DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
Siz de iyi ki varsınız, teşekkür ederim.
-
@Satisfaction Hayırlı olsun! O kadar çok sevindim ki. İlk baştaki dumur veren tusit vizesi olayı iyi ki yaşanmış diyelim o zaman!
-
Sn @Satisfaction , Sn @eray26 ve vizelerine kavusan tum Forumdaslar, yolunuz acik sansiniz bol olsun!
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
@Satisfaction Hayırlı olsun! O kadar çok sevindim ki. İlk baştaki dumur veren tusit vizesi olayı iyi ki yaşanmış diyelim o zaman!
Çok teşekkür ederim, değerli yorumunuzu okurken fazlasıyla duygulandım. Umuyorum ki en kısa zamanda herkes vizelerini alacak!
-
Çok teşekkür ederim.
-
@Satisfaction hayırlı olsun yeni yaşamınızda başarılar dilerim.Bu arada dovme konusu sıkıntı mı oluyor doktor bey neden soruyor? Ben de birkaç tane mevcut o sebeple soruyorum
-
@eray26 vizeniz hayırlı olsun :)
-
teşekkür ederim, hiçbir problem olmuyor; gönlünüz ferah olsun. sadece uygulama gereği soruyorlar. hatta bende o kadar çok dövme vardı ki küçük küçük hep yaptırırdım boş vakitlerimde, doktor bana dedi ki ne kadar çok dövmen var. ben de çok sevdiğimi söyledim.
-
Bu ileti silindi! -
@Satisfaction Öncelikle çok tebrik ederim, deneyiminizi büyük bir keyifle okudum ve adınıza çok sevindim. Hikayenizin geri kalan kısmında bolca şans ve mutluluklar diliyorum.
-
@misha90 tesekkur ederim. Sizde biran once hayallerinize kavusursunuz umarim
-
@Satisfaction tam zamanında gelen değerli bir şans biliyorumki hakedenin elinde yolun açık olsun güzel günlerin olsun az kaldı bizlerde geliyoruz
-
@salih-atilla
çok teşekkür ediyorum, sizler de en kısa sürede mülakat alacaksınız, inanıyorum. -
@Satisfaction Tebrik ederim. Senin adına çok sevindim. 🎈
-
@Satisfaction Hayırlı olsun, sürecinizi her aşamadaki hislerinizle yazmanız çok anlamlı. Amerika'da da şans ve başarı diliyorum size 🍀
-
@eray26 tebrikler bende haftaya gireceğim bakalım ne olacak
-
@gubaz53 tesekkur ederim. Umarim sizde hayallerinize kavusursunuz :)
-
@Satisfaction Tebrikler yeni hayatınız güzellikler ile dolu bahtınızda açık olsun, mutluluklar dileriz yeni yaşamınızda.
-
Çok teşekkür ederim. Görüşlerinizin aynısını sizin ve forumdaki herkes için dilerim.
-
@eray26 bey,
vizeniz hayırlı olsun. Güzel bir hayat sizin olsun inşallah.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum