Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @md-seu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @hayyaatt DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    kendim,eşim ve 4 çocuğumun bilgilerini kronometre tutarak,YANDEX ve CROME de otomatik doldurttuğum halde en erken 2 buçuk dakikada tamamlayabiliyorum.Sanırım Bğlantının kopmaması için uzun bir süre. ve bağlantı kopuyor.
    Başka yolu nedir?

    @hayyaatt öncelikle kullandığınız browserların geçmişini temizleyiniz, telefonunuzda kullandığınız internetinizi paylaşıma açarak (hotspot) yine hızlı bir şekilde formu doldurdurmayı deneyebilirsiniz. Şevkiniz kırılmasın denemeye devam ediniz.

    tamam deniyorum.inş olur.


  • @ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Olmuyorsa boşverin vardır ondan da bi hayır deyip geçin hayat boş zaten takmayın kafanıza 🤷🏻♂😀

    hayaller olmasa ve çabucak vazgeçsek sanırım bu gün icat diye birşey olmazdı,son güne kadar peşini bırakmayacağım bakalım.hayırlısı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @izmir-tabyaları DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells anayasanın değiştirilmesine gerek yok.trump kararname ile değiştirebilir.

    @lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells Trump o soruya şöyle karşılık vermiş "Bana anayasada değişiklik yapmak gerektiğini söylüyorlar. Ama bilin bakalım işin aslı nasıl? Gerekmiyor! Bunu bir başkanlık kararnamesi ile halledebilirim"

    Baskan tarafindan hazirlanan executive order'larin anayasaya uygun olmasi gerekiyor. Yoksa mahkemeler order'i iptal eder, daha once oldugu gibi...

  • ⭐⭐

    @crazycells mahkemelerde ki güç dengesinin değiştiği yazılıyor... Bakalım bu sefer ne olacak.


  • Herkese merhaba. Ben greencarda başvurdum ve adres seçeneğini doldururken, ben bir tane devlet üniversitesinin kampüsünün lojmanlarında oturduğum için adresimi A üniversitesi/B kampüsü/C kapısı/ lojman no Semt/İl olarak yazdım. Bu adresi her yerde kullanıyoruz ama buranın birde sokak/cadde/daire numarası Semt/İl olarakta adresi var. Yani her ikiside aynı yere çıkıyor ama ikametgahta 2. adres yazıyor. Başvuruya o adresi yazmamın sebebi daha kolay bulunduğu için. Sizce bu ileride bir sıkıntı yaratır mı? Teşekkür ederim.


  • @karahan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhaba. Ben greencarda başvurdum ve adres seçeneğini doldururken, ben bir tane devlet üniversitesinin kampüsünün lojmanlarında oturduğum için adresimi A üniversitesi/B kampüsü/C kapısı/ lojman no Semt/İl olarak yazdım. Bu adresi her yerde kullanıyoruz ama buranın birde sokak/cadde/daire numarası Semt/İl olarakta adresi var. Yani her ikiside aynı yere çıkıyor ama ikametgahta 2. adres yazıyor. Başvuruya o adresi yazmamın sebebi daha kolay bulunduğu için. Sizce bu ileride bir sıkıntı yaratır mı? Teşekkür ederim.

    Daha önce şuna benzer bir şey okumuştum forumda Ptt dağıtımları açısından yazdığınız adres bulunuyorsa bir sıkıntı olmayacaktır.


  • @tanti adresime bir şey postalanacağını düşünerek o adresi yazdım


  • @karahan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @tanti adresime bir şey postalanacağını düşünerek o adresi yazdım

    Yazdığınız şekilde daha önce size bir teslimat yapılabildiyse sorun yoktur diyeyim 🙂


  • @tanti evet daha önce bu adresten teslimat aldım ama hangi aşamada başvuru formuna yazdığımız adresten posta alınıyor?


  • @sebedey TR'de de eşler farklı soyadları taşıyabiliyorlar.


  • @karahan TR adresinize herhangi bir teslimat yapılmayacak yaşızmalarda eposta adresiniz kullanılacak. O yüzden problem oluşturmaz.


  • @karahan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @tanti evet daha önce bu adresten teslimat aldım ama hangi aşamada başvuru formuna yazdığımız adresten posta alınıyor?

    Soruyu adresimi yanlış mı yazdım acaba olarak algılayıp ona yönelik cevaplar vermeye çalıştım


  • Arkadaşlar entryi doldururken hepsini büyük harflerle mi yazmak zorundayız? Bir de confirmation number sayfası çıktığında o sayfanın çıktısını almak zorunda mıyız yoksa sadece confirmation numberi kaydetsek de olur mu?


  • Merhabalar, ben basvuru yapacagim ama esimle bosanma asamasindayim ve dava ne kadar surer belli degil.Medeni halde bizde yasal olarak ayri yasama diye bir kavram Turkiye kanunlarinda bulunmamakta, bu durumda medeni duruma neyi secmem gerekiyor ve oldu kazandim diyelim bosanmaya calistigim esimde hak kazaniyor mu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @marcus94 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar entryi doldururken hepsini büyük harflerle mi yazmak zorundayız? Bir de confirmation number sayfası çıktığında o sayfanın çıktısını almak zorunda mıyız yoksa sadece confirmation numberi kaydetsek de olur mu?

    hayir, oyle bir zorunluluk yok. buyuk/kucuk harf farketmez.
    conf. no'yu kaydetmeniz yeterli olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aslanman01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhabalar, ben basvuru yapacagim ama esimle bosanma asamasindayim ve dava ne kadar surer belli degil.Medeni halde bizde yasal olarak ayri yasama diye bir kavram Turkiye kanunlarinda bulunmamakta, bu durumda medeni duruma neyi secmem gerekiyor ve oldu kazandim diyelim bosanmaya calistigim esimde hak kazaniyor mu ?

    su an resmi olarak evli oldugunuzdan o sekilde belirtmelisiniz. Ancak mahkeme karari varsa medeni durumunuzu farkli bir sekilde yazabilirsiniz.

    Eger bosanmissaniz ya da bosanmak uzereseniz kendisi bu haktan yararlanamaz.


  • @crazycells bizim ulkemizde mahkeme karari ile ayri yasama diye bir kavram yok, cekismeli bosanma davamiz var ve malesef uzun suruyor uc dort yil bile surdugu oluyor. O zaman medeni duruma evli grip kendisinin fotosunu yuklemem bilgilerini girmem gerekiyor. Diyelim ki bana loto
    Cikti davam hala devam ediyor bosanamamis ve resmi esim gozukuyor. Ben mulakata gidiyorum, kendisi hak kazaniyor mu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aslanman01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells bizim ulkemizde mahkeme karari ile ayri yasama diye bir kavram yok, cekismeli bosanma davamiz var ve malesef uzun suruyor uc dort yil bile surdugu oluyor. O zaman medeni duruma evli grip kendisinin fotosunuda yuklemem gerekiyor. Diyelim ki bana loto
    Cikti ve davamiz hala devam ediyor ve resmi esim gozukuyor kendisi hak kazaniyor mu ?

    Evet, resmi esiniz olarak basvurunuza eklemelisiniz.

    Cekilisten secilirseniz onun gidip gitmemesi size bagli, normalde hak kazaniyor ama sonucta bu durumdan hic haberdar olmayacak. Eger Green Card almasini istiyorsaniz kendisi de bir DS260 formu doldurup mulakata katilmali. Eger Green Card almasini istemiyorsaniz kendisine haber vermeyebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bu arada yeri gelmisken belirteyim... Avukat Ozan Bey bana ulasip su bilgiyi verdi, Turkiye'de de yasal olarak ayri yasama kavrami varmis...

    Kendisinin bana yazdigi email'den aktariyorum...

    "DS-260 formunun açıklamasını yaptığınız PDF dosyasının 6. sayfasında "medeni hal" açıklamalarını yaparken "Yasal olarak ayrı"halinin açıklamasına "Türkiye'de var olan bir durum değil" notu düştüğünüzü gördüm. Yasal olarak ayrılık müessesesi Türk Medeni Kanununca düzenlenmiş olup çok sık olmasa da tarafların bu yöndeki davası yahut hakim kararı ile ülkemizde de tesis edilmektedir.
    Bilgilerinizi rica ederim"

    belgede guncelleme yaptigimda, bu degisikligi de belirtecegim.


  • Tamamdir, bu sekilde bosandigim icin tabiki bana boyle bir piyango vursa onun yararlanmasini istemem. O sekilde kendi yararlanamayacaksa sorun yok ve kafamdaki sorulara yanit buldum cok tsk ederim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

181
Çevrimiçi

41.2k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum