Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Başvuru Ücretlerinde Güncelleme (1 Nisan 2024)

Taşındı Gündem
28 12 1.8k 12

Benzer Başlıklar

  • USCIS Başvuru Ücretlerinde Güncelleme (1 Ocak 2026)

    Gündem
    2
    0 Oy
    2 İleti
    476 Bakış
    E
    Başlıklar iltica (HR1) ile ilgili. DV ile alakalı bir konu değil
  • USCIS DUYURULARI

    Taşındı Gündem
    4
    1 Oy
    4 İleti
    614 Bakış
    uysalkediU
    @caglaror Turkiye'den vatandaslik alan zenginler icin aciyorlardir. Bence bunda bizim dusunemedigimiz bir bit yenigi var. 🤔
  • 2 Oy
    4 İleti
    249 Bakış
    redsat2000R
    @MySea Bende aynı fikirdeyim . Bakalım kimler bu konuda sıkıntı yaşayacak
  • USCIS tarafından Non-DACA green kart gönderilmesi

    Gündem
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @irfan-çetin USCIS tarafından Non-DACA green kart gönderilmesi içinde söyledi: DACA nedir? sayin @yalta cevap vermis, ben de ozetle turkcesini yazayim. DACA, Obama'nin baslattigi bir program... su an 30 yas altinda olan, ABD'ye cocukken kacak yollarla girmis ve sicili temiz olan kisilere ABD'de yasal olarak calisma ve egitim alma izni veren bir program. Bu programdan yararlanan kisiler hicbir zaman vatandas olamiyor ama ABD'de surekli calisma ve okuma izinleri oluyor. Bu programdan yararlanan kisilerin cogu Meksika ya da Latin Amerika kokenli insanlar. Trump da bu izinleri kaldirmaya calisiyor, zira bu izin kalktigi anda bu kisilerin statuleri illegal olacak ve ABD'yi terketmek durumunda kalacaklar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum