DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Ahmet-Furkan-Sorkun Ek olarak bu konu içerisinde Frankfurt'u aratırsanız orada mülakat alan arkadaşların deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Frankfurt üzerine spesifik bir bilgim yok maalesef.


  • @lumos çok teşekkürler inşallah halledebilirim ben Avrupa'daki başka ülkelere de yazmaya devam ediyorum o halde. Dosyam Ankara'da, bütün Avrupa ülkelerini denemekten başka çarem yok zaten.


  • @binbasitom çok teşekkürler inşallah halledebilirim ben Avrupa'daki başka ülkelere de yazmaya devam ediyorum o halde. Dosyam Ankara'da, bütün Avrupa ülkelerini denemekten başka çarem yok artık. Çok sağolun umarım buradan mülakat aldığım bilgisini ve tecrübelerimi paylaşırım...


  • CN 32.000 uzerindeki tum arkadaşlarimiz icin cok uzgunum. Kendilerine sabir diliyorum, ortaya cikan bu adaletsizlik, haksizlik icin diyecek bir sey bulamiyorum.

    İlerleyen süreçte kota durumu farklı şekillerde karşımıza çıkabilir. Umarım hepimiz icin güzel haberler gelir.

  • ⭐⭐

    @koray2000 Maalesef ki, DV2023 icin son bultendi aciklanan bulten.



  • @lumos Bu açıklanan bültenin son bülten olması Avrupa'ya dosya taşıma işlemi yapmamızı engeller mi? Bu saatten sonra artık 32 binin altında olsak dahi yeni bir randevu alamayız diyebilir miyiz? Teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @Ahmet-Furkan-Sorkun Bol sans, bu arada imzaniz icin tesekkur ederim ama CN nizin son iki rakamini saklamanizi oneririm.

  • ⭐⭐

    @Ahmet-Furkan-Sorkun Engellemez, transfer sureci tamamen konsolosluga bagli, en etkili parametre su anda surenin azalmis olmasi.


  • @lumos Uyarı için teşekkürler. Süre azaldı ama teorik olarak Eylül 30'a kadar vaktimiz olduğundan hâlâ Avrupa'da bir ülkeden randevu alabilirim diye ümit ediyorum, umarım hayal kırıklığına uğramam. Maalesef Almanya vizem aracı kuruluşun iş savsaklaması yüzünden çok gecikti. İnşallah Frankfurt'tan olumlu cevap gelir de burada sizlerle paylaşabilirim. Çok selamlar.


  • Arkadaşlar basit bir şey sormak istiyorum bu aşamada hala böyle soruları sormak biraz garip gelebilir size anlayışınızı istirham ediyorum 🙂 Dosya taşımak için yaptığımız başvurulurda Case Numberı: 2023EU'dan sonra üç tane sıfır da dahil olmak üzere 8 haneli mi giriyoruz yoksa üç tane sıfırı girmemize gerek yok mu?DS260 ı doldurduktan sonra gelen application confirmation belgesinde üç tane sıfır olmadan case gelmişti (2023EU27XXX şeklinde) ben de o yüzden maillerde o şekilde gönderiyorum hep. Çok teşekkürler şimdiden.

  • ⭐⭐

    @Ahmet-Furkan-Sorkun Sıfırları girerek yazın.

    Örnek:

    Subject : 2023EU000270XX

    Gövde bölümüne transfer isteğini nazik ve resmi bir dille yazın.

    Mailin sonuna bu bilgileri yazın.

    DV Case Number : 2023EU000270XX
    Principal Applicant : Soyad, Ad
    Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
    Date of Birth : Ay, gün, yıl


  • @Serapp Serap Hanım ben Frankfurt'un visa navigatorunda sadece ad, soyad, case number, mail adres ve vizenin scan edilmiş halini istediği için bunları yazdım. Ek olarak bir açıklama yapmadım veya doğum tarihini girmedim. Ayrıca case number ı da başlangıçtaki üç adet 0 olmadan girdim. 😞 Şimdi tekrar mı göndermeliyim? Case numarasında 0'ların silinmesi de bir problem olmaz diye tahmin ediyordum. Cevabınız için teşekkürler.


  • Ben bir şey daha sormak istiyorum arkadaşlar. Konsolosluklara vize navigator u kullanmadan doğrudan mail atmamız hâlinde mailin işleme alınmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Esasen bu mail visa navigatorunda istenen formata göre gönderilmiş olsa bile konsolosluk o mail adresi özelinde visa navigatorunu kullanmayan mail hesaplarının maillerini otomatikman görmezden geliyor olabilir mi? Bu riski bertaraf etmek için bir de mail üzerinden visa navigatoruna girilip bir mail daha atılması -yani bir diğer deyişle aynı konsolosluğa aynı içerikte birden fazla mail atılması- problem oluşturur mu? Şimdiden çok teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ahmet-Furkan-Sorkun oluşturmaz, deneyebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @Ahmet-Furkan-Sorkun Bunlar da yeterli olur merak etmeyin, yeterki kabul etme arzulari olsun.


  • @Ahmet-Furkan-Sorkun Şu an son düzlükte koşuyoruz. Şansım varmı diye sormayın her yere dosya taşıma için başvurun trenin kalkış saatine dakikalar kaldı. Arkasından koşmazsanız malesef kaçacak.

  • ⭐⭐

    @Ahmet-Furkan-Sorkun, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp Serap Hanım ben Frankfurt'un visa navigatorunda sadece ad, soyad, case number, mail adres ve vizenin scan edilmiş halini istediği için bunları yazdım. Ek olarak bir açıklama yapmadım veya doğum tarihini girmedim. Ayrıca case number ı da başlangıçtaki üç adet 0 olmadan girdim. 😞 Şimdi tekrar mı göndermeliyim? Case numarasında 0'ların silinmesi de bir problem olmaz diye tahmin ediyordum. Cevabınız için teşekkürler.

    Visa navigator olunca sadece istenenleri göndermişsiniz. İşlemde hata yok, merak etmeyin. Ben normal bir transfer e-maili yazarken gerekenleri yazmıştım. Bol şanslar.


  • Merhaba, herkes çok iyidir umuyorum.
    Eşimin vatandaşlığı olduğu için Saraybosna'ya mail attım ve otomatik bir mail geldi (5 iş günü içinde cevaplanacağı söylendi ama cevap gelmedi).

    Diversity vizesi için aşağıdaki adrese mail atın demişler. Bu bir işe yarar mı? 5 iş günü içinde dönmedikleri için 1 saat önce aynı maili tekrar gönderdim (bu sefer otomatik mail gelmedi.)
    [email protected]

    Son olarak visa navigator nedir, rica etsem açıklayabilir misiniz?

    Teşekkürler.


  • @koray2000 Koray bey size mülakat maili geldi mi en son alamamıştınız? ki sizden case numberı yüksek olanlara geldiğini gördüm. ds260 formunu açtırmış mıydınız ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

208
Çevrimiçi

42.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum