Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhaba,

Vizeyi aldıktan sonra amerikayı girişi nasıl erteleyebiliyoruz? Eskiden forumda bununla ilgili bir işlem okumuştum fakat ismini unuttum ve şu an araştırmama rağmen bulamıyorum. Mesela üniversiteyi bitirmek bahanesiyle vizeyi aldıktan hemen sonra değil de 1-2 yıl sonra amerikaya yerleşmeyi nasıl isteyebiliyoruz, nereye başvurmamız gerekiyor?

Teşekkür ederim

• @BerkayHacımustafa Eger ilk attiginiz mail dogrudan konslosluk icinse dogru yoldasiniz. KCC'a degil, konsolsolugun mail adresine atmalisiniz, yogunluktan dolayi donus yapmiyor olabilirler.

Visa Navigator vize surecleri ile ilgili iletisim platformudur, arama yaparak detaylari bulabilirsiniz.

• @melikemim Hayir bana gelmedi, AOS yaptığım icin sanirim beni atladılar. Ds260 formunu actirmadim hic.

• @busradincer gözünüz aydın olsun 🎉

• şükürler olsun mülakat maili geldi, mülakat alamayan arkadaşlar adına da çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. 2 sorum var:
    1- exceldeki mülakat mail bilgilerini nasıl güncellerim.
    2- heyecandan ne yapacağımı unuttum :D şimdi ne yapmalıyım ?

• @repent Bildiğim kadarıyla öncelikle vizenin üzerindeki geçerlilik tarihine kadar ülkeye giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra Re-entry-permit yapmanız gerekiyor. Detaylara bu başlıktan bakabilirsiniz.

• @busradincer Tebrikler 👏👏 Kolayca vizenizi almanızı dilerim.

• @MrDadas Tebrikler umarım tez zamanda vizenizi alırsınız. 👏 Öncelikle şöyle derin bir nefes alın ve mülakat almanın tadını çıkarın. 😀

1. Excel sayfasını açtıktan sonra değişiklik yapacağınız satırın üzerine tıklayın ve o satıra yorum yapın. Adminler yorumunuza göre değişikliliği yapacaktır.
    2. Mülakat için gerekli evrakları eksiksiz toplamaya başlayın. Herşeyi iki kez kontrol edin. Forumda bu konu ile ilgili sayısız bilgi var. Daha sonra da mülakat gününüze göre Unganlardan sağlık randevunuzu alın. Bütün süreci sakince adım adım takip edin. Tekrardan tebrikler. 🙋‍♂️

• @MrDadas hayırlı olsun, mülakatınızda başarılar.

• @repent uzun süreli erteleme için re-entry permit almanız gerekiyor, onu da almak için belli şartlar var. 1 yıl yeterli bir süre olacaksa ilk girişinizi yapmak için sağlık raporundan itibaren yaklaşık 6 aylık bir süreniz var, ilk giriş sonrası dönüş yapıp yine 6 ayı geçirmeden giriş yapılabilir. bununla ilgili forumda deneyimler mevcut. onun dışında bir erteleme seçeneği yok.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba, mülakat hangi sayıya kadar dağıtıldı acaba?Excel de henüz kayıt göremedim. Forum da ise mülakat alan sadece 2 kişinin yazdığını gördüm. Umarım bu ay toplu mülakat dağıtılır. Epeydir uğraşıyoruz ama dosyamızın taşınması ile ilgili olumlu dönüş alamadık. Genellikle oturum izni veya kapasite dolduğu için aktarılamadı. Bizim gibi uzun süredir bekleyen herkes umarım güzel haberi alırız.

• @Begum Ankara özelinde soruyorsanız excel e baktım 15k gibi görünüyor ama arada da bosluklar var ya haber etmeyenlerdir daha ya da geç submit diye düşünüyorum.

• @Begum excelde eylül ayı için 29 kişi kaydedilmiş mülakat alan ve görünen o ki 15k ya kadar dağıtılmış

• @baran-bozdogan Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet şimdi gördüm.

• @bozyuruk Çok teşekkür ederim. Bilgilendirmeniz için.

• @koray2000 o zaman sebep o, tamam mülakat dağıtımında tam bir mantık aramıyoruz ama size gelmemesini anlamamıştım, yüksek ihtimal aos den o halde. kolaylıklar bir an önce greencarda kavusursunuz inşallah.

• @BerkayHacımustafa Asagidaki email adresine tekrar gondermenizi oneririm. Esiniz vatandas ise kabul etmeleri gerekiyor.

[email protected]

• @tolga-a anladım fakat bir yılın yarısından fazlasını Amerika’da geçirmeyeceğim için sıkıntı olmaz mı? Okulun son senesindeyim bitirip gideceğim dersem kabul edilir mi, bir bilginiz var mı? İlginiz için teşekkür ederim

• Merhabalar bir şey sormak istiyorum konsoloslukların mülakat dağıtmasında bir zaman var mı? (yani ağustos ayı son mülakat dağıtım zamanı gibi) yoksa eylülün son haftasında bile mülakat dağıtabilirler mi ?

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

6

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k