Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @metinbeci yeterli bakiye ne kadar olmalı ?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @yalcin61

    Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığının 1.post’unda Ankara için mülakatta ibraz edilmesi tavsiye edilen maddi birikim ve diğer detaylara ulaşabilirsiniz. Göç etmeyi planladığınız eyalete ve case içerisindeki kişi sayısına göre konsolosun görüşü farklılık gösterebilir.

    Sizin dosyanızı taşıdığınız Hong Kong’un DV2023 ve DV2024 süreçlerinde banka hesap hareketlerini talep etmediğini bu post’da belirtmiş @Serapp Hanım, karar sizin tabii ki. Bol şans

  • ⭐⭐⭐

    @Anıl-Ünalan Selamlar...Çok şanslısınız..Bu başlığın ilk iletisindeki yönergeleri uygulayarak DS260 formunuzu hatasız ve sıkıntısız doldurabilirsiniz..Aynı yerde bir de excel tablomuz var, oraya da bilgilerinizi girerseniz seviniriz...
    Sonrasında bu başlık ile birlikte DV2024 mülakat deneyimleri başlığını okuyarak tüm sürecinize yön verebilirsiniz...
    Unutmayalım süreç bireyseldir..
    Sürecinizde başarılar...


  • @yalcin61 Şu kadar paranız olmalı diye bir şart yok fakat ABD ye gidebilecek kadar ve orada sizi bir kac ay idare edecek kadar bakiyeniz olması gerekir. Örnek bakiyeniz 3K $ 3 kişilik ailesiniz ve herhangi bir mal varlığı beyanınız yok ise muhtemelen mülakatta sorun yaşarsınız o yüzden gidiş masraflarınız ve 2-3 ay kadar yetecek ABD hükümetine yük olmayacağınızı göstermiş olmanız lazım o hesabı siz kendiniz yaparsanız daha doğru olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ismail-Tardu merhaba,

    zaten forum karma karışık

    demişsiniz. her sene binlerce kişi bu forum sayesinde aradığı cevaba çok kolay ulaşıyor, vizesini alıp abd'ye yerleşiyor.
    sizin forumda aradığınız cevabı bulamıyor olmanız, forumun karma karışık olmasından değildir belki de, ne dersiniz.
    eğer size göre daha sade, daha anlaşılır bir hizmet arıyorsanız, bir göçmenlik avukatıyla çalışmanızı salık veririm.

    sürecinizde bol şans.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sezen hayır. lise ve üzeri diplomanız varsa bunun vize sürecinizle bir alakası yok.


  • @rezanclz qnb finansbank şubesiydi


  • @Ben-Batur Tesekkurler. Bu arada dikkatimi cekti de case numberiniz 4000lerde. 2025 visa bulletinde de ekim ayi icin EU6000 yaziyor diye gordum. Riske atmamak icin mi dosyanizi Umman'a tasidiniz? Ayrica dosya tasimak icin konsolosluklara maili ne zaman attiniz acaba ds260'i gonderdikten sonra 7-8 mayista mi?


  • saglik ocagindan ciktim az önce su cicegi asisini ücretsiz olabiliyormusuz gecmis yillarin deneyimlerini okudugumda cogu kisi eczaneden parayla alip yaptirmisti fakat bunu yapmaniza gerek yok benim eksik olan tek asim su cicegiydi onu da az önce yaptirdim haberiniz olsun arkadaslar.


  • @gucarslan aklımdaki soru işaretini kaldıran cevabınız için çok teşekkür ederim evet ikimizde ünv mezunuyuz


  • @EzgiLera Merhaba green card kazandıktan sonra evlilik yolunda mülakat aldıktan sonra formu güncellemek ile ilgili forum içerisinde saatlerce araştırma yaptım ama tam olarak aradığım şeye ulaşamadım. (Edindiğim bilgiler asıl kazananın erkek olduğu durumlarda, evrak gönderiminin online yapılmadığı zamanlarda veya detay verilmeden "güncelleme" olarak verildiği iletilere ulaştım. Soruları tekrara düşürmemek için çabalayarak bu iletiyi yazıyorum).

    Eşimi add applicant yaptık. Benim için de mülakat alınca formu açıp güncelleme yapacağız evet ama bu bahsettiğimiz güncelleme sadece soyadı ve medeni hal değişikliği için mi?
    Ben asıl talihliyim, evlendiğim için soyadım değişince pasaportumu da yeniledim ve pasaport numaramın da değiştiğini gördüm. Şimdiye kadar bütün işlemlerimi eski pasaport numaramla yapmıştım. Formu açtırmışken bunu da güncellemeli miyim yoksa eski ve yeni pasaportumla mülakata gidip bu bilgiyi sözlü olarak mı vermeliyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gizemctr mülakat aldığınızda güncellenmiş bütün bilgilerinizi (ad-soyad-medeni hal-pass no-varsa çocuk vb.) güncellemeli ve kendi formunuza eşinizi eş olarak belirtmeli, onun bilgilerini de eklemelisiniz.

    bunun kadın / erkek olarak bir ayrımı yok, herkes bu güncellemeleri aynı şekilde yapmakta.
    forumda bununla ilgili yüzlerce ileti mevcut, forumun arama özelliğini detaylı kullanmanızı tavsiye ederim.


  • Merhaba arkadaşlar öncelikle 2025 mali yılı herkese hayırlı olsun inşallah herkes mülakat alabilir ve vizesine hayaline kavuşur.

    Arkadaşlar 2007de aldığım terhis belgemi bulamadım ds260 formunda başlama bitiş türbe kışla blgisi istiyor. Edevletten formlar değişmiş " yukarıda açık kimliği yazılı kişi askerlik ilişiği yoktur gibi bir ibare kullanılıyor ve başlama bitiş tarihi ayrıntı yok bunu bu şekilde konsolosluğa versem sıkıntı olur mu elimde eski bir askerlik durum belgesi de var ama onun da üzerindeki tarihi 2017 ne yapmalıyım sizce.


  • Bugün askerlik şubesine gidip bu konuyla ilgili danışacağım

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Mehmet-ynd

    E-devlet'ten alacağınız sistemin verdiği güncel belgeyi mülakat öncesi evrak teslim esnasında ibraz etmeniz süreciniz için yeterli olacak. Bol şans


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bahar_aydin hayatınızı baştan aşağı değiştirecek bir adım için 5-6 saat harcayacak olmunması kişiler için zor geliyorsa, forumun bu noktada bir desteği zaten olamaz.
    destek alıp, bu iletiyi yazdığınız forum zaten ziyadesiyle deneyimli yazılımcı arkadaşlarımız tarafından denetlenip, destek verilemekte.
    kullanıcı dostu olup olmadığı konusunda da fikirler elbette belirtilebilir ancak; kullanılan ifadelerin doğru seçilmesi önemli.

    neden bu kadar üstten bakarak yazdiginizi hiç anlayamadım..

    bunu anlamamanız normal çünkü; öyle bir durum yok.
    kişilerin fikirlerine her zaman anlayışla karşılasak da, yapılan eleştiriler olumlu olmaktan çıktığında bu kişileri avukatlar ile çalışmalarına salık vermemiz ziyadesiyle normal.

    forumda yenisiniz, bunu anlamamış olmanız da oldukça doğal.
    biz talihli arkadaşlara her daim "forumu okuyun" , "sorularınızı sormadan önce lütfen arama özelliğini kullanın" derken bahsettiğimiz nokta da bu aslında.
    google'a girmek için, arama çubuğuna google yazıp sonra google'a girdiğinizde google'dan geri bildirim almazsınız ama; bu durumu forumdan bekleyemezsiniz.

    doğru ve eksiksiz bilgiye ulaşmanız için forumda harcadığımız mesai; kendi hayatları için 5-6 saat harcamaktan imtina edenler tarafından her ne kadar önemsiz görülebilse de, biz bunu düstür edinmekten vazgeçmeyeceğiz.

    sürenizde bol şans,
    fazlasıyla ihtiyacınız olacak.


  • Burası gönüllü bilgi paylaşım forumu. Kimse kimsenin emir eri değil. Kimsede sizin için saatlerce zaman harcamak zorun değil. Forum başlıklarında sorulabilecek neredeyse her sorunun yanıtı var. Bir çok yanıtta yaşanmış tecrübelere dayanarak yazılmış. Bu platformu eleştirirken, burasının gönüllü bir platform olduğunu düşünün. Bencillik yapmayın.


  • Arkadaşlar merhabalar, olmamız gereken aşıların bir listesi var mıdır? Nereden öğrenebiliriz bunu, bilen bi kişi aydınlatabilirse çok sevinirim. Teşekkürler


  • @evrentnrkl antikor testi icin mhrs den hangi polikinligi secip randevu alip gittiniz ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum