DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@metinbeci aslında çok elzem değilse bence de aşı olmamak en güzeli, sadece antikor testi yaptırıp gitmek daha doğru @gucarslan dediği gibi, çünkü eninde sonunda belki aynı aşıları tekrar yapmak isteyecek klinik, çünkü hiç bir aşı tek doz vurulmuyor yani yine para vermek zorunda kalacağız, Türkiye de bir doz yaptırırsanız ikinciyi klinik yapacak , Türkiye’de yaptırmazsanız ilk dozları yine klinik yapacak, geçmiş deneyimlerde de çok net görüldüğü üzere elimize aşı kartı verip ilerleyen zamanlarda dozları tamamlamamızı istiyor klinikler, kalanlar belki Türkiye de yaptırılırsa daha doğru olur gibi geliyor, vurulacak aşının hatırlatma mı yoksa repel mi olduğuna klinik karar verdiği için hangisini olup hangisini olmayacağımız konusunda pek bilgimiz yok, tamamen kendi görüşüm bu yönde
-
@gucarslan anladım, teşekkür ederim, yanıtınız için.
-
istanbul içi mülakata götürmek için fotoğraf çektirebileceğim yer önerisi verebilecek var mı? çevremdeki stüdyoların kalitesi vasat ve işi bilmiyorlar geçen 2x2 inç olacak şekilde fotoğraf çekimi yapıyor musunuz dediğimde inç ne demek diye bir cevap aldım da. bir de viyananın gönderdiği maildeki fotoğraf gereksinimlerinde ince ölçüler olduğunu gördüm ondan dolayı işimi sağlama almak istiyorum.
-
Merhabalar, şuanlık bülteni bulamadım da EUROPE için en son 6000'di diye hatırlıyorum. Yükselme oldu mu? Gidişat durgun mu gidiyor yoksa ilk aylar için. Teşekkürler.
-
@rezanclz Ankara konsolosluk sitesinde vardı fotoğrafçı adresleri
-
@Emirhan-Baydur 6 binde kaldı yine belki ekim 15 gibi bülten açıklanır
-
@nothin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur Tesekkurler. Bu arada dikkatimi cekti de case numberiniz 4000lerde. 2025 visa bulletinde de ekim ayi icin EU6000 yaziyor diye gordum. Riske atmamak icin mi dosyanizi Umman'a tasidiniz? Ayrica dosya tasimak icin konsolosluklara maili ne zaman attiniz acaba ds260'i gonderdikten sonra 7-8 mayista mi?
Merhaba,
Bu sene Ankaradan 4 binli numaralara mülakat geleceğini sanmıyorum, riske atmamak için değil de vize alabilmek için diyelim :)
Current olmadan önce KCC aracılığı ile taşıdım, Temmuz gibiydi yanlış hatılamıyorsam
-
@rezanclz zümrüt fotoğrafçılık hemen hemen her yerde var onlar işine hakim
-
@gucarslan yurt dışından alınan sicil kaydının geçerlilik süresi ne kadardır bilginiz var mı?
-
@simlidinazor evet
-
@onuru dostum selamlar. sürecinde kolaylıklar diliyorum. bi kaç sorum var. kcc den dosyanı taşırken hong kong da adres belirtmişmiydin ? belirttiysen de o adres te mi kalıyosun ? ben otel adresi belirtmiştim ama 4 kişilik bi aileyiz otelde zor olucak air bnb tutmayı planlıyorum sence belirttiğim ardes te değilde başka yerde kalsam sıkıntı olur mu ? teşekkür edderim ?
-
@gucarslan covid aşısını da olamıyoruz :) aşı olayını saldık açıkcası orda karşımıza ne çıkacak onu bekliyoruz. İllaki bir yolu yordamı vardır diye düşünüyorum.
-
@sezen Hepatit B, Hepatit A, Kızamık, Kabakulak, Kızamıkçık ve Suçiçeği gibi hastalıklar için antikor testleri yapılabilir ancak Tüberkülozda antikor testi bulunmuyor tüberkülin deri testi (PPD) yapılıyor.Difteri, Boğmaca ,Polio ve tetenozun da antıkor testı bulunmamaktadır,zaten tetenoz aşısı 10 yılda bır rapel doz yapılması önerilmektedir.
-
@veyso34 Onur Bey de bizim gibi ilk taşıyanlardandı sanırım.Bizden adres istenmemişti.Riske girmemek için belirttiğiniz adreste kalmanız daha garanti olur ama bu konuyu benden daha iyi bilen eski talihliler var tabiiki
-
@Mustafa-Bayram ben tiran a mail attım vatandaş olmayan ve oturum olmayan dosyalara bakmadıklarını söyleyen bi mail attılar. istersen sende bi mail at
-
@veyso34 Oturumum var, o nedenle sorun yok. Fakat ben I-134 ile ilgili soru sormuştum, onlar tamamen bambaşka bir konuyla ilgili cevap vermişler. Forumda dosya taşımayı düşünen arkadaşlardan Tiran'ı düşünenler için bilgi mahiyetinde geçmek istedim.
-
Tiran ile ilgili bir diğer konu ise sağlık muayenesi için form doldurduktan sonra size 3 iş günü içinde geri dönüş yapılacağına dair mail geliyor. 1 hafta geçmesine rağmen cevap alamayınca kendim aradım ve daha çok vakit var o yüzden randevu ayarlamadık dediler. Ailemin Türkiye'den geleceğini de belirterek mülakatımın olduğu haftaya randevu talep ettim. Pazartesi muayene kabul etmediklerini o nedenle Salı gününe randevu ayarladım. Sürenin yeterli olacağını da teyit ettiler.
-
@rezanclz istediğiniz fotoğrafçıya gidebilirsiniz durduk yere fazla para isteyenlere masraf etmenize gerek yok. Önemli olan istediğiniz talebi doğru bir şekilde iletmek. Türkiyede inch kullanılmadığı için o ne demek diye sormaları işi bilmemelerini göstermez aslında amerikan vizesi için deseniz sorun olmayacaktı yada 5x5 fotoğraf çekinmem gerekiyor diye söylemenizde yeterliydi aslında.
-
@Ugur-2
Merhaba aynı soruyu biraz farklı şekilde ben de sormak istiyorum. 2025EU18XXX CN'e sahip olduğum için dün KCC aracılığıyla dosyam sorunsuz taşındı lakin Fas sonradan benden oturum veya çalışma izni isteyip aksi takdirde dosyana bakmayız gibi cevap verebilir mi -
@Emre-Kurtulmuş google yorumlarına baktığımda boyutlarını tam tutturamadıklarını söyleyen insanlar vardı ondan biraz tereddüt ettim bir de gelen mailde şöyle milimetrik detaylar vardı. peki bu milimetrik detayların kusursuz olması şart mı? örnek fotoğraflarda fotoğrafın bittiği yer omuz hizzasında kaldığını gördüm aynı şekilde kalırsa sorun olmaz diye düşünüyorum aslında.

buradaki çene göz oranına vs cetvelle tek tek bakmazlar herhalde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum