Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Yıldıray81 hayır açtırmadık. Biz dosya taşıma için Mayısta cevap aldık. Belki de Ankaradan haziran temmuz gibi cevap gelebilirdi. Ama bunu bilmiyoruz. Biz ihtimale bırakmak istemedik. İmkanımız varken Viyanaya mail attık

• @Borankartl Tebrikler 🎉

• @beyzakr Teşekkürler 🙏🏻

• Yasaklı

@Yıldıray81 vizeniz hayırlı olsun ABD de başarılar

• @Sinem-Özdemir-Güvercin Yeni yaşamınızda bol şans diliyorum. Zorlu bir süreçten sonra approved olmanın keyfini çıkarın 🙂

• @SeyfettinB teşekkürler, sizlere de bol şanslar dilerim

• @Borankartl teşekkürler

• @Serkan-YILDIZ vizeniz hayırlı uğurlu olsun, Amerika’daki hayatınızda başarılar diliyorum.

• @Borankartl hayırlı olsun kardeşim. bahtında yolun da açık olsun. tekrar tebrik ediyorum..

• @SeyfettinB bey vizeniz için tebrik ediyorum Amerika'daki hayatınızda başarılar diliyorum

• @heycan tebrik ediyorum Amerika'daki hayanızda en içten dileklerimle başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun.

• @zeynomistan vizeniz hayırlı uğurlu olsun umarım Amerika'daki hayatınız daima güzel ve mutlu geçer 🙂

• @Sinem-Özdemir-Güvercin Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda başarılar 🙂

• @evrimooloji vizeniz için tebrik ediyorum umarım Amerika'da daima mutlu ve mesut olursunuz, başarılar 🙂

• @lumos tuğba hanım öncelikle emekleriniz için çok ama çok kez teşekkür ediyorum. Sonrasında ise Amerika'daki hayatınızda başarılar diliyorum, umarım her şey yolunda gider 🙂

• @makaron mülakat gününüz için başarılar diliyorum, iyi haberlerinizi bekliyoruz.

• @warmgrey yolunuz açık olsun çok güzel bir anlatı olmuş. Umarım Amerika'daki ilk günleriniz keyifli geçiyodur :))

• @yigitberberoglu tebrik ediyorum, Amerika'daki hayatınızda başarılar diliyorum.

• @Tahsin-Sav Tebrik ediyorum, Amerika'daki hayatınızda başarılar.

• @Neslihan-Yaşar vizeniz hayırlı uğurlu olsun bol şans diliyorum.

Benzer Başlıklar

• 6498
  • 359
  • 297
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |