Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @salihcak0 katılıyorum. 6 ay asgari ücretin üçte birine staj yaptım, 6 ay da asgari ücretle çalıştım ve maaşım ancak ondan sonra insani düzeye gelebildi. ama zorundaydım. en sonunda benim maaşım arttı ama herkes aynı değil. kötü eğitim sisteminin sonuçlarını yaşayan bir nesil var ortada.
    marketlerde çalışmak için bile yaş şartı var (teyzem 44 yaşında diye işe alınmamıştı mesela)
    sgari ücretle çalışıyorsa biri, buna zorunda kaldığı içindir

• 2025 sohbet odalarında gördüğüm kadarıyla süreçler çok yavaş ilerliyor. Mülakatlar az current olma olayı yok. Can sıkıcı olmaya başladı. Zaten şans düşük bir de şansı olana da sıra gelmiyor. Ne olacak böyle kim bilir.

• ⭐⭐

Merhabalar arkadaşlar öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz uzun bir süredir forumdan uzaktım işlerimin yoğunluğu yeni yatırım planlarından dolayı biraz bir boşluk bulduğumda direk foruma geldim yeni gelen arkadaşlarımıza biraz tavsiye niteliğinde bir yazım olacak yeni gelen arkadaşlarında eski deneyimleri okudularsa sürecin çok yavaş ilerlediğini göreceklerdir bir çok kişinin umudu olan çıkınca dosya taşıma konusuna değinmek istiyorum şimdiden schengen vizesi için adım atın son dakikaya bırakmayın vize süreçlerini çok zorlaştırıyorlar. 2023 kasımda avrupa turu satın aldım vize randevusu mart kadar kapalıydı martta açtılar zar zor aldım son yeri aldık gibi oldu tur tarihim temmuzun ilk haftasıydı pazartesi günü yurda döndüm 9 gün lük bir tatil yaptım eşimle ve tur şirketinden seneye de tur yapmak istediğimi söyledim söylediği şey şu oldu bu senede vize alan tek aile sizsiniz benim takip ettiklerimden bir çok kişi paraları yandığı için turu satın alıp vize almadıkları için iptalde paralarının büyük bir kısmı yandığı için çok problem yaşadım bu yüzden 1 sene öncesinden başlayalım sürece dedi dv26 sürecinde elimde vize hazırda bulunsun diyen var ise bence süreci şimdiden başlatsınlar.

• ABD Büyükelçisi'nin görev süresi 1 Eylül itibariyle sona eriyormuş. Yeni Büyükelçi DV2025 kazananları ve sonrası için umarım hayırlı olur. Eski Büyükelçi'nin izlediği yolu izlemez 🙂

• @fishmasteranil sahsi fikrime dayanarak ankaranin performansinin kötü olma sebebinin tamamen büyükelciye bagli oldugunu düsünmüyorum cünkü DV haric bütün islemler sorunsuz bir sekilde yürütülüyor bu konuya daha dogru yorumu deneyim ve bilgi sahibi insanlar yapar yine de

• @rezanclz tamamen büyükelçiye bağlı olduğunu ben de düşünmüyorum ama yine de bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@fishmasteranil dv23 sürecinde konsolosluk yeni binaya geçecek mülakatlar artar hızlanır diye ümitlenmiştik o geldi aklıma siz böyle diyince 🙂

• ⭐⭐

@fishmasteranil Bu değilse de ABD'nin Ankara ve Katar'da açacağı göçmenlik saha ofisleri işleri biraz hızlandıracaktır. Konsolosluklardaki yükün bir kısmı bu ofislere kaydırılacak.

• @Riethian ne zaman açılıyor

• günaydin herkese 🙂

• ⭐⭐

@cemal1153 Yolladığım linkte detay var.

• ⭐⭐⭐⭐

@Riethian @cemal1153 bahsi geçen ofis 9 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da konsolosluk içerisinde ayrı bir birim olarak açıldı ama Immigrant Vizelerin sürecine ve/veya hızına bir etkisi olmadı şimdiye kadar. Bu nedenle "Ankara'ya güvenmeyin"...

• ⭐⭐

@Riethian o ofisin gorevi asylum tarzi seylerle ugrasmak. dv lottery ile alakasi yok.

• Forum her zaman ki gibi sakin geçiyor gibi görünüyor

• Alternatif yollara bakarken buraya kaydolduğumu unutmuşum.Birçok insanın bu çekilişe olan inancını takdir etmemek elde değil.😅

• @Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Forum her zaman ki gibi sakin geçiyor gibi görünüyor

Normal değil mi? 🙂 buralarda bir biz kaldik kim kaldi. Başvuru zamani başlayinca gelmeye başlarlar 🙂

• @rnc Evet,sitenin sadık insanları...😆

• @charon ayrıca ankara konsolosluğu kapasite olarak gayet yeterli zaten herhangi bi ek bina ihtiyacı ya da çalışan diplomat vs gerekmiyor isterlerse her ile konsolosluk açsalar dv süreci yine yavaş ilerleyecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@Riethian ankaranın yavaş ilerlemesinin nedeni yoğunluk, personel yetersizliği vs olmadığı için saha ofisinin hiç bir etkisi olmayacaktır tahminimce

• DV2024 ---- HAS NOT BEEN SELECTED
    DV2025 ---- HAS NOT BEEN SELECTED

çıkana kadar devam...

biraderimin eşine çıktı işlemleri devam ediyor. vize maili bekliyorlar

Benzer Başlıklar

• 30813
  • 4035
  • 21391
  • 9899
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |