DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan 4000lerde taşıyan mı varmış dosya :astonished_face:
-
@selun siz mülakat almış mıydınız? Sağlık muayenesi için molnar’dan (bunu karışıklık olmaması için sonradan ekledim) ne zamana gün alabildiğinizi soracaktım da
-
@sebnem_ en sağlıklısı 1 hafta önceden almak
-
@Meho35 aslında ben Viyana için sormuştum, bu seneki ilerleyiş için sağlık randevusu paylaşımı pek yapılmamış da. Talep edenlere nasıl bir zamanlama yaptıklarını anlamak için.
Size de cevap içi teşekkür ederim 🍀 -
Merhaba arkadaşlar şimdi mülakat maili geldi 28 Mayıs Viyana
-
Merhaba. Bizim de Viyana 16 Mayıs'a randevumuz geldi.
-
Merhabalar, bana da viyana için 28 Mayıs için Randevu maili geldi. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak.
-
@mamudo hayırlı olsun hocam benim de aynı.
-
Bugün kcc den mülakat maili aldim 😁. 7Mayıs ta viyana da mülakat planlanmıṣ. Ancak benim 4 mayıs cumartesi günü sınavım var. Bundan dolayı acaba 5 mayis pazar saglik muayenesine girebilir miyim? Yada 6 mayis pazartesi muayeneye girsem yetisir mi ?
-
Viyana sağlık muayenesi için Dr. Molnar'a mail yollamamız gerekiyor sanırım. Randevu maili eklerinde pasaportlarımızı eklememiz gerekli mi acaba?
-
@erene bana da geldi. 28 mayıs 👍
-
@Lifepark-0 Tebrikler, daha zamaniniz var Mülakattan bir kaç gün sonra da görebilirsiniz sağlık kontrolüne.
-
- yılımızda 2nl görmek nasip oldu :) 2 Mayıs saat 13:00 Viyana. Mail 19:12 de geldi.
-
@metu-mcan Rahat nefes alın artık 👏🍀
-
@sebnem_ Viyana icin siz secemiyorsunuz onlar uygun zamana veriyorlar saglik muayenesi icin randevu o sebeple mulakat maili aldiktan sonra ilk is molnar'a durumu aciklayan bir randevu talep maili gondermek olmali. Gectigimiz sene mulakattan sonra saglik muayenesine giren arkadaslarimiz oldu bu durum haliyle vizenin gec basilmasina sebep oluyor. Molnar unganlar'in aksine kendileri direkt konsolosluga gonderiyor raporlari.
-
@achillesoag işte ne zamana vermişler diye sormak istedim ama artık kendimiz öğreneceğiz. İstatistik kısmı geçtim 🍀
Geçen sene öncesi- sonrası olmuştu ya, bu sene nasıl gidiyor gibi -
@lumos bu durumda mulkatimdan 1 gün önceye randevu alsam yeterli olur şeklinde algıladım değil mi ? Sonuçlar geldiğinde konsolosluk onaylayacak (umarım 😅)
-
@Lifepark-0 Olur, vize basiminiz bir kaç gün uzayabilir.
-
@sebnem_ Anladim ben durumu aciklayan genel bir yazi yazmistim , siz gectigimiz seneden biliyorsunuz zaten isleyisi :)
-
Mail alan arkadaşlarımı tebrik ederim mülakatlarınız başarılı güzel geçsin.
4 Mart ve sonrası mail atıp da dönüş alanlar oldu mu acaba? Ben bir defa mail attım acaba tekrardan mail atıp kendimi hatırlatmam gerekir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum