ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@Serapp, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek Oleyyyy hadi hayırlı uğurlu olsun bu harika habere kadeh kaldırılır👏🎉🍾🥂
🥰 çok teşekkürler 🙏🏻 Kutlamalar yakında başlayacaktır🥳🍾❤️
-
@feuerx çok teşekkür ederim ☺️ amiiin🙏🏻🙏🏻
-
@Müberra-Dikici, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek Tebrikler, hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Müberra hanımcım, darısı sizin onay haberinize 🙏🏻🥰
-
@dytmelek Hayırlı olsun 🎉🎉
-
@mrwelif çok teşekkür ederim 🙏🏻
-
@dytmelek Hayırlı olsun Melek Hanım. çok sevindim. Sevgiler
-
@dytmelek hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun 🎉
-
@dytmelek hadi bakalım darısı Green Card almaya :face_with_tears_of_joy:
-
@Pınar-Keser-Binay çok teşekkür ederim Pınar hanım 🥰🙋🏻♀️
-
@serel çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
-
@denizci10, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek hadi bakalım darısı Green Card almaya :face_with_tears_of_joy:
Amiin hep beraber inşallah 🙏🏻🙏🏻☺️
-
@dytmelek E-2 için çok sevindim, darısı başımıza artık. Mahkemlik olduğunuz için çok üzüldüm. Ben herkes için ayrı ayrı tüketici hakem heyetine başvurdum. Toplam meblağ 66.000 TL altında kaldığı için inceliyorlar :)
-
@EasternStar bizim de aslında dönüş bileti 58bin diye thh ye başvurduk ama uyanık firma toplam bilet bedeli 90bin diyerek bildirmiş öyle olunca da thh mahkemeye yönlendirmiş, saçmalık resmen
-
@dytmelek Ben herkes için tek tek gelen faturaları gösterdim, muhtemelen thy bana da bilet bedeli 130.000 diyecek ama iptal söz konusu olan hepsi değil, gerekirse mahkemeye de gideriz, haklıyız, o parayı yar etmemek gerek zira aleni yanlış bilgilendirme var.
Ülkede kuralların uygulanmamasını ya da geç uygulanmasını lehlerine uydurmaya çalışıyorlar.
-
@EasternStar @dytmelek Biz de ilgili havayolu ile benzer sorunu yaşadık. Olayı sosyal medyaya taşıdık, cimer’e yazdık. Hiçbir sonuca ulaşamadık. En son çareyi bileti açığa almakta bulduk. Haksız kazanç sağlıyorlar ve zerre utanmıyorlar. Yakın zamanda United ile benzer bir bilet alışverişinde United’ın verdiği uyarıların hiçbirisini vermemişti büyük(!) firmamız.
-
@dytmelek tebrikler Melek hanım. Hayırlı olsun.
-
@dytmelek Hayırlı olsun :)
-
@lavita, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@EasternStar @dytmelek Biz de ilgili havayolu ile benzer sorunu yaşadık. Olayı sosyal medyaya taşıdık, cimer’e yazdık. Hiçbir sonuca ulaşamadık. En son çareyi bileti açığa almakta bulduk. Haksız kazanç sağlıyorlar ve zerre utanmıyorlar. Yakın zamanda United ile benzer bir bilet alışverişinde United’ın verdiği uyarıların hiçbirisini vermemişti büyük(!) firmamız.
Hayır madem gidişi ekonomi alınca, dönüş biletindeki tamamı iade seçeneğini kullanamıyoruz o zaman o opsiyonu bize sunmamalı. Ya da uyarısını yapmalı bu göz göre göre dolandırıcılık başka açıklaması olamaz.
-
@selamibasaran teşekkür ederim Selami bey 🙏🏻🙏🏻
-
@pigaro teşekkür ederim 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum