Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @baran-bozdogan Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet şimdi gördüm.

• @bozyuruk Çok teşekkür ederim. Bilgilendirmeniz için.

• @koray2000 o zaman sebep o, tamam mülakat dağıtımında tam bir mantık aramıyoruz ama size gelmemesini anlamamıştım, yüksek ihtimal aos den o halde. kolaylıklar bir an önce greencarda kavusursunuz inşallah.

• @BerkayHacımustafa Asagidaki email adresine tekrar gondermenizi oneririm. Esiniz vatandas ise kabul etmeleri gerekiyor.

[email protected]

• @tolga-a anladım fakat bir yılın yarısından fazlasını Amerika’da geçirmeyeceğim için sıkıntı olmaz mı? Okulun son senesindeyim bitirip gideceğim dersem kabul edilir mi, bir bilginiz var mı? İlginiz için teşekkür ederim

• Merhabalar bir şey sormak istiyorum konsoloslukların mülakat dağıtmasında bir zaman var mı? (yani ağustos ayı son mülakat dağıtım zamanı gibi) yoksa eylülün son haftasında bile mülakat dağıtabilirler mi ?

• @ogzylmz Konsolosluklar Slot ve bülten durumuna göre Eylül ayında da mülakat dağıtabiliyor (Son iki gün hariç). Ama 30 Eylül’e kadar vize basılmazsa GC süreci her türlü bitiyor.

• ⭐⭐⭐

@tolga-a Merhaba, ilgili basliga bu linkten ulasabilirsiniz.

• Merhabalar,Bu Ankara'nın dağıttığı son mülakat mıydı yoksa yine devam edermi ? Eylül'ün ilk haftasına vermiş hepsini. kaça kadar gider sizce bir tahmininiz öngörunüz olurmu? @gucarslan @crazycells @lumos

• @repent 5. yılın sonunda vatandaşlık için başvuru yapacağınız zaman sorun olur sadece, süreyi uzatırsınız. son 5 yılın en az 30 ayında abd’de bulunmuş olmanız gerekli başvuru için.

• @repent yine de @lumos ‘un yukarıda paylaştığı bu linkten ilgili başlığı incelemenizi tavsiye ederim.

• Merhabalar, Ben Muskat’ta yaşıyorum ve GCC resident vizemiz var, buna rağmen Muskat, Abu Dhabi, Doha, Kuveyt hepsi dosya taşımaya olumsuz dönüş yapmışlardı. Neyse ki şükür Ankara’dan mülakat aldık, burada bir problemim sadece mülakata katılmak için Türkiye’ye geleceğiz ama dönüş biletini almak da tereddüt ediyorum, ortalama ne kadar sürede pasaportlar teslim edildi? 5 iş gününde teslim edileceğini biliyorum ama acaba daha erken teslim edilen var mıdır? Pasaportun tahmini teslim tarihine göre bilet alacağım, yardımlarınız için teşekkür ederim.

• @busradincer Mülakat tarihinden 5-6 iş günü sonrasına esnek bilet almanızı öneririm.

• @busradincer imkanınız varsa dönüş biletinizi pasaportların tesliminden sonra alın, diğer durumda değiştirilebilir bilet almanız faydalı olacaktır.

• @busradincer Biz Muscat’a siz Ankara’ya… 😁 Mülakatınız hayırlı olsun. İnşallah olmaz ama; olası bir AP durumda dönüş tarihini kestirmek pek mümkün olamayacağından açık bilet almanızı tavsiye ederim. İyi şanslar dilerim.

• @deep_blue gerçekten çok uğraştım Muskat’ta mülakata girebilmek için ama kısmet değilmiş, Muskat’ta olması bizim için çok kolaylık olacaktı neyseki Ankara’dan mülakat geldi buna da şükür 🫶🏼

• Merhaba, excel den kontrol ettiğimde mülakat sadece Eylül'ün 6-7-8 tarihlerine vermişler.. haftaya tekrar dağıtım olur mu acaba? Normalde her haftanın cuma günlerine mülakat tarihi veriyorlardı. Şuan 15k da numara kaldı. İnşallah gelecek hafta yine dağıtım olur.

• Bir sorum daha olacak. 32k üzeri dosya taşıyanlar vize mülakata girebilecek mi? Yoksa 32k altındakiler konsoloslukta boşluk olup dosyasını taşıyabilecek midir? Süreç nasıl ilerliyor acaba?

• ⭐⭐⭐

@halil832 Bunu sahsen tahmin etmek guc, Ankara'nin yaklasim oruntusu bu sekilde olmasaydi belki derdim bir kere daha dagitim yapar, bunu ancak umut ediyorum. Ankara'dan baska yere transfer yapip mulakat alan ve tekrar Ankara'ya dosyalarini tasiyan bir grup arkadas var, umut ederim ki Ankara onlari da magdur etmez🤞🤞.

• Herkese merhabalar,

Dün sağlık muayenesine girdiğim unganlardan bugün sağlık raporumu aldım. Ancak fark ettiğim üzere belgenin sağ üstünde expiration date olarak 2022 yılından bir tarihe yani geçmiş bir tarihe yer verilmiş.

Forumda araştırınca F2A ve F2B Vize Surecleri başlığı altında bir iletide bunun bir sorun yaratmayacağına yönelik bir ifade gördüm ancak hem teyit olması adına hem de bu başlık altında da bu konunun olması adına buraya yazmak istedim.

Bu başlık altında halihazırda varsa ve ben göremediysem kusura bakmayın. İyi günler dilerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k