DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@ATS16 Tebrikler ve teşekkürler detaylı anlatımınız ve heyecanınızı paylaştığınız için
-
@gucarslan iyi ki varsınız üstadım , hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum . tekrar çok teşekkür ederim sağolun.
-
@ATS16 hayırlı ve de uğurlu olsun vizeniz. başarılar ve kolaylıklar dilerim.
-
@ATS16 Detaylı paylaşımınız için teşekkürler. Hikayenizin devamını merakla bekliyor olacağım. Yolunuz açık olsun. 🧿
Darısı başımıza ✌🏻
-
@ATS16 tebrikler, yeni hayatınızda başarılar dilerim.
Detayları okumak keyifliydi roman gibi geldi.. -
Abi harikasın ya. Kitap gibi yazmışsın :) Bir solukta okuyamadım :)
Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah darısı bekleyen herkesin başına diyelim.
-
@ATS16 hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim kısmet olurda bende vize alabilirsem sizin gibi yazacağım yazacak çok mevzum var teşekkürler
-
@ATS16 Mülakat deneyiminden önceki giriş bölümünden çok etkilendim. Harika yazmışsınız. Eşiniz ve ABD vatandaşı olan çocuğunuzla birlikte çok mutlu bir yaşam dilerim. Yolunuz açık olsun. Sevgiler.
-
@ATS16 Detaylı uzun anlatım için çok teşekkürler. Hayırlısı olsun. Amerika'da kuracağınız yeni hayatınız için ise az sancılı, bol şanslı olsun. Karşınıza hep iyi insanlar çıksın. Özetle keyifli bir hayat diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun... Darısı Ankara'dan mülakat bekleyen ve gerçekten Amerika'da yeni hayat kurmak isteyenlere...
-
Merhaba,
Bugün saat 11.20 de unganlar randevumuz vardı. Eşim, ben ve oğlumuz ile vaktinden 45 dk önce oradaydık. İran dışında Rusya vatandaşları da burada giriyormuş artık. O nedenle oldukça kalabalıktı. Uzunca beklemeden sonra çağrıldık. Girişlerimiz yapıldıktan sonra alt katta tahlil ve röntgen işlemlerimizi hallettik. Sonra doktor muayenesi için çağrılacağımızı beklerken eşim tekrar röntgene çağrıldı. Kendisinin zatürre geçmişi var ve korktuğumuz başımıza geldi. İkinci röntgenden sonra balgam testi isteneceğini tahmin etmiştik. Öyle de oldu. Doktor muayenemiz gayet güzel geçmesine rağmen ne yazık ki ap sürecine kalmış bulunuyoruz. 17 Ocakta mülakatımız olacak. Umarım sorunsuz atlatırız. -
@ssoydan88 geçmiş olsun hocam , 8 ocak pazartesi unganlar randevusunda aynı şeyi yaşadık maalesef. biz böyle bir şeyin olacağını hiç tahmin etmiyorduk. şok'u atlatmamız 1 gün kadar sürdü. sağolsun gucarslan uğur bey içimize su serpti. dediği gibi de oldu mülakat günü.
mülakat çok güzel geçti, evraklar eksiksiz ise pasaportları geri verip, bir de sarı kağıt verip test sonuçlandığında bu ikisini bize göndereceksiniz dediler.
moralinizi yüksek tutun , bunu da atlatıp vizemizi alacağız inşallah. -
Merhabalar mülakat tarihim belli oldu ds 260 formunu actirmak istiyorum nereye mail atmalıyım formu actirsam herhangi bir sorun olurmu ankara konsolosluğa mail atmalıyım teşekkürler
-
@serkanylmz çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Biz bekliyorduk açıkçası. Çünkü eşim çocukken zatürre geçirdiği için ciğerde izi vardı. Daha önce göğüs hastalıkları doktoru söylemişti bize. Olmasın isterdik ama oldu :( şimdi önemli olan mülakatın sorunsuz geçmesi. İnşallah kolaylıkla ve sorunsuzca atlatırız.
-
@gucarslan güzel dilekleriniz için teşekkürler. Her ne kadar özelden sorduğum sorular nedeniyle bir iki defa sizden forumdan uzaklaştırılma uyarısı almış olsam da, bu uyarıyı forumun sağlıklı işleyişi ve tüm forum kullanıcılarının eşit düzeyde bilgi edinmesi adına yaptığınızı biliyorum. Tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz ile kullanıcıların hayatına karşılık ve bedel beklemeden yaptığınız katkılarınızın hakkı ödenmez, sizin de gönlünüzden geçtiği gibi olsun hayat planlamanız. Emeğinize sağlık...
@selamibasaran, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Bende size 23.02.24 tarihindeki B1/B2 vize mülakatınız için şimdiden bol şans diliyorum, sorunsuz bir şekilde vizenizi alırsınız ve hedeflerinize kavuşursunuz umarım.
@misha90 rica ederim, güzel dilekleriniz için teşekkürler. Siz de en kısa sürede mülakat e-mailini alırsınız ve başarılı ile sonuçlanır süreciniz umarım.
@serkanylmz teşekkürler iyi dilekleriniz için. Eşinizin TB test sürecinin olumlu sonuçlanacağını ve negatif raporunu alarak en kısa sürede vizelerinize kavuşacağınıza inanıyorum. 16 ve 19 yaşındaki çocuklarınız gelecekte babalarının bu yoğun çabaları için minnettar olacak, onlara sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı diliyorum ABD’de.
@zge size de sürecinizde kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur, CN’iniz nedeniyle yoğun araştırmalar yaptığınıza inanıyorum. Karşılıksız kalmayacaktır bu çabalarını ve sürecin sonunda hayallerinize kavuşmanız dileğiyle.
@keyifteyiz teşekkürler nazik ve güzel mesajınız için, detaylı yazmak istedim tüm süreci. Size de 21.02.24 tarihindeki mülakatınızda başarılar, güzel sonucunu forumda okuyacağımıza eminim.
@yusufalak üstadım teşekkürler iyi dilekleriniz için. Mesajlarınızdan okuduğum kadarıyla sizde benim kadar bir hayli detaycısınız :) . Siz de en kısa sürede mülakat e-mailinize kavuşacaksınız, eminim. Aileniz ile şimdiden güzel bir mülakat süreci yaşamanız dileğiyle.
@salih-atilla teşekkürler güzel dilekleriniz için, uzun uzun sizin de mülakat deneyiminizi okuyacağıma emin olabilirsiniz.
@Serapp Hanım teşekkürler mesajınız için. Bende oğlunuza ABD’de ki yeni hayatında başarılar diliyorum. Sizin gibi bir annesi olduğu için ve tüm şartlarını zorlayarak her daim yanında kendisine destek olduğunuz için çok şanslı. Size de iyi gezmeler ABD’de, DV2025 çekilişinde sizinde kazandığınızın haberini almak dileğiyle.
@Redbeard güzel ve pozitif temenniler içeren mesajınız için teşekkürler. Size de AOS sürecinizde bol şans diliyorum, umarım çok çalışkan bir field office ve officer ile sürecinizi çok kolay bir şekilde tamamlarsınız.
Mesaj yazan ve mülakat deneyimi iletisini beğenen tüm kullanıcılara teşekkürler...
Sevgiler,
-
Merhaba,
Greencard basım ücretini ödeyen varmı acaba?
Bu ay sonunda gitmeyi düşünüyorum ödemeyi en geç ne zaman yapmalıyım?
-
@ATS16 sizi devamlı burada görmek isterim abd deneyimleriniz çok kardeşimize ışık olacak bizler bekliyoruz bu ay birazda üzgün olarak ama ben bir yandanda mutluyum meho çok üzüldü ama bu ay onun ayı oldu sabrının sonunda mülakatını aldı kimse geride kalmasın herkes gitsin isterim inşallah sıra bizede gelir bende buradan deneyimimi paylaşırım yazacak çok mevzum var size yeni hayatınızda mutluluklar diler bu forumda devamlı kalmanızı tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim saygılar
-
@ATS16 detaylı anlatım için ayrıca kendi adıma teşekkür ederim 🙏🏼 yeni hayatınızda size ve ailenize mutluluklar diliyorum ✌🏽
-
@ATS16 harikasın
-
@ssoydan88 eksik evrak yoksa mülakat güzel geçiyor .
ödeme yapılan yerden tutunda evrak teslimi yaptığınız ve mülakata girdiğiniz kişiler çok pozitif.
heyecanlı olduğumuzu zaten anlıyorlar. evrak teslimini beklerken yaklaşık 45 dk gibi bir süre bekledik bankoların olduğu alanda.
o alan genelde green card harici olan ; turist, öğrenci, ticari,ve diğer vize türlerini kabul ediyordu. e tabi haliyle kulak kabartıyorsunuz oraya , orada gördüğüm ; mülakatı yapan konsolosluk görevlileri baya sert .
sanki sorgu odası gibi :-) 10 kişi kadar takip ettim mülakata giren( green card harici mülakat) 3 yada 4 kişi aldı vizeyi. diğerleri maalesef üzgün bir şekilde ayrıldılar :-(
ama green card mülakatı olan yer, vize ödemesini yaptığımız bankonun yanında yer alan bankolardı.
oradaki konsolosluk memurları çok farklı , siyahla beyaz gibi yani :-)
hiç telaş yapmayın , asıl talihli kim ise o önde dursun, diğerleri yarım adım arkasında veya çaprazında. zaten soruların tamamına yakınını ona soruyorlar.
ona sorulan sorulara sakın heyecan yapıp araya girmeyin ben cevaplayayım diye , kısa ve net cevaplar güzel karşılanıyor .soru : daha önce yurtdışında yaşadınız mı?
cevap : hayır yaşamadım.
yanlış : amerikada bir arkadaşım vardı beni çağırdı ama gidemedim, aslında çok gitmek istiyordum, bilet bulamadım, yan yattı çamura battı bla bla bla ...
S-ilk evliliğiniz mi?
C-evet ilk evliliğim.
Diplomanıza bakıp ; hangi okuldan mezunsunuz ?
Fen fakültesi - biyoloji. (bu kadar)
S-ne iş yapıyorsunuz ?
C-ticaret yapıyorum- alım satım.
S-nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ?
C-eyalet ve şehir ismi (misal: florida-orlando)
S-tanıdığınız var mı?
C-evet, akrabamız var.
S-ne iş yapıyor orada?
C-havalimanında teknik müdür. ( detaya girmenize gerek yok)
S-ne iş yapacaksınız amerika'da?
C-ticarete devam edeceğim. ( hizmet sektöründe çalışacağım - mesleğini icra edecekler için kendi mesleklerimi yapacağım, eğitim-denklik gibi belgeleri alıp vs.vs.)
S-bankada ne kadar birikiminiz var?
C- ....... kadar usd veya euro veya altın ( zaten siz cevap verirken o da; elindeki banka dökümü olan kağıda bakıyor.)
aklıma gelenler bunlar , zaten 3-5 dk sürüyor sürmüyor.
eşinizin raporunun balgam testi istedikleri için eksik olduğunu ve 8 hafta sonra size göndereceklermiş diye söyledikten sonra zaten pasaportlarla birlikte sarı kağıdı da size verip rapor çıktğında bize bunları geri göndereceksiniz diye söylüyor.iyi geçecek inşallah , hiç telaşa gerek yok , sonu güzel olacak.
benim içime oturan şu oldu :-) " tebrikler vizeniz onaylandı-haftaya ptt" cümlesini duyamadım ya o beni baya etkiledi.
gerçi CN'si yüksek arkadaşların uğraşlarını ve belirsizliklerini düşününce şımarıklık yapıyorsun diyorum kendi kendime.
biraz geç olacak ama alacağız inşallah vizelerimizi.
Gucarslan uğur bey'in dediği gibi ; BOL SABIR !!! -
@ATS16 Rahmetli üstad Kayahan'ın dediği gibi : Yolu sevgiden geçen forum üyeleriyle bir gün ABD'de buluşmak dileğiyle"...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum