DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @demireser merhabalar evet aynı durumu ben de yaşadım 3-4 ay geç geldi benim mail'im de. Bu sırada kcc ile iletişime geçerek dosyanızın tip kaç olduğunu durumunu sorgulatabilirsiniz. Sorgulama için detaylı bilgi forumda var arama kısmına tip 1 tip 2 gibi şeyler yazarak ulaşabilirsiniz.


  • Merhabalar. 3 nisanda randevumuz var. Ben 1 yıldan uzun bir süredir Arnavutluk'ta eşim ile birlikte yaşıyorum. ABD sitesinde Arnavutluk polis kaydı için;Arnavutlukta postaneye gidip başvuru yapacaksınız ve onlarda direkt konsolosluğa gönderecekler yazıyor. Postaneye gidip Türkiye'deki ABD konsolosluğu dememe rağmen elden belge vermiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. E devlet gibi bir sistemleri var oradan alın diyorlar polis kaydını. Aldık ama baya dandik duruyor. Bunu apostilletip, ingilizce tercüme ettirsek elden ABD konsolosluğuna versek sıkıntı yaşar mıyız ? DV state sitesinde yazmıyor çünkü. yardımcı olabilecek var ise


  • @gucarslan check statusteki NVC, Ready, None, issued ne anlama geliyor? araştırdım da pek anlamadım. açıklayabilirsen sevinirim


  • @mamudo Merhaba, bu tabloyu yorumlama konusunda çok iyi değilim. Önceden video ve yazı denk gelmişti bakmıştım ama şu an çok net değil. Nasıl yorumlayacağım konusunda destek olabilir misiniz?
    Başlıkların ne anlama geldiğini biliyorum,yorumlama konusunda eksiğim.
    Ya da nasıl aratıp araştırabilirim destek olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @alis-s sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Özge-0 sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.


  • @Meho35 KCC Ye atmak için örnek mailiniz var mı ?


  • @Meho35 Neden böyle bir şey yaşandığına dair bir fikriniz var mı? Çok uğraştınız kim bilir neler yaşadınız kendi içinizde zor bir durum

  • ⭐⭐⭐

    @KEMALAKKAYA forumu araştırırsanız örnek mail zaten forumda var paylaşıldı daha önce


  • @gucarslan imzayı tamamladım. iletiyi silip tekrar yazmam mı gerekiyor


  • Buradan tanıştığım bir arkadaş ile dosya taşımak konusunda biraz sohbet etmiştik. Ben özetle demiştim ki, “dosya taşımayı kabul eden konsolosluk, numaranızın current olup olmamasından bağımsız, taşıyabilir. Yeter ki istesinler.”
    Bir süre sonra beni bir gruba ekledi, 100 kişi kadar insan var grupta. Grupta önceki yıllarda kazanmış bir arkadaş da var, youtube kanalı olan. Bu arkadaş current olmadan dosya taşınmaz diye diretmiş. Ben aksini söylüyorum tabi. Bu sebeple bizi yüzleştirmek istemiş :))

    Saçma bir polemiğin içinde buldum bir anda kendimi ama ben kanıtlar da sunduğum için doğru yolu bulduk bir şekilde. Sonrasında bazı sorular soruldu, bildiğim kadar cevap verdim. Her defasında da forumdan faydalandığımızı, sordukları soruların tamamının forumda sorulduğunu ve cevaplandığını hep söyledim. Hatta forumdaki ilgili başlıkların linklerini attım.
    2 konuya değinmek için bu açıklamayı yaptım aslında, birincisi; bir gmail hesabına sahip olan herkes youtuber olabiliyor. Çok uzatmak istemiyorum bu konuyu.
    İkincisi, hepiniz gibi ben de görüklerimi söyledim 24 süreci ile alakalı. Yanılmayı çok isterim ama10K civarında mali yılı bitirir bu gidişle ankara dedim. Hala aynı fikirdeyim ve hala yanılmayı çok isterim.
    Bunun için de bıkmadan mail atmaları gerektiğini söyledim.

    Sonuç ne mi oldu?

    Ücretli danışmanlara yönlendirmek için olumsuz hava yayan biri oldum. Bununla itham edildim. Gerekçenin biri olumsuz yazmam iken bir diğeri de uzun yazmammış. Ben sadece kendi yaşadığım hayal kırıklığını bir başkası da yaşamasın, birinin bile vizesini almasında faydam olursa mutlu olurum diye yazıyordum oysa. Hiçbir iyilikten karşılık beklemedik hiçbir zaman ama, bazı iyiliklerden de maraz doğuyormuş sahiden.

    Üstelik herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için, güçarslan’a da gruptan ve yazılanlardan bahsettim.

    Neyse ki aklım yolu birdi ve ayrıldım gruptan.

    Kıssadan hisse; youtuber olmak için herhangi bir şey bilmenize gerek yok. Zira bunun mülakatı yok.
    Her iyilik de aynı şekilde dönmüyor insana, karma’ya inanın ama bence çok da güvenmeyin.
    He, ankara’ya hiç güvenmeyin.
    Selam, sevgi…

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @gucarslan bey bize mülakat mail'i gelmedi.durumumuzu sormalımıyız yoksa beklemelimiyiz. Teşekkürler

  • ⭐⭐

    @yakt05 ben bunun başını kaçırmışım sanırım siz green kartınızı aldınız ondan sonra mı evlendiniz? eşiniz için bir mülakat tarihi istiyorsunuz? doğru mu anlamışım süreçlerle ilgili bilgim olsun diye soruyorum teşekkür ederim vizenizde evliliğiniz de hayırlı olsun inşallah:)


  • @sinaanyilmaz Merhaba, karnının doymayacağı yerde açlığını belli etme derler sizinki de bu hesap olmuş. Herkesin aklı, fikri var aslında dediğiniz gibi fazla iyilik bu tip şeylere sebep oluyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmetyorulmaz sadece mülakat beklemelisiniz.


  • @debbieLA77 Merhaba 🙂 Evet ben 13 Aralıkta bekar olarak vizemi aldım ve 16 Şubatta 7 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım ile evlendim. Bu sebeple yeni mülakat talebinde bulundum, umarım bu süreç güzel sonuçlanır iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙂

    Bu durumu yaşamış olan yalnızca 1 kişiyle konuşabildim pek fazla kişiye rastlamadım eğer var ise konuşmak fikir almak isterim lütfen gören varsa bulsun bizi :))


  • @yakt05 Merhaba peki böyle bir durumda mülakat verecekleri kesin mi? Yoksa siz talepte bulundunuz ve size geri dönüş sağlayıp sağlamamaları onların inisiyatifine kalmış bir şey mi?


  • @misha90 Bu sürecin hiçbir aşamasında kesinlik yok maalesef. Asıl talihlinin mevcut göçmen vizesi iptal edilecek ve eşiyle beraber yeni bir mülakat randevusu oluşturulacak, bu durumda kota, mali yıl süresi vb. olumsuz senaryolara hazırlıklı olmak gerekir.


  • @ugursway Desenize o zaman riskli bir şey bunu yapmak, kendi vizenden de olabilirsin eğer dediğiniz şeyler yaşanırsa...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133
Çevrimiçi

41.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum