Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, aşı konusu benim için oldukça hassas olduğu için, sürecin sorunsuz ilerlemesi adına dün Dr. Molnar'a ([email protected]) bir mail gönderdim. Dosyamı daha önce Viyana'ya taşıtmıştım. Bebeklik aşı kartımdaki bilgileri ilçe sağlık müdürlüğü aracılığıyla E-Nabız’a kaydettirmiştim. E-Nabız üzerindeki karmaşık görünen bilgileri düzenleyerek 3 doz Hepatit B, 3 doz BCG, 2 doz DaBT, 1 doz KPA, 3 doz Polio, 3 doz Tetanoz (1997-98), 2 doz Varicella, 2 doz COVID ve 1 doz Kızamık aşısını içeren bir tablo hazırladım. Dr. Molnar’a, sağlık muayenesi öncesinde yaptırmam gereken aşıları sorduğumda, 27 yaş için son bir yıl içinde yapılmış bir COVID aşısı ve 10 yılda bir yapılan Tetanoz aşısı (booster doz) gerekliliğinden bahsetti. Eğer dosyanızı Viyana'ya taşıdıysanız, gönül rahatlığıyla Dr. Molnar'a sorularınızı iletebilirsiniz; kendisi çok kısa bir süre içinde dönüş yapıyor 🙂

• Çok şükür 3. mailimde dosyamı Hong Kong'a taşımayı başardım. Herkese teşekkürler bilgiler için 🙂

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes.

• @gucarslan bey merhaba, bir yerde yanlışım varsa düzeltin lütfen. HK da sağlık muayenesine girmeden önce yapacağımız aşıları, HK da ki Dr. Nicolson kabul ediyor diye biliyorum. @onuru bey burada bazı aşıları oldu, Hk da sorun çıkmadı diye biliyorum. Polio ve TD aşısını da burada olsa, orada olmasına gerek kalmayacaktı, para vermesine gerek kalmayacaktı. (ben ve bazı arkadaşlarda aynı şekilde antikor testi yapıp eksik aşıları Türkiye de olmayı düşünüyoruz, hatalı mı ilerliyoruz sizce ? (hong kong için))

• @ogo En hızlısı italya. İş için alabiliyorsanız 2 gün içinde veriyorlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@metinbeci ben yorum yaparken konsolosluk bazında değerlendirin diyorum zaten.
    net bilgi almadan, teyit etmeden gidip aşı olursanız sonrasında dönüşü olmaz diyorum kısaca.

ankara özelinde kural net, muayene öncesi "covid hariç" aşı olmayın.
    farklı bir konsoloslukta girecekseniz de bunu oranın kurallarına göre hareket edin.

sponsorluk evrak talebi gibi düşünün..
    bazı konsolosluklar bunu şart koşarken bazıları istemez.
    derdim sonradan başınız ağrımasın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@10urdmn merhaba,

HK da ki Dr. Nicolson kabul ediyor diye biliyorum.

eğer bunu onladan teyit ettiyseniz korkacak bir şeyiniz yok o halde.

• @gucarslan Teşekkürler

• @bahar_aydin bence kızılan konu, insanların bu forumun kendilerine süreçte yardım borçlu olduğunu düşünmeleri 🙂 burada herkes tecrübelerini gönüllü paylaşıyor. Sitem edenlere, ya ortadaki sorunu düzeltmek üzere geliştirme önerisi vermelerini ya da forumu kullanmamalarını tavsiye etmek istiyorum ben. Forum ve buradaki insanlar iyi veya kötü olabilirler, sorularınıza yanıt vermiyor olabilirler, sürekli arama butonunu kullanmanızı tavsiye ediyor olabilirler, yine de siz buradan işinize yarayan bilgiyi almaya bakın çünkü buradaki hiç kimse size hiçbir şey borçlu değil.
    Bu iletiyi Bahar Hanım'a cevap vermek niyetiyle yazmıyorum, ancak benim gördüğüm Türkiye'deki en kaliteli forumlardan birisi burası. Her birimizin hayatını kökten değiştirebilecek bilgilerle dolu. Ona rağmen beğenmeyip daha fazlasını istemek yerine gülümseyin 😃 çünkü forum hala hayatta ve hala işliyor. Büyük bir fırsat bu.

• @metinbeci aslında çok elzem değilse bence de aşı olmamak en güzeli, sadece antikor testi yaptırıp gitmek daha doğru @gucarslan dediği gibi, çünkü eninde sonunda belki aynı aşıları tekrar yapmak isteyecek klinik, çünkü hiç bir aşı tek doz vurulmuyor yani yine para vermek zorunda kalacağız, Türkiye de bir doz yaptırırsanız ikinciyi klinik yapacak , Türkiye’de yaptırmazsanız ilk dozları yine klinik yapacak, geçmiş deneyimlerde de çok net görüldüğü üzere elimize aşı kartı verip ilerleyen zamanlarda dozları tamamlamamızı istiyor klinikler, kalanlar belki Türkiye de yaptırılırsa daha doğru olur gibi geliyor, vurulacak aşının hatırlatma mı yoksa repel mi olduğuna klinik karar verdiği için hangisini olup hangisini olmayacağımız konusunda pek bilgimiz yok, tamamen kendi görüşüm bu yönde

• @gucarslan anladım, teşekkür ederim, yanıtınız için.

• istanbul içi mülakata götürmek için fotoğraf çektirebileceğim yer önerisi verebilecek var mı? çevremdeki stüdyoların kalitesi vasat ve işi bilmiyorlar geçen 2x2 inç olacak şekilde fotoğraf çekimi yapıyor musunuz dediğimde inç ne demek diye bir cevap aldım da. bir de viyananın gönderdiği maildeki fotoğraf gereksinimlerinde ince ölçüler olduğunu gördüm ondan dolayı işimi sağlama almak istiyorum.

• Merhabalar, şuanlık bülteni bulamadım da EUROPE için en son 6000'di diye hatırlıyorum. Yükselme oldu mu? Gidişat durgun mu gidiyor yoksa ilk aylar için. Teşekkürler.

• @rezanclz Ankara konsolosluk sitesinde vardı fotoğrafçı adresleri

• @Emirhan-Baydur 6 binde kaldı yine belki ekim 15 gibi bülten açıklanır

• @nothin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur Tesekkurler. Bu arada dikkatimi cekti de case numberiniz 4000lerde. 2025 visa bulletinde de ekim ayi icin EU6000 yaziyor diye gordum. Riske atmamak icin mi dosyanizi Umman'a tasidiniz? Ayrica dosya tasimak icin konsolosluklara maili ne zaman attiniz acaba ds260'i gonderdikten sonra 7-8 mayista mi?

Merhaba,

Bu sene Ankaradan 4 binli numaralara mülakat geleceğini sanmıyorum, riske atmamak için değil de vize alabilmek için diyelim 🙂

Current olmadan önce KCC aracılığı ile taşıdım, Temmuz gibiydi yanlış hatılamıyorsam

• @rezanclz zümrüt fotoğrafçılık hemen hemen her yerde var onlar işine hakim

• @gucarslan yurt dışından alınan sicil kaydının geçerlilik süresi ne kadardır bilginiz var mı?

• @onuru dostum selamlar. sürecinde kolaylıklar diliyorum. bi kaç sorum var. kcc den dosyanı taşırken hong kong da adres belirtmişmiydin ? belirttiysen de o adres te mi kalıyosun ? ben otel adresi belirtmiştim ama 4 kişilik bi aileyiz otelde zor olucak air bnb tutmayı planlıyorum sence belirttiğim ardes te değilde başka yerde kalsam sıkıntı olur mu ? teşekkür edderim ?

• @gucarslan covid aşısını da olamıyoruz 🙂 aşı olayını saldık açıkcası orda karşımıza ne çıkacak onu bekliyoruz. İllaki bir yolu yordamı vardır diye düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |