ABD'deki sinekler, böcekler ve diğer haşereler
-
Benim tavuklar hallediyordu taki birisi sikayet edene kadar

Amerika'da bocek sorunu olmayan yer oldugunu sanmiyorum...
-
Cevap veren herkese teşekkürler. Soguk iklimlerde de yasamalarını saglayan sey ne acaba

-
@Tuba82 Washington stateden uzak durun o zaman. Örümcek mevsimi var maalesef ve her yerdeler. Kapıdan çıkıyorsunuz ağzınıza ağ yapışıyor igrenc.
-
-
Bu sabah Miami'de sinek ısırdı kolumu çok önemsemedim fakat şu an kolum şişti ve ısırdığı yerin ucu sivilce gibi mikroplu ve sıcak. Yanımda hametan getirmiştim onu sürdüm ilaç önerisi olan varsa çok sevinirim.
-
@serlinkonakciyan Sinek ısırığı şişliğine hametan sürmeniz kafi. Bir kaç gün içinde söner gider. Çok geçmiş olsun.
-
@Serap-2
Teşekkür ederim
-
@semavi, içinde söyledi: ABD'deki sinekler, böcekler ve diğer haşereler

Bende 4 civciv aldim. Duydum ki tum bocekleri yiyorlarmis
kontrol ettim belediyeden bizim bolgede 4 tavuga kadar serbestmis. Bizim burasi baya kuralci bir yer. Emin misin yasak olduguna? Oyle bi sikayetle kaldirmak zorunda kalasin ki -
@Tuba82 DC ye ek olarak Maryland e de gelmeyin o zaman, boceklerin allahi var burada ve kimyasal ilaclamaya karsi bir insan kitlesi..ormanin icinde yasarsiniz kuslar hayvanlar..nem 2-3 ay cok yuksek.
-
@serlinkonakciyan Gecmis olsun! Bill Gates olabilir bu isin arkasinda!!
https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-release-gmo-mosquitoes/
-
Veeee tahmin edebileceginiz gibi, Biontech mRNA based sitma asilari icin calismalara baslamis bile

-
@MySea bunların işi gücü nasıl salgın yaparız diye düşünmek ve insanların sağlıklarından para kazanmak oldu sanırım. resmen matrix'in insanları enerji olaran kullanan korkunç sahnesi gibi bir durumun içine sürükleniyoruz. MS tekel olsun, Bill ise dark side'a geçsin
bizi kurtarsa yalniz Elon Musk kurtarir. Biontech'in Turk sahiplerine cay ve borek ikram edip Turk usulu muhabbet etmek istiyorum tum isin ve donme dolabin arka plani anlatilmali. ama turk turku gurbette ortada birakir derler bilemiyortum -
@MySea tarihte en con insani olduren seye karsi asi calismasi yapilmasi sevindirici
-
@goodluck, içinde söyledi: ABD'deki sinekler, böcekler ve diğer haşereler

kontrol ettim belediyeden bizim bolgede 4 tavuga kadar serbestmis. Bizim burasi baya kuralci bir yer. Emin misin yasak olduguna? Oyle bi sikayetle kaldirmak zorunda kalasin kiHem kaldirdim hemde yazi gonderdiler

4 fazla olur bu seferde kara sinek sorunun cok olur. 2 ideal... 3 tane yumurtlayan tavuk koyarsan 4 kisilik aileye bir daha yumurta almazsin

-

kontrol ettim belediyeden bizim bolgede 4 tavuga kadar serbestmis. Bizim burasi baya kuralci bir yer. Emin misin yasak olduguna? Oyle bi sikayetle kaldirmak zorunda kalasin kiHem kaldirdim hemde yazi gonderdiler

4 fazla olur bu seferde kara sinek sorunun cok olur. 2 ideal... 3 tane yumurtlayan tavuk koyarsan 4 kisilik aileye bir daha yumurta almazsin

Kara sinek ne alaka ya
zaten cok kara sinek var burda su kenari oldugu icin -

Kara sinek ne alaka ya
zaten cok kara sinek var burda su kenari oldugu icinTavuklar icinde su kural gecerli.... Ulu orta yedigin bocekler kurtlar, zaman gelir ... tirmalar ve birakirlar bir yere

O yuzden 2 tavuk iyidir

-
4 civciv aldik artik bogazlattirma simdi bana
kaderimizde varmis napalim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
🧿
Merak edin ancak endişe etmeyin. İngilizce konusunda kendinize ne kadar çok yatırım yaptıysanız şimdiye kadar ki hayatınızda, maddi olarak ne kadar çok güçlü gelirseniz, mesleğiniz ve tecrübeleriniz ABD’de ne kadar çok kabul ediliyorsa, forumdaki diğer tüm başlıkları & deneyimleri ne kadar çok okursanız o kadar az sancılı geçecek adaptasyon süreciniz.
Gelecekten bir gün filmi gibi oldu biraz