DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@cttl Selamlar, imzaya gönderdim yani kaydet demiştim. Tekrar dosyamın açılmasını talep ettim ama henüz ona dönüş yapılmadı yani dosyam şu an açık değil.
23 Temmuz için randevu alabildik, anladığım kadarıyla bilmeyen birine denk geldik. O da bizi bu kadar uğraştırdı.Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
-
@Neslihan-Demir Merhaba, mülakatı Ankara konsolosluğundan beklediğinizi varsayıyorum. Ankara'nın henüz 6k'lı numaralara bile ulaşamadığını göz önünde bulundurursak, 20k'ların Ankara'dan mülakat alma ihtimali, Ağustos ayında İzmir'e kırmızı kar yağma ihtimali ile aynı. Eğer fırsatınız varsa dosyanızı transfer etmeyi deneyin derim. Bu benim yorumum, daha fazla bilgi ve tecrübeye sahip arkadaşlar da bir kaç kelam edeceklerdir.
-
@Neslihan-Demir, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Fatih-Kaymak sizce 20.000 e gelirmı umut varmi
Bülten olarak soruyorsanız evet sıra geldi 20bine. Hatta 50bine kadar geldi son bülten.
Ama Ankara mülakat verir mi diye soruyorsanız, hayır.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@berlin kcc şu saatten sonra bir işleminizi yapmaz tek şansınız konsolosluğu ikna etmek
-
@Yiğit-Konur
Hocam siz 28 mart aydında mı mülakata girdiniz? Nerede girdiniz?
Mülakat sonrasında pasaportu konsoloslukta mı siz de mi?Eğer ceac statu Refused gözüküyor ise vizeniz onaylanmamış diye biliyorum. Mülakat sonrasında 1-2 gün şük süreçte sayın @gucarslan bey in ceac statu evreleri yazısında refused var ama bu kadar uzun süre refused olarak kalmaz. Emin olmamakla birlikte vizeniz onaylanmamış olabilir.
-
@Emre-Kurtulmuş değerli vaktinizi ayırıp bilgilendirme için teşekkür ederim 👏
-
@yusufalak Merhabalar hocam, Amerika'ya gittiğimizde yanımızda ne kadar para götürebiliriz, beyan işlemleri nasıl yapılıyor.
-
@Irmak-Deli merhaba, giriste size soracaklar uzerinizde ne kadar var diye. Uzerinizde 10.000 USD’den fazla varsa, parayi sayip size tekrar verecekler. Boylece beyan etmis oluyorsunuz. Altindaysa bir islem yapmiyorlar.
-
@nazlihande ben case numaramı ve ismimi soy ismimi yazmıştım
-
@cemal1153 bu başlık DV-2024 talihlileri için, dilerseniz sorularınızı şu başlıkta sorabilirsiniz.
Ayrıca mülakat ile ilgili tüm bilgiler şu başlıkta yer almakta.
Onay çıktığınızı yanınızda götürmenizde sakınca yok, gerekli olabilir.
-
@Ashley-0 sistemde ds260 formunuz submit edilmiş mi görünüyor?
-
@gucarslan evet.
-
@cemal1153 o halde şu an için uygun olan tarihi baz alıp o şekilde devam edin.
confirmation number illa ki doğrulanır, sorun olacağını zannetmiyorum.
soyadını da konsoloslukta değiştirirsiniz.. -
@gucarslan teşekkür ederim
-
HerkeseMerhaba. Umarım bu hafta güzel bir dağıtım olur.
Eğer olmaz ise bu haftasonu Bangkoka ordan da KL a gidip mail atıp sansımı deneyeceğim. Gidecek arkadaşlar var ise bana burdan yazabilir mi?
Ekip olmak avanjımıza olacağını düşünüyorum hem güç olarak hem piskolojik olarak.
Herkese bol sans -
@Serapp Merhaba, çok teşekkür ederim. 23 Temmuz'a aldık. Dün yanıtlarken hata almışım, göndermemiş. Bugün mail de geldi.
Desteğiniz için çok teşekkürler :folded_hands_light_skin_tone: -
Honkong yada KL için randevu mailleri geldimi
-
Çok teşekkürler randevu kovalıyoruz. Önceliğimiz eşime de schengeni almak olacak. Umuyorum buluruz. @EzgiLera
-
Daha önce bahsetmiştim ama bilmeyeniniz için tekrar açıklayarak sorayım, eşim asıl talihli ve ds260 formunu doldurduktan sonra evlendik. buradaki hocalarımın tavsiyesi üzerine add aplicant yaparak kendimi de ekledim yakın bir tarihte. bununla ilgili bir mail almadık sadece onay sayfasını kendim indirdim. sormak istediğim şu;
mülakat tarihimiz verildiğinde konsolosluğa mail atacağız. sadece eş durumunu güncellemek için eşimin ds260 formunu açtırmayı mı talep edeceğiz. yoksa beni eklemek istediğini mi söyleyeceğiz? ( add aplicant ile eklediğimiz için sanıyorum ki gerekmiyor ama emin olmak istedim). şimdiden teşekkürler -
@Esra-Siren add applicant ile kendinizi halihazırda eklemişsiniz zaten. Asıl talihlinin formunu güncelliceksiniz sadece
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum