[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
Cok güzel bir anlatım olmuş teşekkürler 2024 talihlisi olarak sizlerin deneyimleriniz bize bir ışık olması umuduyla. Yeni hayatınızda başarılar .
-
@lumos Evettttt nihayet deneyimini yazabildin arkadaşım. Çok emek verdik , bülten bekledik , hesap yaptık , çok dertleştik ve karşılığını aldık nihayet. Artık valizleri toplayıp kıtayı değiştirme vakti. Fazla gecikmeyin bekliyoruz , selamlar.
-
Sayın @Whocares99 gözünüz aydın. Yeni hayatınızda başarılar.
-
Sayın @lumos tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
@itsallbegs tebrikler vizeniz hayırlı olsun. "Aaa sizdemi" demediğim için özür dilerim ben herkesin green card mülakatı için geldiğini düşünüyordum. 😂😂
-
@itsallbegs tebrikler Amerika da mutluluklar ve başarılar ☺️
-
@idilgokcen sakin olun biz 21 temmuzda girdik 24 temmuzda issued oldu 25inde elimize ulaştı
-
@lumos Vizeniz hayırlı olsun.2023 kazananları gerçekten çok çetrefilli yollardan geçerek tırnaklarıyla kazıyarak alıyorlar vizelerini.Bizlerede tebrik etmek düşer.Amerikadaki yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Şener-Uysal teşekkür ederim 🙏
-
@achillesoag haklisin, kan, ter goz yasi... En kisa surede gorusmek uzere arkadasim. :flexed_biceps: :four_leaf_clover:
-
@itsallbegs Ben cok duydum bunu turkun turkten baska dusmani yoktur derlerdi hep Amerikada ama bu grubun uyeleri farkli olacak bence...
-
@Ercan-Geçgin Kolaylıklar diliyorum. Aman evraklara dikkat edin. Evlilik cüzdanının aslını ve 2 adet fotokopisini almayı, çocuklar için de vukuatlı nüfus kayıt örneği için kendi evrağınızı çoğaltmayı unutmayın.
-
@gozgu2007 Umarım gönlünüzce olur ve siz de vizenize kavuşursunuz.
-
@itsallbegs Vizeniz hayırlı olsun tebrikler.
-
@itsallbegs Tebrik ederim, yolunuz açık olsun👏
-
@itsallbegs Harika bir anlatım olmuş. Görevlilerin tasvirlerini okuyunca sanki süreci tekrar yaşadım. Dosyaları hışırdattırmayan ablaya evrak verirken ben de güzel ayar yemiştim. Yeni hayatınızda çok mutlu olun.
-
@itsallbegs Harika bir mülakat deneyimi olmuş. Kendi adıma teşekkür ederim en ince ayrıntısına kadar yazdığınız için. Amerika hayatınızda başarılar :)
-
@Ediz-İNCE Umarım yeni hayat size tüm dileklerinizi verir. Güzel bir anlatım olmuş.
-
@bernat Umarım eşinizin AP süreci de olumlu sonuçlanmıştır. Zorlu bir süreç ama sonu mutlu olsun.
-
@isotti En heyecan verici cümle, vizenizi onaylıyorum. :beaming_face_with_smiling_eyes: Tebrikler, yeni hayatınızda başarılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum