Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Caner-Urker

Hayırlı olsun, sonu çok mutlu bitti. Ailenizi ve sizi tebrik ederim, sizinle Manila'da o gün yaşadığınız ruh haliniz ile DM'den yazıştığımızda bir şekilde sonunun iyi biteceğine inanmıştım. Her deneyimin kendi içerisinde zorluğu var ancak DV2024'ün en sancılı ama sonu mutlu biten deneyim sizinki ve @MomisCan'ın zannederim. Yolunuz açık olsun, bu forumdan edineceğiniz göç öncesi hazırlıklı olunması gereken maddi ve manevi tüm hazırlıklar doğrultusunda eşinizle birlikte oğlunuza ABD'de çok güzel bir gelecek hazırlayacağınıza eminim. Bol şans 🍀

• @ATS16 Çok teşekkür ederiz. Umarım bundan sonrası da bizim için ve Amerika'da hayata başlayacak tüm arkadaşlar için hayırlı olur.

• @omerfarukuysal Çok teşekkür ederiz.

• @Caner-Urker Çok çok çookkk sevindim 🥹
    Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum 🙏🏼🍀

• @Caner-Urker Hayırlı olsun Amerika tecrübelerinizi de merakla bekliyoruz.

• @İlker-Bulak Merhaba, vizenizi alabildiniz mi? Bir problem çıktı mı telefon numarasından dolayı?

• @Caner-Urker sizin adınıza çok sevindik. @gucarslan bey'e ayrıca teşekkür ederiz. Yardımcı olduğu için

• @Demayfo öyle bir heyecanla okudum ki.. gerçekten yeşil kartı savaşarak kazanmışsınız. amerikada başarılar dilerim.

• @Caner-Urker Gerçekten çok ilginç ve emsaline zor rastlanacak bir deneyim. Hem size hayırlı olsun hem de @gucarslan beye helal olsun karşılıksız böyle bir yardımı ancak gerçek bir yardımsever yapabilir. Hem de hiçbir zorunluluğu, sorumluluğu ya da çıkarı yokken..

• @Caner-Urker esi benzeri yok galiba bu olayin esinizin vizesi hayirli olsun birkac kaynaktan gördügüm kadariyla filipinlerdeki doktor cogu kisiyi keyfi balgam testine birakiyormus sizin deneyiminizle bu kesinlesti. Bu cok sacma bir sey degil mi? Sonucta büyükelcinin sectigi bir doktor tahmin ediyorum ki göreve baslamadan önce etiklik yemini etmistir herhalde ve keyfi balgam testine birakmak mi? @gucarslan hocam sizce bu durumu herhangi bir sikayet dilekcesi ile bildirilirse bu olaya müdahale yapilir mi? Cünkü hic basit bir sey olmadigini düsünüyorum ileride dosyasini filipinlere tasiyacak talihlilerin bu olaydan dolayi vizesini alamamasina sebep olabilir. Ayrica bir diger büyükelciligin doktorundan balgam testine kalmadan raporu alabilmesiyle bu hareketin keyfi yapildigi kanitlaniyor.

• @Caner-Urker çok sevindim sizin adınıza. Resmen umut tükenmezi canlandırmışsınız. Yeni hayatımızda ailenizle mutluluk ve başarılar dilerim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rezanclz bu tamamen ilgili sürece gireceklerin inisiyatifi olmalı.
    her ne kadar haksızlık olabilme ihimali olsa da, bu kurumlar konsolosluklarla ortak çalışıyor.
    ters tepme olasılığını da her zaman hesaba katmak gerek.

• Merhaba 2024 de Eylül ayında mülakata girdim ve vizemi onayladığımı söylediler sevindim. ve İstanbula evime döndüm. case numaram 6binlerdi ve son mülakatlara katılabildim. aradan 3-4 gün geçti pasaportum gelmedi ve sonrasında mail geldi sizin, başvurunuzu tekrar incelemel gereği duyduk diye. Eylül ayı bugün itibariyle bitti green, card, için hakkım bitmiş olabilirmi.? Pasaportumuda göndermediler?

• @deebee Nüfus kayıt örneği'ni tercüme ettirip gittik bu sefer de bunlar orijinal değil, print edilen her dosya copy sayılıyor, Konsolosluktan alınmış damgalı Nüfus kayıt örneği alıp gelmeniz lazım dedi. 2 Ekim'e konsolosluktan randevu aldık. Durumlar bu şekilde. Memurdan memura o kadar değişiklik oluyor ki, mutlak doğru yok maalesef.

• Merhabalar, vizelerini alan talihlileri tebrik ederim. Yolunuz bahtınız açık olsun.. Araştırdım ancak bulamadım, sağlık muayenesine hamile olarak giren var mı aranızda? Özellikle Viyanada varsa bilgileri benim için çok kıymetli olacak. Aşı konusunda neler yapıldı onu sormak istiyorum. (Canlı aşılar özellikle)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Alikocak_79 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    sonra sorunuza cevap alacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@onurakbas

Forumdaki Hamilelik ve Green Card Sureci konu başlığını okuma şansınız olmuş muydu?

Buna ilave olarak, en doğru bilgiyi Viyana'da ki sağlık kurumu Dr. Wolfgang Molnár Klinik ile ile e-mail ortamında iletişime geçerek teyit etmeniz süreciniz için daha iyi olacaktır.

Unganlar'ın konu ile ilgili yönergelerini daha önce okuduğunuzu düşünüyorum

• @MomisCan tebrik ederim müthiş bir şansınız var abd de mutlaka şans oyunu oynayın ) benim arkadaşım dan orda olmasına rağmen oturma izni istediler . ben ise malezyadan ,öğrenci vizesi almak zorunda kaldım yinede olmadı

• @enesfatihh Hocam 54K sıra ile nereden randevu aldınız, merak ettim. Süper başarı. Tebrikler. Yolunuz açık olsun.

• @Sadullah-Baçin yaşananları çok şanslı olduğuma bağlamak mı 🙂
    Greencard şansını kaybetmemek için fazlaca efor sarfetmişim diyebiliriz bence.
    Ayrıca şans oyunlarıyla da hiç aram yoktur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |