[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@muse tebrikler, bunca emek ve harcama boşa gitmemiş.
-
@agaslan tebrikler abd'deki hayatınızda bol şans dilerim.
-
D datanist bu başlıktan bahsetti
-
@istavrit emeklerinizin karşılığını almışsınız tebrikler.
-
@EzgiLera hem tebrikler, hem de bravo.
-
@Alegria merhaba, öncelikle tebrikler. Oturum izniniz olmadan dosyanızı taşıyabildiniz sanırım değil mi?
-
@erco Tebrikler
-
Merhaba arkadaşlar. Perşembe günü Sydney'de mülakata gireceğim. Ancak bir sorum olacaktı. Mülakat ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa mülakata girmeden önce https://ceac.state.gov/ceac/ sitesi üzerinden "Fee Payment" kısmından mı ödeyeceğim. Açıkçası bu ksım üzerinden ödemeyi denedim ancak login yaparken ilginç bir şekilde "confirmation number" kısmını girdiğimde geçersiz olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
-
@Osman-2 arkadaşlar confirmation number yerine confirmation no yu girmişim. Şu an sisteme girdim ancak hala nasıl ödeyeceğimi bulamadım. Mülakat sırasında mı ödeyeceğim en azından bu konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.
-
@Osman-2 merhaba, biz Hong Kong'da direk konsoloslukta ödemiştik. Nakit veya kredi kartı seçeneği vardı. Ancak Sydney'de daha farklı bir uygulama var mıdır emin olamadım. Belki direk Sydney'de mülakata giren arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
-
@tugbaokutan teşekkür ederim.
-
@Osman-2 Mülakat ücretinizi konsoloslukta ödeyeceksiniz. vize aldıktan sonra green kart ücretini site üzerinden ödeme yapacaksınız.
-
@eryaz82 Merhaba öncelikle azminiz için tebrik ediyorum. Dosya taşımak için farklı farklı ülkelere ne zaman mail atmaya başladınız?Ve ülkelerden tahmını kaç ay sonra size cevap gelmeye başladı?
-
@tohma31Merhaba, Viyana 'ya sanırım dosya taşıdınız? Dosya taşıma işlemlerine ne zaman başladınız? bilgilendirirseniz sevınırım. Ben 18 bınlerdeyım ve dosya taşımayı düşünüyorum
-
@tgctgctgc Merhaba
Ben viyanaya ilk taşıyanlardan biriyim ocakta cut off a girdikten 1 hafta sonra viyanadan kabul aldım, sizde cut off u bekleyebilirsiniz, cut off olmadan taşıyan arkadaşlarda oldu ama o tamamen konsolosluğun insiyatifinde olan birşey.
İlk bülteniniz açıklandı, sanırım 65k ya kadar case numaraları var. Erken cut off olursunuz diye tahmin ediyorum, sürecinizde ekim 1 itibariyle başlayacak.
Ekimde reaksiyon almaya başlarsınız, kolaylıklar dilerim. -
Bu ileti silindi! -
@Elif-Başargil elif hanım selamlar. Biz 2024 talihlisiyiz. BRP konusunu soracaktım. Cocugum yeni dogdu ve brp'si henüz yok. Bu durumda mülakatta sorun yaşar mıyız, onu merak ettim. BRP olması zorunlu mudur, tesekkurler. Cocugun burdan alınmış bir birth certificate'ı var.
-
@cicek BRP dediğiniz nedir:face_with_rolling_eyes:
-
Arkadaşlar merhaba, 12 ekimde Dublin konsolosluğunda mülakatım var. Dublin konsolosluğunun sitesinde istenen belgelerde eğer askerlik yapıldıysa askerlik belgesi yazıyor. Daha önce İrlandada mülakata giren arkadaşlar askerlik belgesi istendiğini yazmış. Ben yurtdışında yaşadığım için fark etmeden kaçak duruma düşmüşüm ve şu anda tecil edemiyorum. Türkiyede askerlik şubeye gittiğimde şartlı tecil ettiler aralık 12 ye kadar yani konsolosluk görüşmem olduğu gün 2 ay daha tecilim olacak sizce bu durumda bir problem yaşar mıyım ? şimdiden teşekkür ederim .
-
@ayberka, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba, 12 ekimde Dublin konsolosluğunda mülakatım var. Dublin konsolosluğunun sitesinde istenen belgelerde eğer askerlik yapıldıysa askerlik belgesi yazıyor. Daha önce İrlandada mülakata giren arkadaşlar askerlik belgesi istendiğini yazmış. Ben yurtdışında yaşadığım için fark etmeden kaçak duruma düşmüşüm ve şu anda tecil edemiyorum. Türkiyede askerlik şubeye gittiğimde şartlı tecil ettiler aralık 12 ye kadar yani konsolosluk görüşmem olduğu gün 2 ay daha tecilim olacak sizce bu durumda bir problem yaşar mıyım ? şimdiden teşekkür ederim .
muhtemelen yasarsiniz, ben gc mulakatindayken benzer bir durumdaki kisiye askerligini coz oyle gel demislerdi, ama belki turkiye diye belki de kisinin baska bir durumu da vardi kulak misafiri oldugum icin herseyi duymamis olabilirim.
-
@ayberka Neden sorun yaşayasınız ki? Sizi işe mi alacaklar? Askerlik ile ilginizin olmadığını gösteren belgeyi (tecil, elverişli değil vb.) sunduğunuzda sorun olmayacaktır. Greencard için askerlik yapılacak şartı diye bir şey yok. Askerlik hizmeti vatandaşı olduğunuz ülkeyi bağlar. Sadece yapıp yapmadığınızı gösteren belge istiyorlar. Bu belge neden dolayı bilmiyorum sonradan istenmeye başlanan bir belge. Bol şanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum