[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Fire-Family, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Berkay-BHR Tebrikler Berkay bey , yolunuz açık olsun , inşallah her şey gönlünüzce olur
Beğenmenize çok sevindim, Aynı hislere sahip olduğumu bilmenizi isterim teşekkür ederim!
-
@bozyuruk Estafurllah , Nacizane kalemimi konuşturmayı deneyimimi aktarmaya çalıştım. Yararlı olabildiysem ne mutlu bana. Hürmetler!
-
@tugbaokutan Geçmiş olsun Tuğba Hanım, Umarım yakın zamanda herşey gönlününzce sonuçlanır.
-
@tugbaokutan Tebrik ederiz herşey gönlünüzce olur umarım.
-
@ozgurcc Müthiş bir mücadelenin mutlu sonla bitmesi çok sevindirici. Vizeniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
-
@ozgurcc
Sizi yürekten tebrik ediyorum! Bu vizeye layık olduğunuz aşikar ve kendinizle gurur duyabilirsiniz. Bu yeni hayatınıza size sonsuz başarılar diliyorum , Wellcome to United States:smiling_face_with_halo: :slightly_smiling_face: -
@Berkay-BHR Ağzınıza sağlık çok detaylı yazmışsınız. Vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@ozgurcc Emeklerinize sağlık. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@cerkezkizi09 Çok teşekkür ederiz Gökçe Hanım :folded_hands:
-
Arkadaşlar ais kaydımı yaparken ds 260 no geçersiz hatası alıyorum konuyla alakalı bilgisi olan bir arkadaşım var mıdır?
Burada yazan adımları harfiyen yapmama rağmen bu hatayı alıyorum.
Yardımcı olabilir misiniz? -
Tebrikler @tugbaokutan hanim, ABD'deki hayatınızda mutluluklar dileriz. Umarız bundan sonrası bu kadar uğraş gerektirmez. Birileri bize bundan 1 yıl önce gelip de, bu vizenin peşinde Hong Kong'a gideceksiniz, hazır oradayken etrafı gezelim, görelim derken bir Budist tapınağında başka Türk ailelerle karşılaşacaksınız deseydi akıl sağlığından şüphe ederdik. Hayat işte... :grinning_face_with_sweat:
-
Tebrikler, @Berkay-BHR güzel günlerde kullanın vizenizi. Brother in law çok güzel bir detay olmuş :face_with_tears_of_joy:
-
Tebrikler @ozgurcc vizeniz hayırlı olsun. ABD'de başarılar!
-
@Emre-Birand-Karabayraktar hayırlı olsun cep telefonu alıyorlar mı içeriye
-
mutluluklar dilerim.
-
@Berkay-BHR tebrik ederim şans sizinle olsun
-
@ozgurcc çok tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
@tugbaokutan tebrik ederim yeni hayatınızda şans sizinle olsun
-
@Şener-Uysal tebrik ederim yeni hayatınız size şans getirsin
-
@Neslihan-Yaşar Umarım en kısa sürede eşiniz de vizesine kavuşur. Vizeniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum