[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@lutfitunca, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@korkmazunal Bankada ne kadar birikim göstermem gereken diyen arkadaşlar için güzel bir deneyim olmuş. 15.000 Usd'de vizesini alıyor 4.500 usd'de vizesini alıyor. Vizeniz hayırlı olsun.
Belki benim şansımaydı. Şu sn yaptığım işten dolayı belki birikimimin yükseleceğini düşünmüşte olabilirler.
Şu an sadece adres beyan etmem gerekiyor. @gucarslan bilgi vermenşansın var mı? Adres beyanını nasıl yapabilirim.
-
@gizayordek Merhaba, Biz 2022'de Barbados'tan mülakat almıştık ama gitmeden önce mail atmış ve fiziken Barbados'ta bulunmamız halinde mülakat alabileceğimize dair teyit almıştık. Açıkçası 30 Eylül'e kadar hiçbir şey bitmiş sayılmaz. O yüzden mülakat verebileceğini düşündüğünüz her yere mail atmanızı ve mümkünse Schengen vizenizi hazır etmenizi öneririm. Schengen vizelerinde süre iyice uzadı diye biliyorum, bu yüzden vize istemeyen ülkelere yoğunlaşmanız fayda sağlayabilir. Tabii bu süre içinde, olası bir mülakat alma ihtimaline karşılık, sağlık raporu hariç tüm evrakınızı hazırlamanız, noter onayı ve apostil almanız gerekir. Sağlık raporunu mülakatı veren konsolosluğun yönlendireceği sağlık kuruluşundan almanız gerekiyor. Yani onu TR'den alamazsınız. Biz sağlık raporu hariç tüm evrakımızı hazırlayıp gitmiş ama sağlık raporunu Barbados'tan almıştık. Açıkçası tüm hazırlıkları yapmak hem vakit hem de nakit gerektiriyor. Bunca hazırlık yaptıktan sonra elinize hiçbir şey de geçmeyebilir ama şansınızı sonuna kadar denemiş olursunuz. Eşimle ben 22 Eylül'de Barbados'tan, çocuklarımız 28 Eylül'de Ankara'dan vize alabilmişti. Biliyorsunuz vize basımı için son tarih 30 Eylül. O yüzden vakit ve nakit harcamayı göze alıyorsanız son dakikaya kadar umudunuzu koruyup çabalamanızı öneririm. Ama herhangi bir konsolosluktan mülakat verilebileceğine dair mail almadan o ülkeye gitmenizin faydası olur mu bilemiyorum. Bol şans...
-
@korkmazunal, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@korkmazunal Bankada ne kadar birikim göstermem gereken diyen arkadaşlar için güzel bir deneyim olmuş. 15.000 Usd'de vizesini alıyor 4.500 usd'de vizesini alıyor. Vizeniz hayırlı olsun.
Belki benim şansımaydı. Şu sn yaptığım işten dolayı belki birikimimin yükseleceğini düşünmüşte olabilirler.
Şu an sadece adres beyan etmem gerekiyor. @gucarslan bilgi vermenşansın var mı? Adres beyanını nasıl yapabilirim.
Adres beyanından kastınız greencardın ulaşacağı adres ise eğer mülakat esnasında güncellemediyseniz amerikaya ilk girişte havaalanında gümrük memuruna yeni adresi beyan edebilirsiniz.
-
@gizayordek Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
@gizayordek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bernat Merhabalar,öncelikle cevabınız için çok çok teşekkür ederim. Ben de artık çağrılmayacağımı düşündüğüm için (29000 deyim) dosya taşıma vb. bir yolu zorlamaktayım. Dosya taşıma gibi bir şansımın olduğunu maalesef yeni öğrendim ancak viyanaya muskat ve birkaç konsolosluga mail atacağım. Macaristan schengen vizesi alıp 1 ay orada konaklayıp haberin gelmesini bekleyeceğim sizce bu yöntem mantıklımıdır çok zaman kaybetmişmiyim? Süreci hızlandırmak için sizin öneriniz var mı? Ve eğer macaristana gidecek olursam sağlık raporu vb. belgelerimi buradan temin edip gitme ihtimalim var mı? Son bir sorum var çok çok özür dileyerek konsolosluklara atacağım mailde özellikle dikkat etmem gereken birşey var mıdır* Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Lutfen ayni mesaji iki farkli baslikta sormamaya ozen gosterin.
-
@Tahsin-Sav tebrikler vizeniz hayırlı olsunm.Amerikadaki yeni yaşantınızda başarılar.
-
@yigitberberoglu tebrikler, vizeniz de yeni hayatınız da hayırlı olsun.
abd'de güzel bir hayat diliyorum sizlere. -
@korkmazunal merhaba.
sn. @yigitberberoglu'nun belirttiği şekilde yapabilrisiniz. -
@Tahsin-Sav tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Bundan sonrası için şansınız bol, yolunuz açık olsun
-
@Tahsin-Sav tebrikler,ufak bı fotoğraf krizi sonrası mutlu son,yeni başlangıçlar için başarılar..
-
@yigitberberoglu tebrikler Yiğit bey, bundan sonrası sorunsuz geçer umuyorum. Eşinize ve size abd de bol şans diliyorum
-
@yigitberberoglu Tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)
-
@deep_blue Çok teşekkürler biraz önce pasaportu teslim aldım. Darısı size inşallah 🙏😊
-
@fahri26 cok tesekkurler 🙏 Herkesin hayallerine kavuşması dileğiyle
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@yigitberberoglu tebrikler, vizeniz de yeni hayatınız da hayırlı olsun.
abd'de güzel bir hayat diliyorum sizlere.Sayenizde.. çok teşekkürler..
-
@bernat, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@yigitberberoglu tebrikler Yiğit bey, bundan sonrası sorunsuz geçer umuyorum. Eşinize ve size abd de bol şans diliyorum
Çok teşekkürler , darısı sizin başınıza
-
@misha90, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@yigitberberoglu Tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)
Teşekkürler, inşallah size de kısmet olur.
-
@SeyfettinB Süper! 😃 Çok sevindim. Vizenizi iyi günlerde kullanın. 🙏
-
Bu arada 25.08.2023’de Ankara’da mülakata girenlerden Ceac sayfasında issued’a dönen var mı ? Bizim casede hala ap gözüküyor. Bilet alacağım ama issued’ı görmeden almak istemiyorum.
-
@yigitberberoglu, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@korkmazunal, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
Adres beyanından kastınız greencardın ulaşacağı adres ise eğer mülakat esnasında güncellemediyseniz amerikaya ilk girişte havaalanında gümrük memuruna yeni adresi beyan edebilirsiniz.
Peki bu verdiğim adreste direkt benim mi bulunmam gerekiyor imzalı mı teslim ediyor yoksa postacı (ya da her kimse) posta kutusuna bırakıyor mu?
-
@yigitberberoglu, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
Bu arada 25.08.2023’de Ankara’da mülakata girenlerden Ceac sayfasında issued’a dönen var mı ? Bizim casede hala ap gözüküyor. Bilet alacağım ama issued’ı görmeden almak istemiyorum.
Bende de hala interview olarak görünüyor. Güncelleme yapılmamış
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum