Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da ikinci el araba almak

Taşındı Ehliyet ve Araba
3.2k 387 722.5k 333

• Kredi skoru yeni oluşmuş birisi finance yöntemiyle araba alabilirmi ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@richmond Düzenli bir maaş ve %20 peşinat varsa alabilir.

• @richmond Sifir pesinat ve 72 ay vadeli olarak Honda Finansdan Honda Civic aldim. 8 aydir Amerika'dayim.

• @knnrn @mehmett ikinizide teşekkür ederim cevap için. :)

• Selamlar.
    Araç kiralama firmaları araçlarını satıyorlar mı? bilen var mı? nerelerde satılır nasıl alınır acaba..?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@smyael Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

Selamlar.
    Araç kiralama firmaları araçlarını satıyorlar mı? bilen var mı? nerelerde satılır nasıl alınır acaba..?

Google'da "rental car sales" şeklinde arayınca kiralama firmalarının satış sayfaları çıkıyor.

• @knnrn çok teşekkür ederim saolun..

• @smyael Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

Selamlar.
    Carmax.com vb sitelerde arac gecmisi kisminda fleet yaziyorsa daha once kiralanmis olan bir filoya ait arac anlamina geliyor.

• @sadriabi çok teşekkür ederim yardımınız için..

• Sevgili arabadan anlayan arkadaşlarım. 2008 model iyi durumda Audi tt alınır mi? Yoksa Alman arabaları Amerika’da pişmanlık midir? :)) biliyorum çok genel soru ama herkes Alman arabaların tamir masrafı çok fazla diyor. Napalim hayalimiz de Audi tt yanı. Binmeden mi olelim? :D

• @damladav arabalardan sorumlu bakanımız @semavi kendisi müsait olunca cevap verecektir

• @damladav amerikada Z4, TT gibi küçük 2 kişilik arabalar pek tutmuyor sanırım. Bu ikinci el olarak alacak biri için avantaj olabilir ama ileride nakite dönmek istediğinizde hemen satamayabilirsiniz.

Sayın @semavi 'nin sorunuza "bakımlı olan araba alınır" şeklinde yanıt vereceğini düşünüyorum :) benim görüşüm de bu yönde..

• @damladav Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

Sevgili arabadan anlayan arkadaşlarım. 2008 model iyi durumda Audi tt alınır mi? Yoksa Alman arabaları Amerika’da pişmanlık midir? :)) biliyorum çok genel soru ama herkes Alman arabaların tamir masrafı çok fazla diyor. Napalim hayalimiz de Audi tt yanı. Binmeden mi olelim? :D

Kesinlikle ABD araba konusunda içinizde kalanların yaşanabileceği bir yer...

Allah aşkına kendinizi basit modellere hapsetmeyin böyle bir zevkiniz var ise ...

Bu tip kült araçların bakım maliyetleri yüksek olmaz. Genelde kaporta gibi malzemeleri biraz fazla olur... Hangi marka alırsanız alın özel araçlar böyledir... Mekanik olarak düzgün ise alın geçin ...

Ben chrysler crossfire almistim... Kazada pert ettim ama iyi ki o arabayı tecrübe ettim diyorum... Aklımda kalacağına garajında kalsın...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@volkanu Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

@damladav amerikada Z4, TT gibi küçük 2 kişilik arabalar pek tutmuyor sanırım. Bu ikinci el olarak alacak biri için avantaj olabilir ama ileride nakite dönmek istediğinizde hemen satamayabilirsiniz.

Sayın @semavi 'nin sorunuza "bakımlı olan araba alınır" şeklinde yanıt vereceğini düşünüyorum :) benim görüşüm de bu yönde..

Aslında burada ufak bir ekleme yapabilirim... Mesajı şimdi farkettim...

Amerika tek kapı hatta 2 kişilik araç cenneti... Neden mi
    ..

Her evde 2-3-4 araba var. Bir çok arabanın sadece sol ön koltuğu kullanılıyor. Hal böyle olunca bir çok kişi spor arabaları tercih ediyor. O nedenle yollarda aşırı derecede bu tip araçlara rastlıyoruz... Hatta bazı modellerde aracın tek kapısı tutuluyor yada daha yüksek fiyata satılıyor...

Bende yeğenimin mx5i vardı. Satarken çok zorlanmadıgim gibi 2001 model arabayı 3bin civarına sattım. Aslında crossfire varken de bir kaç kişi istemişti ve keyifijk alayım diye satmamistim. Sonra satma kararı aldım. Bir üyemize anlaştık fakat 15 dakika sonra kaza yapmıştım :(

Sonuç olarak ...

Bakımlı ise alınır :)))))

• Teşekkür ederim. Bende tek kapı araçları sık görüyorum hatta TT de sık gördüğüm araçlardan. Tek kapı araçla çocuğunu okuldan almaya gelen de var. Ne kadar kullanmak istediğinize bağlı bence :))

• İyi Günler @semavi Bey

Allah aşkına kendinizi basit modellere hapsetmeyin böyle bir zevkiniz var ise ...

Piyasada satışı olmayan bir aracı Raptor şasisi üzerinde toplamak istersek kaporta için ne kadar bir meblağ gerekir tahmininiz var mı?

• @smyael evet satiyorlar. yaklasik dort sene once Hertz den araba aldim. Bana en yakin olana gittim, deneme surusu yaptim sectigim bir kac araba ile. Sonra birine karar verdim ve aldim. Cok memnunum. Herseyi Hertz halletti. O zaman green kartimda yoktu, tourist vizesi ile yapmistim. Hala kullanmaya devam ediyorum.

• @funda-çırak-kinli çok teşekkür ederim cevap için.. bende biraz baktım da 20bin mille'larda çok gördüm.. fiyat olarakta mantıklı gibi duruyorlar.. taksit de yapıyorlarsa çok iyi bence..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ehehehe Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

İyi Günler @semavi Bey

Piyasada satışı olmayan bir aracı Raptor şasisi üzerinde toplamak istersek kaporta için ne kadar bir meblağ gerekir tahmininiz var mı?

@ehehehe Amerika'da ikinci el araba almak içinde söyledi:

İyi Günler @semavi Bey

Bu tarz bir projeye girdiğinizde ustayı bulmak mesele... Özel işleri yapan ustalar da gerçekten özel paralar alıyorlar... Yani usta bulmak mesele... Fiyat vermek ayrı bir dert. O yüzden insanlar do it yourself olayına giriyor böyle hobilerde...

• Piyasada satışı olmayan bir aracı Raptor şasisi üzerinde toplamak istersek kaporta için ne kadar bir meblağ gerekir tahmininiz var mı?

Bu tarz bir projeye girdiğinizde ustayı bulmak mesele... Özel işleri yapan ustalar da gerçekten özel paralar alıyorlar... Yani usta bulmak mesele... Fiyat vermek ayrı bir dert. O yüzden insanlar do it yourself olayına giriyor böyle hobilerde...

Teşekkürler. Meksikalı ustalarda kurtarmıyor demek

Benzer Başlıklar

• Araba satmak

Ehliyet ve Araba
    1
    -1 Oy
    1 İleti
    211 Bakış
    tolga07390T
    merhaba, 1500 dolar downpayment yapip Kredi ile araba aldım . Bu arabanın kredisi bitmeden başkasına satabilirmiyim?
  • Amerika'da sıfır model araba almak

Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
  • J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak

Ehliyet ve Araba
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    M
    @Mustafa-Uğurlu , @crazycells New Jersey'den aldigim 4 yillik ehliyetimi, J1 vizesindeyken (ve grace period oncesi sadece bir ayim kalmisken) Maryland ehliyetine transfer etmek istiyorum. J1 vizesiyle uzun sureli bir ehliyet almam mumkun mudur?
  • Amerika'dan Türkiye'ye Araba Getirmek

Ehliyet ve Araba
    125
    0 Oy
    125 İleti
    57k Bakış
    ?
    @NINJAKEMAL hocam bu soruya en dogru cevabi gumruk musavirleri verebilir. Ama genel olarak hesaplama bu sekilde olmasi lazim. Aracin alis fiyati+diger masraflar+bu masraflar uzerinden OTV+ OTV uzerinden KDV seklimde bir hesaplamasi var. sonrasinda MTV. Arac ithal etme konusunda ciddiyseniz, mutlaka profesyonel destek alin. Amerika pazarindaki bir arac, Turkiye deki trafik yonetmeligine uymayabilir ve bu durumda parca degistirmek zorunda kalabilirsiniz. Bazi markalarda, amerik ve avrupa pazarindaki modeller arasinda yazilim veya bilgisayar farkliliklari olabiliyor ki bu araca Turkiyedeki yetkili servis mudahale edemeyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k