[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@Erkan-Gürsoy Ben bu mentionlara cevap vermeyi kafamin bir kosesine yazmisstim sonra yogunluktan unutmusum, bu gecikmis tesekkur borcumu bu gun odemis olayim. Iyi dilekleriniz icin cok sagolun. Kendinize iyi bakin. Cok selamlar..
-
@waterman Bu kadar gec bir cevap icin oncelikle ozur diliyorum. Guzel dusunceniz icin de ayrica tesekkur ederim. Umarim siz de ilk yuz de bir Case Number'la aramiza katilirsiniz en yakin cekiliste. Selamlar..
-
@Sevval Aradan cok zaman gecti. Yeni bir ulkeye yerlesmenin telasida eklenince bir anda 6-7 ay olmus. Umarim her sey cok guzel sekilde ilerliyordur sizin icin. Babanizla muhabbetimizi hatirliyorum. O gun Avrupa vize konusunu konusmutuk karistirmiyorsam. Dedikleri aynen gerceklesti. Babaniza selamlarimi iletin, kendinize cok iyi bakin.
-
@muse öncelikle tebrik ederim şimdiye kadar okuduğum en aksiyonlu bir süreç olmuş. Şimdiye kadar Yeşilkart'ınızı aldığınızı düşüyorum o sebeble hayırlı uğurlu olsun. Size bir kaç sorum var; https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri/3928 bu linkte de sizden sonra Malezya' dan mülakat alan olmuş, bu nasıl oluyor? Size olumsuz döndüklerinde siz tekrar bir mail göndermiş miydiniz fiziksel olarak buradaysanız mailine karşılık olarak bakın ben işlemlerime başladım tarzında bir cevap olarak?
-
@muse Çünkü ben de ilk maili attığımda Malezya 'ya benden uzun dönem vize istedi, sonra işlemlere başladım, Ankara'dan tek girişli bir giriş vizesi aldım ve bunu gönderdikten sonraki süreçte bana olumsuz dönmüşlerdi, benden bundan sonra da danışmanımdan rica ederek bakın bizden uzun dönem vize istemiştiniz biz işlemlerimize başladık tarzında bir mail gönderdikten sonra bizden dökümanlarımı istediler.
-
İ İsadnmz bu başlıktan bahsetti
-
@muse tebrikler, bunca emek ve harcama boşa gitmemiş.
-
@agaslan tebrikler abd'deki hayatınızda bol şans dilerim.
-
D datanist bu başlıktan bahsetti
-
@istavrit emeklerinizin karşılığını almışsınız tebrikler.
-
@EzgiLera hem tebrikler, hem de bravo.
-
@Alegria merhaba, öncelikle tebrikler. Oturum izniniz olmadan dosyanızı taşıyabildiniz sanırım değil mi?
-
@erco Tebrikler
-
Merhaba arkadaşlar. Perşembe günü Sydney'de mülakata gireceğim. Ancak bir sorum olacaktı. Mülakat ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa mülakata girmeden önce https://ceac.state.gov/ceac/ sitesi üzerinden "Fee Payment" kısmından mı ödeyeceğim. Açıkçası bu ksım üzerinden ödemeyi denedim ancak login yaparken ilginç bir şekilde "confirmation number" kısmını girdiğimde geçersiz olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
-
@Osman-2 arkadaşlar confirmation number yerine confirmation no yu girmişim. Şu an sisteme girdim ancak hala nasıl ödeyeceğimi bulamadım. Mülakat sırasında mı ödeyeceğim en azından bu konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.
-
@Osman-2 merhaba, biz Hong Kong'da direk konsoloslukta ödemiştik. Nakit veya kredi kartı seçeneği vardı. Ancak Sydney'de daha farklı bir uygulama var mıdır emin olamadım. Belki direk Sydney'de mülakata giren arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
-
@tugbaokutan teşekkür ederim.
-
@Osman-2 Mülakat ücretinizi konsoloslukta ödeyeceksiniz. vize aldıktan sonra green kart ücretini site üzerinden ödeme yapacaksınız.
-
@eryaz82 Merhaba öncelikle azminiz için tebrik ediyorum. Dosya taşımak için farklı farklı ülkelere ne zaman mail atmaya başladınız?Ve ülkelerden tahmını kaç ay sonra size cevap gelmeye başladı?
-
@tohma31Merhaba, Viyana 'ya sanırım dosya taşıdınız? Dosya taşıma işlemlerine ne zaman başladınız? bilgilendirirseniz sevınırım. Ben 18 bınlerdeyım ve dosya taşımayı düşünüyorum
-
@tgctgctgc Merhaba
Ben viyanaya ilk taşıyanlardan biriyim ocakta cut off a girdikten 1 hafta sonra viyanadan kabul aldım, sizde cut off u bekleyebilirsiniz, cut off olmadan taşıyan arkadaşlarda oldu ama o tamamen konsolosluğun insiyatifinde olan birşey.
İlk bülteniniz açıklandı, sanırım 65k ya kadar case numaraları var. Erken cut off olursunuz diye tahmin ediyorum, sürecinizde ekim 1 itibariyle başlayacak.
Ekimde reaksiyon almaya başlarsınız, kolaylıklar dilerim. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum