DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ahmetyorulmaz geçersiz vaka yazmaz, sizde NVC yazar mülakat almadıysanız.
lütfen iletiyi dikkatli okuyun. -
Arkadaşlar konsoloslukların performansını görmek için girdiğimiz adres şu muydu? https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html
Bu adres üzerinden bakıyorum ama konsolosluk seçemiyorum ve tüm tablolar 0 olarak görünüyor. Acaba yanlış yerde miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Düzeltme: csv dosyasını indirip Excel üzerinden kontrol edebiliyorum ancak web sayfası üzerinden bu işlemleri yapamıyorum. -
@mamudo adres doğru ve bütün verileri görebiliyoruz, tekrar bakın lütfen.
-
@gucarslan Tamamdır teşekkürler şimdi çözdüm. Bulunduğum kurumun internet sınırlamasından dolayı tablolar açılmamış. Vaktinizi aldım kusura bakmayın.
-
sevgili @ozmell 'in belirttiklerine ek olarak, benim arkadaşım 2025 DV ye başvurmak için bir danışman ile çalışıyor, forumdan okada bahsetmeme rağmen benim vaktim yok diyerek danışman ile çalışmaya başladı. Danışman bu arkadaşımızdan, daha başvuru bile yapmadan çalıştıkları sağlık kuruluşuna yönlendirip sağlık muayenesi yaptırmasını istemiş. Bundan 5 ay önce iyide para ödemiş tabii. Gerekçede green card çıkarsa sağlıktan elenmeyinmiş. Forum herkese yetecek bilgiyi barındırıyor olmadı deneyimli arkadaşlar zaten hiç bir kişisel karşılık beklemeden , arada bir sokak hayvanlarına mama alınması karşılığında
, yardımcı oluyorlar. danışman ile çalışmayı düşünen arkadaşlar var ise tekrar gözden geçirmelerinde fayda var. Bende paylaşmak istedim. Herkese tekrar bolşans. -
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
@dkagan55 oha gerçekten şok oldum. Yani yanlış anlamayın ama uyarınıza rağmen yaptıysa bunları bazı insanlar da dolandırılmayı hakediyor gerçekten.
-
@demireser merhabalar evet aynı durumu ben de yaşadım 3-4 ay geç geldi benim mail'im de. Bu sırada kcc ile iletişime geçerek dosyanızın tip kaç olduğunu durumunu sorgulatabilirsiniz. Sorgulama için detaylı bilgi forumda var arama kısmına tip 1 tip 2 gibi şeyler yazarak ulaşabilirsiniz.
-
Merhabalar. 3 nisanda randevumuz var. Ben 1 yıldan uzun bir süredir Arnavutluk'ta eşim ile birlikte yaşıyorum. ABD sitesinde Arnavutluk polis kaydı için;Arnavutlukta postaneye gidip başvuru yapacaksınız ve onlarda direkt konsolosluğa gönderecekler yazıyor. Postaneye gidip Türkiye'deki ABD konsolosluğu dememe rağmen elden belge vermiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. E devlet gibi bir sistemleri var oradan alın diyorlar polis kaydını. Aldık ama baya dandik duruyor. Bunu apostilletip, ingilizce tercüme ettirsek elden ABD konsolosluğuna versek sıkıntı yaşar mıyız ? DV state sitesinde yazmıyor çünkü. yardımcı olabilecek var ise
-
@gucarslan check statusteki NVC, Ready, None, issued ne anlama geliyor? araştırdım da pek anlamadım. açıklayabilirsen sevinirim
-
@mamudo Merhaba, bu tabloyu yorumlama konusunda çok iyi değilim. Önceden video ve yazı denk gelmişti bakmıştım ama şu an çok net değil. Nasıl yorumlayacağım konusunda destek olabilir misiniz?
Başlıkların ne anlama geldiğini biliyorum,yorumlama konusunda eksiğim.
Ya da nasıl aratıp araştırabilirim destek olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler. -
@alis-s sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@Özge-0 sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@Meho35 KCC Ye atmak için örnek mailiniz var mı ?
-
@Meho35 Neden böyle bir şey yaşandığına dair bir fikriniz var mı? Çok uğraştınız kim bilir neler yaşadınız kendi içinizde zor bir durum
-
@KEMALAKKAYA forumu araştırırsanız örnek mail zaten forumda var paylaşıldı daha önce
-
@gucarslan imzayı tamamladım. iletiyi silip tekrar yazmam mı gerekiyor
-
Buradan tanıştığım bir arkadaş ile dosya taşımak konusunda biraz sohbet etmiştik. Ben özetle demiştim ki, “dosya taşımayı kabul eden konsolosluk, numaranızın current olup olmamasından bağımsız, taşıyabilir. Yeter ki istesinler.”
Bir süre sonra beni bir gruba ekledi, 100 kişi kadar insan var grupta. Grupta önceki yıllarda kazanmış bir arkadaş da var, youtube kanalı olan. Bu arkadaş current olmadan dosya taşınmaz diye diretmiş. Ben aksini söylüyorum tabi. Bu sebeple bizi yüzleştirmek istemiş :))Saçma bir polemiğin içinde buldum bir anda kendimi ama ben kanıtlar da sunduğum için doğru yolu bulduk bir şekilde. Sonrasında bazı sorular soruldu, bildiğim kadar cevap verdim. Her defasında da forumdan faydalandığımızı, sordukları soruların tamamının forumda sorulduğunu ve cevaplandığını hep söyledim. Hatta forumdaki ilgili başlıkların linklerini attım.
2 konuya değinmek için bu açıklamayı yaptım aslında, birincisi; bir gmail hesabına sahip olan herkes youtuber olabiliyor. Çok uzatmak istemiyorum bu konuyu.
İkincisi, hepiniz gibi ben de görüklerimi söyledim 24 süreci ile alakalı. Yanılmayı çok isterim ama10K civarında mali yılı bitirir bu gidişle ankara dedim. Hala aynı fikirdeyim ve hala yanılmayı çok isterim.
Bunun için de bıkmadan mail atmaları gerektiğini söyledim.Sonuç ne mi oldu?
Ücretli danışmanlara yönlendirmek için olumsuz hava yayan biri oldum. Bununla itham edildim. Gerekçenin biri olumsuz yazmam iken bir diğeri de uzun yazmammış. Ben sadece kendi yaşadığım hayal kırıklığını bir başkası da yaşamasın, birinin bile vizesini almasında faydam olursa mutlu olurum diye yazıyordum oysa. Hiçbir iyilikten karşılık beklemedik hiçbir zaman ama, bazı iyiliklerden de maraz doğuyormuş sahiden.
Üstelik herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için, güçarslan’a da gruptan ve yazılanlardan bahsettim.
Neyse ki aklım yolu birdi ve ayrıldım gruptan.
Kıssadan hisse; youtuber olmak için herhangi bir şey bilmenize gerek yok. Zira bunun mülakatı yok.
Her iyilik de aynı şekilde dönmüyor insana, karma’ya inanın ama bence çok da güvenmeyin.
He, ankara’ya hiç güvenmeyin.
Selam, sevgi… -
@alis-s hayır, forumu okumanız yeterli..
-
@gucarslan bey bize mülakat mail'i gelmedi.durumumuzu sormalımıyız yoksa beklemelimiyiz. Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum


Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari


Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.