Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hayır son günü kadar bekliyoruz sıramız 28 bin ama 50bin açılıyor ve randevu gelmiyor. Yazık ya gerçekten. Randevu vermeyecekseniz eğer dosya taşımayın dalga mı geçiyorsunuz

• @Uzuzi bu şekilde bir kabul olayı yok geçen senede hong Kong için bu şekilde Viyana da mülakat alan gidemeyenler diye bir yaygara çıktı fakat kim mail attıysa sırayla kabul etti durum öyle değil herkes başvura bilir kim başvurmak isterse mail atıp başvursun

• @Havva-Aydın hayırlı olsun inşallah vizenizi alırsınız

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmetizmirli arkadaşın bahsetmek istediği durum galiba bazı konsolosluklar “eğer planlanmış bir mülakatınız varsa taşıyabiliriz” olarak cevap atıyor bu konsolosluklar kccde olan dosyaya mülakat planlaması yapmak istemezken başka bir konsolosluktan mülakat alan dosyayı kabul edebiliyorlar garip bir şekilde

• Selamlar herkese, haftaya Bangkok ve Kuala Lumpur a gidip mail atmak istiyorum ama sizce çok geç mi oldu artık

• @abdbyzt Çok teşekkür ederim yönlendirmeniz için.
    Maalesef o kadar süremiz yok. Cumartesi günü yola çıkmış olacağız. Covid hatırlatma dozumuzu yaptırmıştık geçen hafta. Diğer aşıları orada yaptıracağız.

• @Biks teşekkür ederim ikinci kez baktığımda mülakat tarihi yazıyordu ilk önce göremeyince endişelendim 😅

• @ugursway çok teşekkür ederim 🙏🏻

• @mrt-gkce çok teşekkür ederim ilk şok anından sonra güncellendi öğrendim mülakat tarihimi 🙏🏻

• İyi akşamlar mülakat maili alanları tebrik ediyorum bekleyenlerede şans diliyorum umarım en kısa zamanda mülakat maili alırlar 🙏🏻 süreçten sonra eşimle hızlı bir şekilde evlendik fakat ben add aplicant yapmadım şuan eşimi add aplicant yapsam uygun olur mu yoksa yapmadan evlendiğimi konsolosluğa mı bildirsem daha doğru olur emin olamadık

• @anyela mulakat aldiginizi belirttiginiz bir onceki iletinizi sildiginiz icin bunu da silmenizden korkarak cevap veriyorum. Sildiginiz icin sizi tebrik eden arkadaslarin iletileri havada kaldi.

Esinizi add aplicant yapacaksiniz, ek olarak elcilige evlendiginiz icin bilgilerinizi guncellemek istediginizi bildirip, formunuzun acilmasini talep edeceksiniz. Kendi medeni bilgilerinizi de guncelleyeceksiniz.

• İyi akşamlar geçte olsa bende Hong Kong'dan an itibariyle 3 eylül tarihine mülakat aldığımı öğrendim
    sanırım mail birkaç saat önce gelmiş ama ben farketmemişim
    gruptaki mail alan tüm arkadaşları tebrik ederim.

• @deebee merhaba anın getirmiş olduğu heyecanla atılmış bir adımdı iletiyi attıktan hemen sonra güncel halini gördüğüm için kaldırmak istedim başka bir niyetim yoktu bilgilendirmeniz için teşekkür ederim öyle yapacağız 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Sürekli schengen için evrak istemek benim ve eşimin işyerinde artık sorun oluşturmaya başladı. Tekrar denemeyi düşünmüyorum çünkü iş sahibinden gideceksen git artık hissi alıyorum buda kötü hissettiriyor.

Başka konsolosluklarda mülakatı düzenlenmiş olan kişiler için mülakat planlanlayabileceklerini belirten birkaç konsolosluk vardı. Hangileriydi hatırlayamadım. Ama forumdaki son yazılanlara bakarak hızlıca aksiyon alırsanız son dağıtımdan önce taşıtma şansınız olabilir. İş sahibinin tepkisi yüzünden geleceğinizi değiştirecek olaylarda çekimser davranmayın. Öncelikle kendinizi düşünün. Bu iş olursa o işvereni belki bir daha hiç görmeyeceksiniz bile.

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce mülakat mailim geldi. İnanmayacaksınız ama 1 Ağustos 9:30 Bangkok.
    Sevinçle birlikte fecii bir telaşa girdik.
    Bir an önce herkesle paylaşmak istedim. Detayları yazacağım 🍀

Tebrik ederim! Mailde orada olduğunuzu ve süreç boyunca orada kalacağınızı belirttiğiniz için erken bir tarihe verdiklerini düşünüyorum. İyi de olmuş. Bu sayede daha çok kişiye mülakat verebilirler.

• @lumos merhaba, elinize sağlık öncelikle. Kafa karıştırmak veya kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum, merak ettiğim için soracağım. En alttaki maddeye kafam takıldı. O maddede yalnızca ülkesinde temsilcilik bulunmayan ülke vatandaşları mı kastediliyor, yoksa "KCC tarafından dosyaları transfer edilen başvuranlar" da mı kastedilmiş? Ben şunu anladım, "konsoloslukla hiç iletişime geçmeden dosyamı KCC taşırsa konsolosluk bunu kabul etmeli, çünkü KCC yönlendirmiş" - burada KCC'yi de "Department" olarak saymamız gerekmez mi, KCC de DoS tarafından idare ediliyor sonuçta? Tablonun ilgili satırında yer alan 9 FAM 504.4-8(B)b.-c. maddelerine bakınca da:

• c. (U) You must also accept, when so directed by the Department, an IV application from any applicant, including a Diversity Visa applicant, regardless of the applicant’s current residence, physical presence or last residence abroad.

• d. (U) The assignment of an IV petition to a consular section by the National Visa Center (NVC) or a diversity visa application by the Kentucky Consular Center (KCC) in the United States will constitute such a direction by the Department.

Bu iki maddede sanki dediğim durum izah ediliyor. Özellikle d. maddesine bakınca başvurunun KCC tarafından devredilmesi Department'ın talimatı demektir, demiyor mu?
    Sanki tabloda özellikle en alttaki maddeye odaklanmamız gerekiyor gibi hissettim ama yanlış çevirmiş/tam anlayamamış olabilirim. Sizlerin de yorumunu bekliyorum.

• Merhaba arkadaşlar BK dan böyle bir mektup aldım lütfen yardımcı olun .

Dear Applicant,

Thank you for contacting us regarding transfer of your DV case to U.S. Embassy Bangkok. If you are seeking to move a case that has not yet been scheduled for interview, please contact [email protected]. Applicants should provide the new address where they are or will be physically present, and should include their DV case number, full name, and DOB along with their inquiry. If you have already been scheduled for an interview at another post and wish to transfer your case to U.S. Embassy Bangkok, please provide us with a copy of your interview appointment e-mail.

Please note that reassignment/transfer of your case to another embassy or consulate does not mean that you will be scheduled for a visa appointment. Appointments are scheduled after the DS-260 immigrant visa application for the principal applicant has been fully processed, when the case number is current according to the Visa Bulletin, and when the assigned embassy or consulate has an interview appointment available for that case. Having your case reassigned may delay or prevent an appointment from being scheduled, depending on where your case falls in the order of the other cases assigned at the new interview location. For this reason, it is very important that you not travel to another country simply for your DV application. There is no way to know whether or when your interview will be scheduled, and you will be responsible for understanding and complying with all immigration and other laws while in that country.

Regards,
    Immigrant Visa Unit
    U.S. Embassy Bangkok

• Merhaba arkadaşlar elinde Hong Kong’un ülkeye girerken pasaporta vurduğu mührün görseli olan var mı? Varsa bir örneğini paylaşırsanız sevinirim..

• Herkese merhaba. Dosya taşıma talebi oluşturduğum Bangkok 9 Temmuz da dosyamı taşıdı ve dün mülakat maili aldım. 6 Ağustosta mülakata gireceğim. Evrakları hazırlamak için 12 gün var biraz gerginim. Ayın 30 una Bangkok daki hastaneden randevu oluşturdum,sağlık raporu büyük ihtimalle mülakata yetişecek.
    Benimle aynı gün veya önce-sonra farketmeksizin Bangkokda mülakata girecek forum üyeleri varsa bilgi paylaşımı açısından süreç içerisinde birbirimizle iletişimde olup yarenlik edebileceğimiz,bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bir grup var mı? (Telegram,wp gibi hızlı iletişim kuracağımız)

• @MomisCan Bangkok doktor nerden ayarladiniz randevu vs bilgi verir misiniz özelden yada buradan.

Covid aşısı nerde oldunuz hangi sehirdesiniz İstanbul da asi bulamıyoruz da.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |