@Plus19
Öncelikle kayıplarınız için başınız sağolsun
Valideye de geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlanır…Gurbette böyle haberler alıp bir şey yapamamak bir insanın karşılaşabileceği ve sınanabileceği en acı durumlar maalesef 
Bunların geçerli sebepler olabileceğine inanıyorum. Senatörü (ekibini) ikna ettiyseniz gerisini o çözer diye ümit ediyorum. Bakalım hayırlısı, yakın zamanda sizden olumlu haberler bekliyorum.
Bu arada bende Beyaz Saray’a yazmıştım (sizin iletiniz sonrası, yoksa bilmiyordum), gelen cevabın en can alıcı kısmını noktasına virgülüne dokunmadan aktarıyorum.
We understand that you may be frustrated by the progress of your case. However, we must balance individual inconvenience against broader issues of public safety and national security. Neither the President of the United States nor any USCIS official has the authority to modify the law to benefit a particular individual.
Yani diyorlar ki, ABD Başkanı bile müdahale edemez, rica edemez, senin case’in nasıl ilerlemesi gerekiyorsa öyle ilerleyecek
Zaten dosyan Houston ofiste, bir şey yapmana gerek yok minvalinde de devam etmişler.