Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selamlar,

Biz de dosyamızı Hong Kong'a taşıyanlardanız. Mülakat aldıktan sonra evlendiğim için dosyamı açtırıp güncelledim, lakin kontrol ettiğimde 2 soyadı eklemiştim ama eski soyadım görünüyor. Bunun üzerine sorun yaşamamak adına tekrar konsolosluğa mail attım dosyamı açtırmak için, soyadımın hatalı olduğunu söyledim. Şu an konsolosluktan tekrar mail bekliyorum dosyanızı açtık diye.
    Sağlık randevusu için 1 haftadır uğraşıyoruz ama henüz başaramadık. Kimseye bu kadar zorluk çıkarmamışlar, Nicolson bizi bulamadığını söylüyor.
    Anderson'a wp üzerinden günlerdir konuşuyoruz ancak yeni gün verebildiler. Önceki senelerdeki gibi ücret ödeyip hızlandırma işlemi bu sene yokmuş. 14 iş gününü bulabilir diyorlar ve verdikleri gün 31 Temmuz. @gucarslan Sizce nasıl ilerleyelim ap'ye kalmak istemiyoruz. 31 temmuz'u kabul mü edelim yoksa Nicolson confirmation number'ı doğrulayamadığını iletiyor orayla iletişim kurmaya devam mı edelim. Neden bulamıyorlardır ya da bunu nasıl doğrulayabiliriz? İmzaladıktan sonra AA ile başlayan görseli de ilettik.

Diğer arkadaşlara 2-3 günde dönmüşler. Bize 1 haftadır dönmüyorlardı. Pazartesi günü tekrar mail atmıştım 3 iş gününü geçiyor ve dönüş olmadığı için. Yine dönüş olmadı. Dün arkadaşlarımızdan rica ettik onlar aradı. Mail bilgilerimizi verince a evet gördük dönüş yapıyoruz demişler, o şekilde dönüş alabildik. Ama onda da aa ile başlayan confirmation numberı doğrulayamadık diyorlar.

• @Ashley-0
    Dosyanız açık olduğu için confirmation number'ınızı göremiyor olabilirler mi? Çünkü dosyanızı açıp işinizi bitirdikten sonra tekrar confirme ediyorsunuz. Yani dosya açıkken confirme değil, confirmation number yok.

Daha bilgili biri mutlaka cevap verecektir, fikir olması açısından ilettim, selamlar.

• @Fire-Family hocam sonrasında visa navigator maili yanıt olarak geliyor ya. visa navigatorde hangi adımlardan ilerlediniz ya da sonrasında hangi konu başlığı ile mail attınız?

• Merhaba;
    Bahreyn'den bugün döndük. Standart maillerin üzerine biz inisiyatifimizle gittik bir nevi risk aldık. Pasaport damga fotoğraflarımızı uygun maille gönderdik. Ancak aynı mail cevabı alıyoruz. Şu anlık Bahreyn`e dosya taşıma hikayemiz olumsuz gözüküyor.

• @Havva-Aydın umarım Ankara son süreçte size de mülakat verir

• ⭐⭐⭐⭐

@Ashley-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar,

Biz de dosyamızı Hong Kong'a taşıyanlardanız. Mülakat aldıktan sonra evlendiğim için dosyamı açtırıp güncelledim, lakin kontrol ettiğimde 2 soyadı eklemiştim ama eski soyadım görünüyor. Bunun üzerine sorun yaşamamak adına tekrar konsolosluğa mail attım dosyamı açtırmak için, soyadımın hatalı olduğunu söyledim. Şu an konsolosluktan tekrar mail bekliyorum dosyanızı açtık diye.
    Sağlık randevusu için 1 haftadır uğraşıyoruz ama henüz başaramadık. Kimseye bu kadar zorluk çıkarmamışlar, Nicolson bizi bulamadığını söylüyor.
    Anderson'a wp üzerinden günlerdir konuşuyoruz ancak yeni gün verebildiler. Önceki senelerdeki gibi ücret ödeyip hızlandırma işlemi bu sene yokmuş. 14 iş gününü bulabilir diyorlar ve verdikleri gün 31 Temmuz. @gucarslan Sizce nasıl ilerleyelim ap'ye kalmak istemiyoruz. 31 temmuz'u kabul mü edelim yoksa Nicolson confirmation number'ı doğrulayamadığını iletiyor orayla iletişim kurmaya devam mı edelim. Neden bulamıyorlardır ya da bunu nasıl doğrulayabiliriz? İmzaladıktan sonra AA ile başlayan görseli de ilettik.

Diğer arkadaşlara 2-3 günde dönmüşler. Bize 1 haftadır dönmüyorlardı. Pazartesi günü tekrar mail atmıştım 3 iş gününü geçiyor ve dönüş olmadığı için. Yine dönüş olmadı. Dün arkadaşlarımızdan rica ettik onlar aradı. Mail bilgilerimizi verince a evet gördük dönüş yapıyoruz demişler, o şekilde dönüş alabildik. Ama onda da aa ile başlayan confirmation numberı doğrulayamadık diyorlar.

Merhaba. Siz işinizi garantiye almak için Anderson'dan 31 Temmuz'u alın ama Nicolson'dan daha önceki bir tarihe almak için uğraşın, başarılı olursanız diğerini iptal edersiniz.
    Bir de şu var, mesela 1 hafta ya da 10 gün sonra gelip alın diyorlar, 3 gün sonra uğrayın sorun, hazır diyorlar. Yani eğer 31 Temmuz olursa da her gün uğrar sorar ısrar edersiniz belki de çabuk çıkar.
    Bir şey daha, Hong Kong Konsolosluğu, rapor mülakata yetişmezse, raporu getirince vizeni veririm diyor. Diyelim ki rapor yetişmedi, mülakata girdiniz, üç gün sonra rapor çıktı hemen konsolosluğa götüreceksiniz, ertesi gün vizeyi basarlar.

• @cttl Selamlar, imzaya gönderdim yani kaydet demiştim. Tekrar dosyamın açılmasını talep ettim ama henüz ona dönüş yapılmadı yani dosyam şu an açık değil.
    23 Temmuz için randevu alabildik, anladığım kadarıyla bilmeyen birine denk geldik. O da bizi bu kadar uğraştırdı.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

• @Neslihan-Demir Merhaba, mülakatı Ankara konsolosluğundan beklediğinizi varsayıyorum. Ankara'nın henüz 6k'lı numaralara bile ulaşamadığını göz önünde bulundurursak, 20k'ların Ankara'dan mülakat alma ihtimali, Ağustos ayında İzmir'e kırmızı kar yağma ihtimali ile aynı. Eğer fırsatınız varsa dosyanızı transfer etmeyi deneyin derim. Bu benim yorumum, daha fazla bilgi ve tecrübeye sahip arkadaşlar da bir kaç kelam edeceklerdir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Neslihan-Demir, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fatih-Kaymak sizce 20.000 e gelirmı umut varmi

Bülten olarak soruyorsanız evet sıra geldi 20bine. Hatta 50bine kadar geldi son bülten.

Ama Ankara mülakat verir mi diye soruyorsanız, hayır.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@berlin kcc şu saatten sonra bir işleminizi yapmaz tek şansınız konsolosluğu ikna etmek

• ⭐⭐

@Yiğit-Konur
    Hocam siz 28 mart aydında mı mülakata girdiniz? Nerede girdiniz?
    Mülakat sonrasında pasaportu konsoloslukta mı siz de mi?

Eğer ceac statu Refused gözüküyor ise vizeniz onaylanmamış diye biliyorum. Mülakat sonrasında 1-2 gün şük süreçte sayın @gucarslan bey in ceac statu evreleri yazısında refused var ama bu kadar uzun süre refused olarak kalmaz. Emin olmamakla birlikte vizeniz onaylanmamış olabilir.

• @Emre-Kurtulmuş değerli vaktinizi ayırıp bilgilendirme için teşekkür ederim 👏

• @yusufalak Merhabalar hocam, Amerika'ya gittiğimizde yanımızda ne kadar para götürebiliriz, beyan işlemleri nasıl yapılıyor.

• @Irmak-Deli merhaba, giriste size soracaklar uzerinizde ne kadar var diye. Uzerinizde 10.000 USD’den fazla varsa, parayi sayip size tekrar verecekler. Boylece beyan etmis oluyorsunuz. Altindaysa bir islem yapmiyorlar.

• @nazlihande ben case numaramı ve ismimi soy ismimi yazmıştım

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 bu başlık DV-2024 talihlileri için, dilerseniz sorularınızı şu başlıkta sorabilirsiniz.

Ayrıca mülakat ile ilgili tüm bilgiler şu başlıkta yer almakta.

Onay çıktığınızı yanınızda götürmenizde sakınca yok, gerekli olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ashley-0 sistemde ds260 formunuz submit edilmiş mi görünüyor?

• @gucarslan evet.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 o halde şu an için uygun olan tarihi baz alıp o şekilde devam edin.
    confirmation number illa ki doğrulanır, sorun olacağını zannetmiyorum.
    soyadını da konsoloslukta değiştirirsiniz..

• @gucarslan teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |