Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular
-
@erglali kullanırsın ama Türkiye’deki gibi güçlü çalışmaz bende senin gibi getirmiştim dönüştürücü ile çalıştırdım en yüksek ayarında ilk ayarında gibi çalışıyor. Amerika’dan ucuza fön makinası bulursun daha kolaylıkla ;)
-
Psikopatlik degil mi bana da cikiyor mu acaba diye merak edebilir 😀
-
@goodluck Büyük olasılıkla ülke kriterleri sorgusu çalışırken İngiltere, Bangladeş, Hindistan vb gibi katılım sağlayamayan ülkeler sırasında USA da elenir.
-
@goodluck Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
Abuk subuk sorularim
1- Abd vatandasi green card cekilisine katilabilir mi? 😀
2- Green CardLi olarak Abd de mega millions tarzi loto oynayip milyon dolar kazansak parayi bize verirler mi?
İşte bunlar hep eve fazla masraf etmekten :)
Gitti gül gibi delikanlı :)
-
Nerede sacmalayabilirim dedim bu baslik uygun geldi 😁
-
@goodluck peki:))))
-
@crazycells ABD'ya yaşayan, henüz vatandaş olmamış kişilerin, vasiyet/cenaze işlemleri nasıl yürütülüyor? Bu konuda bilginiz var mı?
-
@entelman Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
@crazycells ABD'ya yaşayan, henüz vatandaş olmamış kişilerin, vasiyet/cenaze işlemleri nasıl yürütülüyor? Bu konuda bilginiz var mı?
Her ne kadar garip görünse de bence ölüm ve cenaze konusunu ABD'de Yaşam hatta sağlık sistemi kısmında konuşalım...
-
Amerika'da lavabo tikanikligini nasil aciyorsunuz ? Marketlerde satilan drainer lar cok etkili degil, TR de satilan granul acicilardan burda bulamadim. Bu sorunu nasil cozuyorsunuz?
-
@mehmett Walmart’ta satilan en uygun fiyatli olan sivi oldukca etkili oldu bizim kullanimimizda.
-
@mehmett Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
Amerika'da lavabo tikanikligini nasil aciyorsunuz ? Marketlerde satilan drainer lar cok etkili degil, TR de satilan granul acicilardan burda bulamadim. Bu sorunu nasil cozuyorsunuz?
Dollar store'dan aldiklarim hic etkili degildi, normal marketten aldigim daha iyi. Sisenin yarisini dokuyorum, yarim saat sonra sicak suyu aciyorum, 10 dakika kadar akiyor. O su gittikten sonra, sisenin geri kalanini dokup, yarim saat daha bekletip, yine sicak suyu 10-15 dakika acik birakiyorum.
-
TR'de granüller çok etkili, jel formunda olanlar çok başarısız. Sıcak su ve tekrarlayan uygulama kesinlikle etkin metotlar. Gelirken getirsek mi 1-2 torba :)
-
@mehmett Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
icinde sodyum hydroxide olan bir seyler alin, cozemeyecegi sey yok :)
Ben de soydum hidroksit (NaOH) tableti kullaniyorum, cok kucuk bir kismini dokuyorsunuz direkt lavabonun icine yarim saat sonra suyu acin her seyi cozmus oluyor, tikaniklik gidiyor... -
@crazycells @caglaror @Senay-Sirin @FreeWoRLD Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar. NaOH i bir deneyim..
-
Her derde deva İdris Usta :) :)
-
Amerika'da bazı evlerde bu gibi tıkanıkları açan bir mekanizma kurulu olabiliyor sistemde. Mekanizmayı çalıştırıyorsunuz ve tıkayan şeyleri parçalayıp kolayca açıyor tıkanıklığı. Böyle bir sistem olup olmadığını araştırabilirsiniz evvela.
Marketteki bazı ürünler sadece belli amaçlara yönelik. Türkiye'deki gibi değil. Kutu üzerinde yazılanları üşenmeden okuyun.
-
Amerika’da Türkçe kitap nasıl okuyabiliriz. Amazon çok uçuk fiyat açısından; e kitap Yok zaten...kobo dan almaya çalıştım , beceremedim. Yeni yayınları izleyebileceğimiz ,Türk yazarları okuyabileceğimiz bir uygulama var mıdır?
-
@caglaror bizdekilerde de NaOH var. Ama bavulda cikinca beyaz kristalize toz anlat adama lavabo acici baz götürüyorum diye 😂 bosver goturmeyelim de tek derdimiz tikali lavabo olsun 😊
-
@elif-unal Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
Amerika’da Türkçe kitap nasıl okuyabiliriz. Amazon çok uçuk fiyat açısından; e kitap Yok zaten...kobo dan almaya çalıştım , beceremedim. Yeni yayınları izleyebileceğimiz ,Türk yazarları okuyabileceğimiz bir uygulama var mıdır?
E-kitap, e-kütüphane ve basılı kitabı internetten sipariş...
E-kitap yok demişsiniz ama çok sayıda Türkçe e-kitap ve PDF var. Yeni eserleri her zaman e-kitap olarak bulamayabilirsiniz ama maalesef.
Halk kütüphanelerimiz ücretsiz e-kitap erişimine açıldı. İnternetten üye olup yararlanabilirsiniz: https://www.turkiye.gov.tr/kultur-ve-turizm-kutuphane-uyelik-bilgi-guncelleme
-
Başka bir absürt soru. ABD'deki "ya sev ya terk et" ci oranı bildik tanıdık diğer birkaç ülkeye göre nasıldır?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.4k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum