Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• DS260'ta mı hatalı giriş yapıldı, yoksa dv lottery'e başvuru formunda mı?
    Hata DV Lottery başvuru formunda ise sıkıntılı.
    Hata DS260'ta ise düzeltilebilir diye düşünüyorum, tecrübe eden okuyan varsa fikir verebilir.

@Emsal-Efe, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar,
    @gucarslan rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
    Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..?

• Ds-260 da hatalı. Teşekkür ederim yorum için, uzman görüşü lazım.. lütfen kesin bilen biri yorum yapabilir mi..?

• @Emsal-Efe forumda okuduklarımı yanlış hatırlamıyorsam eğer Polis belgesi henüz ellerinde değildi. O yüzden AP ye kaldılar. O belgeyi tamamlayıp vizelerini bastırttılar.

• @Emsal-Efe merhaba, sorunuzu doğru başlığa yazarsanız daha hızlı ve doğru yanıt alabilirsiniz. Lütfen süreç ile ilgili sorularınızı bu başlıkta sorun.

Mülakat aldığınız için, elçiliğe durumu açıklayıcı bir mesaj atıp formunuzu güncellemek istediğinizi iletin. AP durumu tamamen Konsolosun takdiri, hata yapılabilir ve bu hataları gidermek için formu açtırma seçeneği mevcut, hizlica aksiyon alıp gerekli belgeleri güncelleyin, gerekirse mülakatta açıklarsınız.

• @minnesota teşekkür ederim 🙏

• @Deniz-1 Biz teşekkür ederiz, her birimiz bir birimize destek olduk, beraber başardık. Sağlıcakla kalın hocam ^^

• @deebee Teşekkür ederim 🙏

• @Demayfo tebrikler

• Merhabalar 12 ağustos 2024 9.35 Unganlar randevu deneyimimizi paylaşmak istiyorum.

Eşim ve ben biraz erken gittik fakat hiç gerek yokmuş, konum zaten çok basit kafenin ordaki işhandan girip 4. Kata çıktık. Randevu saatimiz geldiğinde fotoğraflarımızı çekildik. Aşı belgelerimiz (enabızdan geçmişteki kovid aşıları için) ve pasaportlarımızı verdik, imzanızı atıp 5. Kata çıktık.
    Orada da pasaport ve verilen belgeyi teslim edip beklemeye başladık. Açlık gerektiren bi test yokmuş, biz aç gittik ama sorun olmaz aç olmanız dedi. Kanlarımız alındı. Saat 10.06 olduğunda 95$ ödeme yaptık kredi kartından (2 kişi) ve 3. Kata röntgene indik. Biraz bekleyip hemen aldılar bizi 2 dakikada hemen çekildik. 10.29 gibi 4. Kata tekrar çıkıp beklemeye başladık. 10.46 eşim maskesini takıp muayeneye girdi. 10.52de çıktı ben de ondan hemen sonra girip 11.10da çıktım.

Mehmet bey 2 doz bana 1 doz eşime aşı vurdu, genel kontrolleri yapıp standart soruları sordu. Daha önce Amerika’ya gittin mi diye sordu evet dedim, herhangi bir durum oldu mu trafik kazası vs gibi dedi hayır dedim, nerelisiniz, gc size mi çıktı vs diye konuştuk. Eşime de orada ne yapacaksın diye sormuş ekstra olarak.
    11.20 gibi tüm işlerimiz bitti. Doktor beyin yanından çıktıktan sonra ödememizi yaptık. İki yetişkin 620$ / 20.814₺ şeklinde kredi kartından ödeme yaptık. Faturamızı mail atacaklarmış.
    Yarın da 15.00-17.00 arası sonuçlarımızı almaya geleceğiz.
    **hatırlatma kovid aşısı konusunda bilgileri var aşının bittiğinden sadece geçmişe yönelik belgeyi istiyorlar onun dışında lobide dair bir şey istemediler.
    (Sadece iki belge verdik Kovid-19 aşı belgelerimiz ve pasaportlarımız)

• ⭐⭐

@tubikanasofa mülakatın yüzde seksenini geçmişsin geriye konsolosluk kaldı aldın sayılır vizeyi

• @tubikanasofa Tebrikler yarın sonuçları alırsınız ertesi gün de mülakatı umarım...

• Arkadaşlar bu dosyamı açtırmadığım için kızımı ekleyemedim henüz, Talep edilen belgeleri göndereceğim ama kızımın DS260 formu eksik kalıyor. Formu dolduruncaya kadar beklemeli miyim? Yoksa benim formum yeterli mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ibrahimhalılll vize almasını istediğiniz ve mülakata katılacak her bir birey için mülakat öncesi DS260 formu doldurmanız gerekiyor. Kendi adınıza doldurduğunuz DS260 formunun olduğu siteden kızınız için de ivedilikle add applicant yapmanız gerekiyor. Akabinde konsolosluk ile irtibata geçerek kendi formunuzu açtırmanız, kendi formunuzda çocuk sayısını ve çocuğunuzun kimlik bilgilerini güncellemeniz gerekmekte

• Merhaba ďün unganlarda 11:30 randevumuza ailece yani 2 yetiskin 2 oglum biri 10 yaşinda digeri 20 yasinda ofiste yabancilar fazla idi. Sıramiz geldiginde pasaport ve daha önce 2022 yılına ait eski aşi kartlarıni esim ve ben verdik. 10 yaş için covid aşı kartı yok 20 yaş oğlum hiç covid asışi olmadı. Görevli bayan neden olmadı dedi bende gerek olmadığını gecen devlet hastanesine gittiğimızi ve aşının olmadığıni bizden kaynaklanan bir durum olmadığinı söyledim icerde Dr. Ungana ile bu durumu konuşursunuz dedi bende ok dedim . Fororaflar cekildi çocuklarin aşı kartlarıni ds 260 çıktısını verdim. Sonrasinda ds 260 iade etti. 3. Katta düzen indik.3 yetişkin odemesi yaptik. 185 dolar. 10 yaş çocuk için bir şey ödemedik.20 yaşindaki oum kan ve idrar ve röntgen cekildi. Ben ve eşim 52 yasindayiz bizden sadece röntgen çekildi. Tekrar üst kata çıktık. Sonrasinda ilk beni cağirdilar maske.ile girdim maskeniz yoksa orda veriyir görevli önlük giymemi ve doktoru beklememi söyledi bayan ungan geldi hizli bir şekilde çekiliş işinı sordu ve 15 e yakin ameliyat divme saldrganlik uyusturucu akliniza saglikla ilgili hangi soru varsa sordu tabiki yok dedim. O arada sol.koluma 2 sağ koluma 1 asi yapti. Anlamadim bile sonrasinda giyinmemi istedi ve dişari ciktim.Eşim girdi onada sorular sormuş 3 aşida esim oldu. Sonrasinda covid aşısı hayatinda olmamiş 20 yaş oglum girdi aşi ole ilgili bir sey sormamiş 1 iğne yapmiş 10 yaşindaki oğlum girdi onada 1 iğne yapti. Sonrasi da odemeyi nakit olarak yaptik 920 dolar .öteki gün saat 15 ve 17 arasinda sonuclari pasaportlarla birlikte 1 kişinin gelebileceğini söyledi ve ayrildik.Covid asisi ile ilgili sorun cikmadi herr sey yolunda gitti.14 ağustos sabahn08 de mulakata gideceğiz. Daha sonrasinda deneyimikizi paylacağim.İstanbuldan geldik su anda yakin cevrede hotele yerlestik Bugun Anıtkabir ve müze dolasagiz sonrasinda sonuclari almaya gidecegim .

• @Ercan-Şen Özellikle aşı ile ilgili kafamızda soru işareti vardı. Deneyiminiz içimizi rahatlattı. Detaylı bilgileriniz için teşekkür ederiz. Umarım yarın mülakatınız da sorunsuz geçer ve vizenizi alırsınız 🙏🏼

• @asdwqq Çok teşekkürederim herkese bol şans diliyorum.

• ⭐⭐

@Ercan-Şen öncelikle tebrik ederim benim kanaatım mülakatın yüzde sekseni unganlarda konsolosluk sadece görmek istiyor tanışmak gibi şartları karşılıyorsanız isim soy isimde benzerlik yoksa vizenizi aldınız demektir ben şimdiden yeni hayatınızda güzel günler mutluluklar dilerim

• Merhaba arkadaşlar mülakatta çok merak ettiğim bir konu var bilgisi tecrubesi olan varsa lütfen beni aydınlatabilirmi?
    konu şöyle: ben endüstriyel elektronik teknikerliği mezunuyum.)2005) mezuniyetimden bir süre sonra bölüm adı değişmiş Elektronik teknolojisi olmuş. basılı diplomam end. elektronik ama e devlette elektronik teknolojisi olarak değişmiş ne yapmalıyım? bu ilk sorum du
    2. sorum : okuduğum bölümün işini yapmıyorum 8 yıldır tramvay sürücüsüyüm mülakatta sorun yaşarmıyım?
    cevap ve yardımlarınız için teşekkür ederim. bilerim herkesin gönlüne göre olsun herşey.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐

@Mehmet-ynd en az lise mezunuysan beyan edeceğin diplomada sıkıntı yoksa mezun olduğun konuda çalışmaya tecrüben varmı diye sormuyorlar uber yapacam hizmet sektöründe ne olursa yaparım diyene konsolosluk hoşgeldin diyor mesela bana ne iş yapacaksın sormadılar arada ben söyledim ilgilenmedi ama tahsilimi mezun olduğum bölümü sordular bu konular için canını sıkma iş bittiğinde boşuna dert etmişim diyeceksin

• @Ercan-Şen evet güzel bir deneyim aktarimi olmus umarim sorunsuzca konsolosluk mulakatinida atlatirsiniz. Iyi haberlerinizide bekliyoruz🤲😇

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |