Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mervey genelde forumda arkadaslar ikinci çarşamba dedikleri için hep heyecan yapiyorum. insallah hepimize biran önce mülakat maili gelir

• @qwe19 Forumdan sadece 2 kişiye dün mülakat maili gitmiş. Dolayısıyla bu ay az dağıtım yapmış olabilirler. Umarım devamı gelir bu kadarla kalmaz.

• @asper Belirli bir saat aralığı var mı acaba gönderim maillerinin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@serkanylmz konsolosluktan gelecek maili bekleyin lütfen.
    AP işlemi bitmeden size passları boş geri yollarlar.

• @mervey Yok. Geçen dağıtımlarda genelde akşamları saat 23.00 ve sonrasında geldi. Dün gelen mailler 16.00'da gelmişler.

• öncelikle merhaba arkadaşlar. case numaramız 108xx lerde. şu an takip ettiğim üzere 4700 lere kadar mail yollanmış. sizce eylüle kadar 11 12 binlere kadar çıkar mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dogukan99 çıkmaz.

• @gucarslan peki sizce ne yapmalıyız. 108xx ler türkiye konsolosluğu için sıkıntılı. dosyayı taşımamız mı gerekiyor?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dogukan99 teşhibte hata olmazmış..
    "yatağa aç girip de kılıcına davranmayanın aklından şüphe ederim."

4000-5000'deki talihli, ankara'ya güvenmeyip dosyasını taşıyorsa bir bildikleri vardır
    ya da bir bildiği olan onlara bir kaç kelam etmiştir iş bu sayfalarda..

• @gucarslan ne güzel dediniz 🙂 gerekli araştırmaları yapmaya başlayayım o halde.

• @gucarslan 4000lerde taşıyan mı varmış dosya 😲

• @selun siz mülakat almış mıydınız? Sağlık muayenesi için molnar’dan (bunu karışıklık olmaması için sonradan ekledim) ne zamana gün alabildiğinizi soracaktım da

• @sebnem_ en sağlıklısı 1 hafta önceden almak

• @Meho35 aslında ben Viyana için sormuştum, bu seneki ilerleyiş için sağlık randevusu paylaşımı pek yapılmamış da. Talep edenlere nasıl bir zamanlama yaptıklarını anlamak için.
    Size de cevap içi teşekkür ederim 🍀

• Merhaba arkadaşlar şimdi mülakat maili geldi 28 Mayıs Viyana

• Merhaba. Bizim de Viyana 16 Mayıs'a randevumuz geldi.

• Merhabalar, bana da viyana için 28 Mayıs için Randevu maili geldi. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak.

• @mamudo hayırlı olsun hocam benim de aynı.

• Bugün kcc den mülakat maili aldim 😁. 7Mayıs ta viyana da mülakat planlanmıṣ. Ancak benim 4 mayıs cumartesi günü sınavım var. Bundan dolayı acaba 5 mayis pazar saglik muayenesine girebilir miyim? Yada 6 mayis pazartesi muayeneye girsem yetisir mi ?

• Viyana sağlık muayenesi için Dr. Molnar'a mail yollamamız gerekiyor sanırım. Randevu maili eklerinde pasaportlarımızı eklememiz gerekli mi acaba?

Benzer Başlıklar

• 49
  • 4311
  • 153
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |