecimiz başlatılmamış ve bunun için nüfus kayıt örneği istiyorlar dedik. Bir form doldurduk ve cüzzi bir ücret ödedik( Sadece cash kabul ediyorlar). Yaklaşık 10 dakika sonrasında belgeleri aldık ve Social Administration'a gittik, aynı gün içinde başlattılar süreci. 5-7 iş günü içerisinde gelir SSN'leriniz dendi ve öyle de oldu. Aynı sorunu yaşayanlar veya ileride yaşayacak olanlar için detaylıca yazdım. Biz bu şekilde çözdük, umarım siz de en kısa sürede çözebilirsiniz.

• Bizimki de benzer oldu. Ülkeye giriş yaptıktan 2 hafta sonra ss administrationa gittik ssn gelmedi diye, resmi işlemleri yapabilmek için numaramızı öğrenelim diye. Giriş yaptıktan 21 gün içinde gelmezse o zaman bize gelmeniz gerekiyor biz şimdi yardımcı olamayız dediler. Bekledik gelmedi 30 gün sonra gittik dedilerki migration işlem yapmamış burdan baş vurmanız gerekiyor. Grin kartımız gelmişti evrak olarak yeterli oldu (normalde onlin form doldurmak gerekiyormuş eleman kendisi yardımcı oldu) ek evrak istemediler. Sadece şahısların kendilerin orda bulunması gerekiyor. Ben tek gitmiştim şimdi çocukları ve eşim geldikten sonra eşimle gidip müracaat edeceğiz

• Sabitlenme kaldırıldı  gucarslan gucarslan 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |