-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Sabri-FT bdv solutionstaki işler entry level ve çok işçi açığı olan işler olduğu için, normal bir insanın baya baya hata yapması gerekiyor kovulması için.
normal şartlarda gc için sponsor olan şirkette belirli bir süre çalışmanız gerekiyor. Yoksa uscis kıllanabiliyor.
Tabi ki her kişi ve durum değişik. Avukat daha sağlam bilgi verebilir.Eğer ki sizin dediğiniz gibi olsaydı, herkes eb3e başvurur, 2 3 sene bekler, gcyi alır sonra kafasına göre takılırdı.
-
Şafak 31 Hatay
Evet En Heyecanlı 2 Konu Başlıktan Birincisindeyiz
Nasibiniz varsa -->>DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Nasip Değilse -->> DV2025 Sohbet Odası
HAYIRLI İSE NASİP OLSUN -
@charon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
normal şartlarda gc için sponsor olan şirkette belirli bir süre çalışmanız gerekiyor. Yoksa uscis kıllanabiliyor.
Bunu 1058. Sayfada en alta belirtmiştim zaten ama yinede hatırlatiğiniz için teşekkür ederim

Tabi ki her kişi ve durum değişik. Avukat daha sağlam bilgi verebilir.
Ayn. Belki de her ikimiz verdiği bilgi doğru veya yanliş bilemiyoruz işi bilen birine sormak fayda vardır. Sonuçta herkesin süreci aynı işlemeye bilir
Eğer ki sizin dediğiniz gibi olsaydı, herkes eb3e başvurur, 2 3 sene bekler, gcyi alır sonra kafasına göre takılırdı.
Sn. @charon beni hayla anladığınızdan emin değilim
Kim demiş kafasına göre takılır,o firmada 1 yil çalışır sonra kafanıza göre takılırsiniz
Bende tavsiye etmiyorum zaten çalıştığın yerden 1 yil öncesinden herhangi bir şekilde çıkmak bu ilerde vatandaşlikta sorun çıkartır amacınız orda beli eder
-
@Rüştü-Gürbüz Yani aslinda Ben bunun tek girisli vizelerde sorun olacagi kanisindayim
Dusunsene cok girisli vizen var her defasinda vize aldigin ulkeye giris yapip oradan mi devam etmelisin yinede dediginiz gibi saglama almak lazim -
@ytrbilgisayar nasip olsun bu sefer ya
-
@ytrbilgisayar bu sefer olmalı please.
-
Mutluluğa kapak açın bence bu saatten sonra gençler

-
Bu ileti silindi! -
Öleceksem Abdde ölmek istiyorum, beni gavur topraklarına gömün
ALL MY DREAMS -
@Simge-Kutlu inşallah

-
@charon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sabri-FT bdv solutionstaki işler entry level ve çok işçi açığı olan işler olduğu için, normal bir insanın baya baya hata yapması gerekiyor kovulması için.
Tabi ki her kişi ve durum değişik. Avukat daha sağlam bilgi verebilir.Eğer ki sizin dediğiniz gibi olsaydı, herkes eb3e başvurur, 2 3 sene bekler, gcyi alır sonra kafasına göre takılırdı.
Bu tarz sponsorlukların uygulayabileceği muhtemel mobbingde çok can yanar diye düşünüyorum yalnız

-
@tanhanr houston gibi duruyor ancak bu sadece ilk aşamadadır diye düşünüyorum. Gidebilirsek houstonda 1.5 2 ay durur ehliyeti falan alır öncesinde tüm amerikada 3 4 ay gezer dolaşır kafamıza yatan hangisiyse orada devam ederim diye düşünüyoruz
bizim önceliğimiz motor ile rahat seyahat edebileceğimiz ve mont giymeden yaşayabileceğimiz eyalet önemli… soğuk sevmiyoruz hayalim benim aslında florida orlando / tampa lakin ilk gittiğimizde dediğim gibi yapar devam ederiz hayatımıza… hatta ilk 2 sene eğitim aşamamız olabilir orada geçerli bir meslek için eğitim almayıda düşünüyoruz. -
31 gün 21 saat… artık 1 ay kaldı diyebiliriz..
houston akşamlarına kalan süre…

-
@ilkerkaynar90 şans meselesi gideceğin mekanın sahibi iyi de olabilir kötüde olabilir
-
@Sabri-FT, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 şans meselesi gideceğin mekanın sahibi iyi de olabilir kötüde olabilir
Tercih şansının olmadığı bir yola girip kaderini başka insanların kollarına bırakmak bana göre değil hocam
tabiki tercih işi.. üstelik en düşük maaşlarla çalışmak esnek saatlere bırakılmak vs.. belki 20 lerinde bir insan olsam kaldırılabilir bu düşünceler.. -

Bu arada şurada kano yapmadanda duramam ya.. sıcak yerlerde yaşayıp tatil amaçlı gidilesi yerler

-
@ilkerkaynar90 Benimde hayalim ilk başlarda floridaya gitmekti tampa olur orlando olur fark etmezdi fakat bu hayatta en nefret ettiğim hayvan sivrisinektir. Beni hiç rahat bırakmazlar ve florida da sivrisinek çokmuş sırf bu yüzden diğer eyaletlere bakıyorum
Yoksa yazılım işi vb işler için Florida çok iyi bir eyalet benim gözümde. -
@emirgenco, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz Yani aslinda Ben bunun tek girisli vizelerde sorun olacagi kanisindayim
Dusunsene cok girisli vizen var her defasinda vize aldigin ulkeye giris yapip oradan mi devam etmelisin yinede dediginiz gibi saglama almak lazimHer seferinde degil.
Sadece vizeyi aldiktan sonraki ilk giris.

-
Arkadaslar bu cekiliste yasin onemi varmi acaba. 41 yasindayim daha once ben gibi olup cikan olmusmu hic
-
Benzer Başlıklar
119
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k