Amerika'daki Homeless (Evsiz) Kavrami
-
@AgeGuns dediginiz sekilde insanlar kesin vardir :) ama cogunlugun boyle olmadigini hatirlatmak isterim. Bir yerden sonra kendi hayati kendi kararina donusuyor is...
-
Homeless deyip gecmeyin, ortalama olarak saatte $15 ile $20 arasi yapiyorlar, ozellikle sectikleri location kalabalik bir yer ise...
-
Karşılaştırma açısından ilgili bir haber.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/istanbulda-8-bin-kisi-sokakta-kaliyor-261986h.htm -
Evsizler ve onlarin hikayelerine tanik olabilmek adina "Invisible People" organizasyonu medya kanallarina da goz atabilirsiniz.
Milyonlarca dolar birikim sahibi olarak, bir gecede birikiminin bulundugu finansal kurulusun batmasi ile evsiz kalan kisiler gibi bir cok ornek mevcut. Enteresan hikayeleri var insanlarin.
-
@FreeWoRLD Iste tamda bu gibi nedenlerden dolayi asla tek bir banka hesabina veya kredi kartina veya tasarruf, yatirim aracina guvenip, herseyinizi orada tutmayin. Degisik kurum ve yatirim araclarini kullanarak, kendi tercihleriniz dogrultusunda bir diversified portfolio olusturun.
Boyle parasini kaybedip, homeless olanlar genelde kotu yonlendirilmislerdir. Finans uzmanlarinin onemi ve gorevi burada ortaya cikiyor.
-
Invisible people kanalina bende yeni rastgeldim ve bayagi bir videosunu izledim. Egitimliden milyonerine, 9 yasinda ailesi manyak diye kacmak zorunda kalanindan asker emeklisine cok degisik profilde insanlar var. herkes bir homeless adayi aslinda amerikada.
-
@doncarleone Ilginizi cektiyse, su kanali da onerebilirim (direkt homeless insanlar ile ilgili olmasa bile). Insanlar ve turlu turlu hayatlar;
-
@freeworld
acikcasi konu biraz ilgimi cekti uzun vadede burslu doktora yapma sansim olursa bu konuda da arastirma yapmak isterim.
gelir adaletsizligi, kadinlarin maruz kaldigi haksizliklar ve bu konu bence uzerine calismaya ve farkindalok yaratmaya deger. amerikada da ciddi problemler var. birde union rescue mission kanali var guzel. -
Merhaba,
DV2024 talihlisiyim. Affınıza sığınarak kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. Sonuçlar açıklandığından beri net üzerinde Amerika'da yaşam kurma, para kazanma, v.s konular hakkında kendi çapımda araştırma yapıyorum. Amerika'da para kazanmak konusunda o kadar çok video izledim ki, Amerika'da para kazanmanın o kadar zor bir şey olmadığına ikna oldum. Lakin şöyle bir şey aklıma takıldı; Amerika'da binlerce "EVSİZ" var, bu kişiler sefalet içinde sokaklarda yaşıyorlar, çok çok merak ediyorum, bizlerin Amerikaya gidip hemen "Doordash, Amazon Flex, Uber v.s gibi işlerde çalışarak hemen 2-3 ay içinde para kazanmaya başlıyabiliyormuşuz...peki bu "EVSİZ" ler niye bu işleri yapmıyorlar da sefil yaşıyorlar, onların bildiği ve bizim bilmediğimiz veya bizim bildiğimiz ve onların bilmediği nedir?
Teşekkürler.
Saygılarımla. -
@Erhan-2 Evsizlerin (homeless) buyuk bir bolumu uyusturucu, alkol veya madde bagimlisi. Yine cogunlugu calismak isteyenlerden olusuyor. Geriye kalanlar ise ya herseyini kaybetmis ve sokaga dusmus olanlar veya bir sekilde hayata uyum saglayamayanlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum