-
@eray26, içinde söyledi: USCIS Başvuru Ücretlerinde Güncelleme (1 Nisan 2024)
@btek14 green card basimi icin 220$ odeme yapilmasi gerekiyor USCIS e ,bu degismedi mi yani bizim icin?
USCIS immigrant fee USCIS'e odendigi icin degisti, sayin @btek14 konsoloslukta odenen vize ucretleriyle karisti buyuk ihtimal. Vize ucretlerinde su an icin bir degisiklik yok.
USCIS immigrant fee ise $15 artarak $235'a yukselecek... Son zamanlarda gocmen vize almis ve hala ABD'ye giris yapmamis kisilere 1 Nisan gelmeden USCIS ucretini odemelerini tavsiye ederiz...

-
@crazycells Bilgilendirme için çok teşekkürler. Bu arada tekrar hoş geldiniz adminim!
-
@crazycells evet duzeltme icin tesekkur ederim, verdigim cevapta da karistirdigim anlasiliyor. ayrica tekrar sizi buralarda gormek guzel his.
-
@celica @btek14 tesekkurler :) merak etmeyin, ben hep buradayim arkadaslar, fakat bulabildigim ek zamanda surekli teknik konularla ilgilenmem gerektigi icin basliklara zaman kalmiyor ne yazik ki, onumuzdeki aylarda forumu guncelledikten sonra tum zamanimi basliklardaki sorulara ayiracagim :) :thumbs_up:
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba,
Temmuz ayı içerisinde 3 kişilik aile olarak (ben,eşim ve kızım(18 üzeri)) USA'ya ilk girişimizi yapacağız. USCIS immigrant fee ödemesi için USCIS'de (GC bana üzrime) açaçağım hesabı, sadece benim açmam yeterli mi yoksa hepimiz için ayrı ayrı hesap açmalıyız. Bilenler konu hakkında bilgilendirme yapar ise çok memnun oluruz.
Teşkkürler. -
Bu ileti silindi! -
@gucarslan cevaplarsanız memnun olurum.
-
@Erhan-2 sorularınız için doğru başlığı kullanmalısınız;
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum