Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri


  • @ATS16 işte mülakat deneyimi diye buna diyoruz :) emeklerinize sağlık..
    size ve ailenize abd'de güzel bir hayat diliyorum.
    yolunuz da bahtınız da açık olsun..

  • ⭐⭐

    @ATS16 tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Amerikadaki yeni hayatınızda başarılar dilerim.


  • @ATS16 Tebrikler ve teşekkürler detaylı anlatımınız ve heyecanınızı paylaştığınız için


  • @gucarslan iyi ki varsınız üstadım , hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum . tekrar çok teşekkür ederim sağolun.


  • @ATS16 hayırlı ve de uğurlu olsun vizeniz. başarılar ve kolaylıklar dilerim.


  • @ATS16 Detaylı paylaşımınız için teşekkürler. Hikayenizin devamını merakla bekliyor olacağım. Yolunuz açık olsun. 🧿

    Darısı başımıza ✌🏻


  • @ATS16 tebrikler, yeni hayatınızda başarılar dilerim.
    Detayları okumak keyifliydi roman gibi geldi..

  • ⭐⭐

    @ATS16

    Abi harikasın ya. Kitap gibi yazmışsın :) Bir solukta okuyamadım :)

    Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah darısı bekleyen herkesin başına diyelim.

  • ⭐⭐

    @ATS16 hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim kısmet olurda bende vize alabilirsem sizin gibi yazacağım yazacak çok mevzum var teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ATS16 Mülakat deneyiminden önceki giriş bölümünden çok etkilendim. Harika yazmışsınız. Eşiniz ve ABD vatandaşı olan çocuğunuzla birlikte çok mutlu bir yaşam dilerim. Yolunuz açık olsun. Sevgiler.


  • @ATS16 Detaylı uzun anlatım için çok teşekkürler. Hayırlısı olsun. Amerika'da kuracağınız yeni hayatınız için ise az sancılı, bol şanslı olsun. Karşınıza hep iyi insanlar çıksın. Özetle keyifli bir hayat diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun... Darısı Ankara'dan mülakat bekleyen ve gerçekten Amerika'da yeni hayat kurmak isteyenlere...


  • Merhaba,
    Bugün saat 11.20 de unganlar randevumuz vardı. Eşim, ben ve oğlumuz ile vaktinden 45 dk önce oradaydık. İran dışında Rusya vatandaşları da burada giriyormuş artık. O nedenle oldukça kalabalıktı. Uzunca beklemeden sonra çağrıldık. Girişlerimiz yapıldıktan sonra alt katta tahlil ve röntgen işlemlerimizi hallettik. Sonra doktor muayenesi için çağrılacağımızı beklerken eşim tekrar röntgene çağrıldı. Kendisinin zatürre geçmişi var ve korktuğumuz başımıza geldi. İkinci röntgenden sonra balgam testi isteneceğini tahmin etmiştik. Öyle de oldu. Doktor muayenemiz gayet güzel geçmesine rağmen ne yazık ki ap sürecine kalmış bulunuyoruz. 17 Ocakta mülakatımız olacak. Umarım sorunsuz atlatırız.


  • @ssoydan88 geçmiş olsun hocam , 8 ocak pazartesi unganlar randevusunda aynı şeyi yaşadık maalesef. biz böyle bir şeyin olacağını hiç tahmin etmiyorduk. şok'u atlatmamız 1 gün kadar sürdü. sağolsun gucarslan uğur bey içimize su serpti. dediği gibi de oldu mülakat günü.
    mülakat çok güzel geçti, evraklar eksiksiz ise pasaportları geri verip, bir de sarı kağıt verip test sonuçlandığında bu ikisini bize göndereceksiniz dediler.
    moralinizi yüksek tutun , bunu da atlatıp vizemizi alacağız inşallah.


  • Merhabalar mülakat tarihim belli oldu ds 260 formunu actirmak istiyorum nereye mail atmalıyım formu actirsam herhangi bir sorun olurmu ankara konsolosluğa mail atmalıyım teşekkürler


  • @serkanylmz çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Biz bekliyorduk açıkçası. Çünkü eşim çocukken zatürre geçirdiği için ciğerde izi vardı. Daha önce göğüs hastalıkları doktoru söylemişti bize. Olmasın isterdik ama oldu :( şimdi önemli olan mülakatın sorunsuz geçmesi. İnşallah kolaylıkla ve sorunsuzca atlatırız.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gucarslan güzel dilekleriniz için teşekkürler. Her ne kadar özelden sorduğum sorular nedeniyle bir iki defa sizden forumdan uzaklaştırılma uyarısı almış olsam da, bu uyarıyı forumun sağlıklı işleyişi ve tüm forum kullanıcılarının eşit düzeyde bilgi edinmesi adına yaptığınızı biliyorum. Tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz ile kullanıcıların hayatına karşılık ve bedel beklemeden yaptığınız katkılarınızın hakkı ödenmez, sizin de gönlünüzden geçtiği gibi olsun hayat planlamanız. Emeğinize sağlık...

    @selamibasaran, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Bende size 23.02.24 tarihindeki B1/B2 vize mülakatınız için şimdiden bol şans diliyorum, sorunsuz bir şekilde vizenizi alırsınız ve hedeflerinize kavuşursunuz umarım.

    @misha90 rica ederim, güzel dilekleriniz için teşekkürler. Siz de en kısa sürede mülakat e-mailini alırsınız ve başarılı ile sonuçlanır süreciniz umarım.

    @serkanylmz teşekkürler iyi dilekleriniz için. Eşinizin TB test sürecinin olumlu sonuçlanacağını ve negatif raporunu alarak en kısa sürede vizelerinize kavuşacağınıza inanıyorum. 16 ve 19 yaşındaki çocuklarınız gelecekte babalarının bu yoğun çabaları için minnettar olacak, onlara sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı diliyorum ABD’de.

    @zge size de sürecinizde kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur, CN’iniz nedeniyle yoğun araştırmalar yaptığınıza inanıyorum. Karşılıksız kalmayacaktır bu çabalarını ve sürecin sonunda hayallerinize kavuşmanız dileğiyle.

    @keyifteyiz teşekkürler nazik ve güzel mesajınız için, detaylı yazmak istedim tüm süreci. Size de 21.02.24 tarihindeki mülakatınızda başarılar, güzel sonucunu forumda okuyacağımıza eminim.

    @yusufalak üstadım teşekkürler iyi dilekleriniz için. Mesajlarınızdan okuduğum kadarıyla sizde benim kadar bir hayli detaycısınız :) . Siz de en kısa sürede mülakat e-mailinize kavuşacaksınız, eminim. Aileniz ile şimdiden güzel bir mülakat süreci yaşamanız dileğiyle.

    @salih-atilla teşekkürler güzel dilekleriniz için, uzun uzun sizin de mülakat deneyiminizi okuyacağıma emin olabilirsiniz.

    @Serapp Hanım teşekkürler mesajınız için. Bende oğlunuza ABD’de ki yeni hayatında başarılar diliyorum. Sizin gibi bir annesi olduğu için ve tüm şartlarını zorlayarak her daim yanında kendisine destek olduğunuz için çok şanslı. Size de iyi gezmeler ABD’de, DV2025 çekilişinde sizinde kazandığınızın haberini almak dileğiyle.

    @Redbeard güzel ve pozitif temenniler içeren mesajınız için teşekkürler. Size de AOS sürecinizde bol şans diliyorum, umarım çok çalışkan bir field office ve officer ile sürecinizi çok kolay bir şekilde tamamlarsınız.

    Mesaj yazan ve mülakat deneyimi iletisini beğenen tüm kullanıcılara teşekkürler...

    Sevgiler,


  • Merhaba,

    Greencard basım ücretini ödeyen varmı acaba?

    Bu ay sonunda gitmeyi düşünüyorum ödemeyi en geç ne zaman yapmalıyım?

  • ⭐⭐

    @ATS16 sizi devamlı burada görmek isterim abd deneyimleriniz çok kardeşimize ışık olacak bizler bekliyoruz bu ay birazda üzgün olarak ama ben bir yandanda mutluyum meho çok üzüldü ama bu ay onun ayı oldu sabrının sonunda mülakatını aldı kimse geride kalmasın herkes gitsin isterim inşallah sıra bizede gelir bende buradan deneyimimi paylaşırım yazacak çok mevzum var size yeni hayatınızda mutluluklar diler bu forumda devamlı kalmanızı tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim saygılar


  • @ATS16 detaylı anlatım için ayrıca kendi adıma teşekkür ederim 🙏🏼 yeni hayatınızda size ve ailenize mutluluklar diliyorum ✌🏽


  • @ATS16 harikasın


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    1 İleti
    302 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • 33 Oy
    11k İleti
    787k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • Hangi eyalet?

    Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum