Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mrt01 yazdım ama henüz geri dönüş alamadım, teşekkürler bilgi için

• @cttl öncelikle ilgi alakanız için teşekkür ederim. ben özelden nasıl iletişime geçicem bilmiyorum ama benim gibi olanlar elbet vardır buraya paylaşılsa harika olur

• @EzgiLera Teşekkürler. Mülakat yeri için mail yolladım.

• @rezanclz haftaya gelmeli son 38 gün sanırım

• @sevdemimi evet benim mülakatima da 45 gün kaldi.

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

2nl mail hala gelmedi. 7-10 gün deniliyordu 15 gün oldu kazandığımı öğrendiğim yerde ise hala değişiklik yok post ankara yazıyor acaba ne zaman gelecek.

Önümüzdeki hafta gelir diye düşünüyorum. Sonraki bülten açıklandıktan sonra Kasım mülakatları dağıtılacak çünkü. Eğer Ekim-Kasım 2NL beraber göndermeyeceklerse önümüzdeki hafta gelmesi lazım. Ama pazartesi tatil.

Mülakattan birkaç gün önce bile gelse sorun değil. Önemli olan mülakatınızdan önce dosyanızın konsolosluğa ulaşmış olması. En fazla yaşayacağınız sıkıntı, sağlık raporunun yetişmemesi olur ki onu da zaten mülakattan sonra alabilirsiniz, sorun olmaz.

• Bu ileti silindi!

• @deebee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar ds260 formunda adres değişikliği yapmam gerekiyor nasıl formu düzeltebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Mülakat maili aldıktan sonra yapmak istediğiniz değişiklik için formunuzu açtırmak istediğinize dair Konsolosluğa mail atmanız gerekiyor.

Eğer kendi adresiniz yanlışsa düzeltecekseniz, adres ekleyecekseniz, küçük değişiklikler yapacaksanız gerek yok, mülakatta değinirsiniz.

Eğer ABD’de GC gelecek adresi değiştirecekseniz, bir A4’e çıktı alıp mülakatta Konsolosa teslim etmeniz yeterli.

Peki eğitim durumumuz ile ilgili bilgiler önemli mi sizce? Formu doldururken okuduğum önlisans programının adını doğru yazdığımdan emin değilim şuan o yüzden

• @RuhunGemisi kontrol edebilirsin. Ds260 formunu değiştiremezsin ama nasıl doldurduğunu görebilirsin.

• @faber talihli degilseniz bu basligi kullanmayin lütfen

• Bu ileti silindi!

• @MehmetY, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selamlar,

Şu yurt dışından temiz kağıdı alma konusunu okudum forumda. 2007-2008 arası Almanyadaydım. Noterden bi kaşe ile halloldu yazanlar olmuş, Notere gittiğimde bu yabancı evrak, imzanı onaylayamayız dediler sadece ayrı bir imza sirküleri basabiliyorlar. Alman konsolosluguna gittim, kapıdaki abi 2 dakikalık iş ama randevusuz almıyorlar dedi. Randevular da kapalı 1-2 ay. Çalıştığım şirket de bizle alakalı bir döküman değil diyor. Ne yapmam lazım arada kaldım ?
    Bu kaşe işini çözebilirsem formları Bonn daki adalet bakanlığına mail ile göndericem, onlar da kağıdı bana vericeklermiş. Bir de 13 euro parası var. Yorumlarınız nedir ?

1. sorum kaldığım süre tam 12 ay ise yine de bu sabıka kaydı istenir mi?

Ben konsolosluktan değil de Bonndaki devlet dairesine mektup göndererek almaya çalışıyorum şuan mektubumu gönderdim bekliyorum kaşe ve mühür işini de muhtardan halletim,başvuru belgesine mühür vurdu ancak pasaport fotokopisine vurmadı ona da noterden mühür vurdurdum.ayrıca mail ile olmuyor direkt mektup ile başvuru yapmak gerekiyor diye biliyorum.

• Merhaba. Dosyamın current olduğunu nereden kontrol edebilirim? Bahsedilen 2nl ne demek onu anlayamadım. Dosya numaram 7binlerde. Ankara’dan başvurdum. Mülakat maili bekliyorum. Benim dosya numarama yakın olup mülakat tarihi alan var mı acaba?

• @EzgiLera resmi olarak mail alirsam ona göre is yerinden izin almayi planliyorum cünkü kazandigimi ögrendigim yerde henüz bir degisiklik yapilmadi belki mülakatin ertelenme durumu vs olur mu diye tereddüt ediyorum umarim haftaya artik gelir.

• @siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi kontrol edebilirsin. Ds260 formunu değiştiremezsin ama nasıl doldurduğunu görebilirsin.

Formu açtırıp medeni durum güncelleyebiliyorsak eğitim bilgilerini de güncelleyebiliriz diye tahmin ediyorum,yanlış mı düşünüyorum?

• @evrentnrkl Bende Ankara'dan Viyana'ya taşınması için email atıyorum inatla cevap vermiyorlar 🙂

• ⭐⭐⭐

@leylaa Selamlar...Nereye mail atıyorsunuz?
    KCC ise current olmuş numaralar arasındasınız, artık KCC nin uhdesinde değilsiniz.
    Viyana konsolosluğa atıyorsanız, geçtiğimiz yılların tecrübelerine baktığımızda sürecin başında değil daha ileri dönemlerde taşıma işlemlerine olumlu döndüklerini görmekteyiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@iremmakayy, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. Dosyamın current olduğunu nereden kontrol edebilirim? Bahsedilen 2nl ne demek onu anlayamadım. Dosya numaram 7binlerde. Ankara’dan başvurdum. Mülakat maili bekliyorum. Benim dosya numarama yakın olup mülakat tarihi alan var mı acaba?

7binlerle Ankaradan mülakat alamama ihtimaliniz küçümsenmeyecek ölçüde. Sizin sıra numaranızdakiler 2024te mülakat alamadılar. Dosya taşımak istiyorsanız acilen taşımanızı tavsiye ederim.

Sizin sıranız henüz current olmadı. Current olmayan hiçbir numara mülakat alamaz zaten.

2NL kazandığınız sayfanın mülakat bilgilerinizle değişmesi oluyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@RuhunGemisi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi kontrol edebilirsin. Ds260 formunu değiştiremezsin ama nasıl doldurduğunu görebilirsin.

Formu açtırıp medeni durum güncelleyebiliyorsak eğitim bilgilerini de güncelleyebiliriz diye tahmin ediyorum,yanlış mı düşünüyorum?

Görüntülemek için formu açtırmaya gerek yok. Değişim yapmak için açtırmak gerekiyor.

• @Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba herkese selamlar umarım herkes hayallerine kavuşabilir. Ben 1 saat öncesine kadar dosyamın taşınması için KCC mail attım ve bankok a taşıma talebinde bulundum. Merak ettiğim konu şu otel adresi vb gönderdim mailde ama ismimde ki İ harfini I olarak yazacağıma olduğu gibi İ yazdım bunun bir önemi var mı acaba maile olumsuz geri dönüş olur mu bu yüzden ? Ve bankok oturum talep ediyor mu ? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.En başta söylediğim gibi hepimizin hayalleri gerçek olsun. Umarım gittğimiz yerlerde birbirimize komşu oluruz.

Tekrardan merhaba dosyam bankok a taşınmış. Artık sadece sıra beklemek mi kalıyor acaba ? Lütfen bankok a dosya taşıyan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilirler mi ? Teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 57
  • 1917
  • 73
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |