DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@deebee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhabalar ds260 formunda adres değişikliği yapmam gerekiyor nasıl formu düzeltebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Mülakat maili aldıktan sonra yapmak istediğiniz değişiklik için formunuzu açtırmak istediğinize dair Konsolosluğa mail atmanız gerekiyor.
Eğer kendi adresiniz yanlışsa düzeltecekseniz, adres ekleyecekseniz, küçük değişiklikler yapacaksanız gerek yok, mülakatta değinirsiniz.
Eğer ABD’de GC gelecek adresi değiştirecekseniz, bir A4’e çıktı alıp mülakatta Konsolosa teslim etmeniz yeterli.
Peki eğitim durumumuz ile ilgili bilgiler önemli mi sizce? Formu doldururken okuduğum önlisans programının adını doğru yazdığımdan emin değilim şuan o yüzden
-
@RuhunGemisi kontrol edebilirsin. Ds260 formunu değiştiremezsin ama nasıl doldurduğunu görebilirsin.
-
@faber talihli degilseniz bu basligi kullanmayin lütfen
-
Bu ileti silindi! -
@MehmetY, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar selamlar,
Şu yurt dışından temiz kağıdı alma konusunu okudum forumda. 2007-2008 arası Almanyadaydım. Noterden bi kaşe ile halloldu yazanlar olmuş, Notere gittiğimde bu yabancı evrak, imzanı onaylayamayız dediler sadece ayrı bir imza sirküleri basabiliyorlar. Alman konsolosluguna gittim, kapıdaki abi 2 dakikalık iş ama randevusuz almıyorlar dedi. Randevular da kapalı 1-2 ay. Çalıştığım şirket de bizle alakalı bir döküman değil diyor. Ne yapmam lazım arada kaldım ?
Bu kaşe işini çözebilirsem formları Bonn daki adalet bakanlığına mail ile göndericem, onlar da kağıdı bana vericeklermiş. Bir de 13 euro parası var. Yorumlarınız nedir ?- sorum kaldığım süre tam 12 ay ise yine de bu sabıka kaydı istenir mi?
Ben konsolosluktan değil de Bonndaki devlet dairesine mektup göndererek almaya çalışıyorum şuan mektubumu gönderdim bekliyorum kaşe ve mühür işini de muhtardan halletim,başvuru belgesine mühür vurdu ancak pasaport fotokopisine vurmadı ona da noterden mühür vurdurdum.ayrıca mail ile olmuyor direkt mektup ile başvuru yapmak gerekiyor diye biliyorum.
-
Merhaba. Dosyamın current olduğunu nereden kontrol edebilirim? Bahsedilen 2nl ne demek onu anlayamadım. Dosya numaram 7binlerde. Ankara’dan başvurdum. Mülakat maili bekliyorum. Benim dosya numarama yakın olup mülakat tarihi alan var mı acaba?
-
@EzgiLera resmi olarak mail alirsam ona göre is yerinden izin almayi planliyorum cünkü kazandigimi ögrendigim yerde henüz bir degisiklik yapilmadi belki mülakatin ertelenme durumu vs olur mu diye tereddüt ediyorum umarim haftaya artik gelir.
-
@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@RuhunGemisi kontrol edebilirsin. Ds260 formunu değiştiremezsin ama nasıl doldurduğunu görebilirsin.
Formu açtırıp medeni durum güncelleyebiliyorsak eğitim bilgilerini de güncelleyebiliriz diye tahmin ediyorum,yanlış mı düşünüyorum?
-
@evrentnrkl Bende Ankara'dan Viyana'ya taşınması için email atıyorum inatla cevap vermiyorlar

-
@leylaa Selamlar...Nereye mail atıyorsunuz?
KCC ise current olmuş numaralar arasındasınız, artık KCC nin uhdesinde değilsiniz.
Viyana konsolosluğa atıyorsanız, geçtiğimiz yılların tecrübelerine baktığımızda sürecin başında değil daha ileri dönemlerde taşıma işlemlerine olumlu döndüklerini görmekteyiz. -
@iremmakayy, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba. Dosyamın current olduğunu nereden kontrol edebilirim? Bahsedilen 2nl ne demek onu anlayamadım. Dosya numaram 7binlerde. Ankara’dan başvurdum. Mülakat maili bekliyorum. Benim dosya numarama yakın olup mülakat tarihi alan var mı acaba?
7binlerle Ankaradan mülakat alamama ihtimaliniz küçümsenmeyecek ölçüde. Sizin sıra numaranızdakiler 2024te mülakat alamadılar. Dosya taşımak istiyorsanız acilen taşımanızı tavsiye ederim.
Sizin sıranız henüz current olmadı. Current olmayan hiçbir numara mülakat alamaz zaten.
2NL kazandığınız sayfanın mülakat bilgilerinizle değişmesi oluyor.
-
@RuhunGemisi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Formu açtırıp medeni durum güncelleyebiliyorsak eğitim bilgilerini de güncelleyebiliriz diye tahmin ediyorum,yanlış mı düşünüyorum?
Görüntülemek için formu açtırmaya gerek yok. Değişim yapmak için açtırmak gerekiyor.
-
@Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba herkese selamlar umarım herkes hayallerine kavuşabilir. Ben 1 saat öncesine kadar dosyamın taşınması için KCC mail attım ve bankok a taşıma talebinde bulundum. Merak ettiğim konu şu otel adresi vb gönderdim mailde ama ismimde ki İ harfini I olarak yazacağıma olduğu gibi İ yazdım bunun bir önemi var mı acaba maile olumsuz geri dönüş olur mu bu yüzden ? Ve bankok oturum talep ediyor mu ? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.En başta söylediğim gibi hepimizin hayalleri gerçek olsun. Umarım gittğimiz yerlerde birbirimize komşu oluruz.
Tekrardan merhaba dosyam bankok a taşınmış. Artık sadece sıra beklemek mi kalıyor acaba ? Lütfen bankok a dosya taşıyan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilirler mi ? Teşekkür ederim.
-
@EzgiLera
Geçen sene benim numaramdakilerin mülakat alamamsı bu sene de alamayacak anlamına mı geliyor?Dosyamı nereye taşımam gerektiği hakkında pek bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@gucarslan pasaportla ilgili iletilerin hepsini okumaya çalıştım ve iki noktayı tam anlayamadim.
Benim pasaport sürem 2026 yılı sonuna doğru
bitecek bu süre sonunda (nasip olurda gidebilirsek) pasaport işleriyle kısa vadede uğraşmamak adına şimdiden pasaportumu yenilemek istiyorum forumda bu konuyla ilgili mülakattan önce yeni pasaport alıp ds260 ta guncellemeye gerek olmadan eski yeni her iki pasaportunda mülakata götürülmesi tavsiye edilmiş
1.Bu konuda konsolosluktan konsolosluğa tavır değişir mi yoksa hepsinde mülakat günü gotursek her iki pasaportu sorun olmaz mı( dosyamızi Viyana ya tasittik)
2.mulakattan önce değil de mülakat bitip vizeleri şu anki pasaportlarla alıp ( daha yeterli süresi var) ülkeden gitmeden önce yeni pasaport alsak ve ilk giriste her iki pasaportla giriş yapsak sorun yaşar miyiz -
Herkese merhaba değerli forum sakinleri aklımı karıştıran sorular şu şekilde:
1-31.12.2024 tarihinden itibaren asker kaçağı durumuna düşüyorum bu tarihten önce mülakata girmem mi gerekiyor yoksa askerlik yapmadığıma dair bir belge alıp yanımda götürsem yeterli midir?
@gucarslan2- Hong kong ve Mascat arasında çok kararsızım hangisine taşımam daha mantıklı olur malum yakın olması herkes için daha iyidir diye düşünüyorum bana bu konuda vereceğiniz en kritik tavsiyeniz ne olur değerli hocalarım.
-
Merhabalar ben dosyamı Kcc ile Arnavutluk'a taşımayı düşünüyorum orda bi Şirket kurarak ya da okula kayıt olarak geçici oturum alıp kcc ye mail atabilir miyim ve kabul olur mu bilginiz var mıdır?
-
-
Selamlar....
Monthly Immigrant Visa Issuance Statistics July yayınlanmış... Klasik hazırladığım excel dosyasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.. -
@dogukan-altn Selam...2. sorunuzun cevabını içeren excel tablosu bir önceki iletimde mevcut..Konsoloslukların aylık DV performanslarını buradan görebilirsiniz..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.