Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
2.2k 202 177.0k 244
  • ⭐⭐⭐⭐

    @AE123 birkaç kişi daha sormuş listeyi bulursam paylaşırım buradan


  • @daydreamer desi üzerinden hesaplanıyor Aralık 2022 maliyeti desi başına 8 dolar verdim. Bu 30 desi üzeri ve Aralık 2022 fiyatı. Sizler de fiyat için bilgi alabilirsiniz. Serdar bey sağolsun her konuda ziyadesiyle yardımcı oluyor. Sizlere de yardımcı olacaktır.


  • @denizci10 thx 👍


  • @denizci10 Yine bir solukta okudum. Detaylı anlatımlarınız için teşekkürler. Bizim gibi gelme planı yapanlar için gerçekten yol gösterici oluyor.


  • @Rhonster teşekkürler cevap için


  • @bdiler61 amacım da o zaten. Sizlere yol göstermek ve yardımcı olmak.


  • @denizci10 gerçekten çok teşekkürler her yazınızı bende merakla bekliyorum. Gerçekten çok bambaşka bilgiler ve fikirler ediniyoruz sayenizde 💐

  • ⭐⭐⭐⭐

    @karya48 ben teşekkür ederim.


  • @daydreamer
    teşekkür ederim. gelir gelmez hızlı bir temponun içine girdik. babamızın kaybı, büyük deprem, yeni işler derken girdik yine bir girdabın içine. yakın zaman içinde tekrar oraya gitmek gibi bir niyetimiz yok. mayısta Gc sonuçları açıklanacak, 14 yıldır ilk kez oradayken başvurduk, belki bu yıl şans bize güler. Gülmezse er geç hayatımızı oraya taşıma isteğimiz baki.


  • @Alper-Bayram Şimdiden bol şans dileyeyim o zaman. Selamlar


  • @Alper-Bayram Başınız sağolsun. Umarım bu yıl kazanırsınız , bol şanslar.


  • her kelimesi bilgi dolu bir başlık


  • @allenwilliams çok teşekkür ederim. Umarım sizin de en kısa sürede istedikleriniz olur. Elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım. Saygılarımla


  • Bu konuyu 08 Ekim'de "...mantıklı bir yol haritası oluşturup ilk adımı atabilmek umuduyla..." yazarak takip etmeye başlamıştım. Geçen 5 aylık kısa süreçte Amerika için mantıklı bir yol haritası bulamayıp yönümü Kanada'ya çevirmiştim. Geçen hafta Kanada öğrenci vizem onaylandı, 2 yıllığına Kanada'ya gidiyorum. Her şey yolunda giderse en az 5 yıl orada yaşamayı düşünüyorum. Amerika şu an olmadı ama belki bir gün diyerek konuyu takip etmeye devam edeceğim.
    @denizci10 Orçun bey ailenizle birlikte yeni hayatınızda başarılar diliyorum, burada paylaştıklarınızdan diğer arkadaşlar gibi ben de yararlanıyorum çok teşekkür ederim. Kanada vize grubunda aktif değilsiniz ama oradan da bazı detay bilgiler sormak isterim. Saygılar.


  • @loremipsum çok teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Sizin tecrübelerinizi de merakla bekliyoruz.


  • @denizci10 yine harika, hayat kurtaran detaylar dolu bir paylaşım, sayende dediklerinin hepsini tek tek yapıyoruz biz de🙏🏻 planlı programlı ve araştırmacı olunca süreci çok rahat atlattınız darısı bizim de başımıza inşallah, tekrardan teşekkür kardeşim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  • ⭐⭐⭐⭐

    Dün Costco ya gittik eşimle birkaç şey alacaktık. Tam girişte bizim aldığımız TV nin 499 dan 479 da düştüğünü gördük. Hemen fotoğrafını çektik ve müşteri hizmetlerine gittik. Uygulamada faturası olduğu için hemen derdimizi anlattık ve aradaki 20 doları vergisi ile beraber 21.65 dolar olarak geri aldık. böylece aldığımız 25 dolarlık alışveriş bize 4 dolara gelmiş oldu. Bu gerçekten çok güzel bir duygu. TV yi alalı neredeyse 1 ay olmuştu ve hemen sorgusuz sualsiz aradaki farkı iade ettiler. Siz de böyle bir şey ile karşılaşırsanız hemen başvurunuzu yapıp paranızın iadesini isteyebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @denizci10 Ben onu burda yapan bir tek firma biliyorum Amazon o da :) hatta o cinslerde talep etmesen bile yapıyor onlarda bir değişik :) gerçi burda şöyle de bir durum var yükselen hiç bir fiyat geri düşmüyor :)

  • ⭐⭐

    @denizci10 geçen hafta bir fitness salonuna yazılmak istedim geçen cuma aradım zam gelecek hafta sonu gelin şimdi üye olun dedi ödedim neyse pazartesi gideceğim Instagram da bir baktım %25 indirim yapmışlar kadınlar günü haftası diye dedim şuan dolandırmış olmuyor muyum vay bizde bilmiyorduk naptım ettim aldım farkı ama şuan tavırlılar bu medeniyet adalet bize çok uzak neyse az kaldı bu son olsun diye diye gün sayıyorum


  • @denizci10 Merhaba, E2 vizesi veya E2 statü değişikliği ile ABD de girişimci olmayı düşünüyorum ben de, sizin de yol haritanız orada girişimci olmak mı acaba? Eğer böyleyse, sizinle fikir alışverişinde bulunmak isterim. İnstagram hesabım @seyahatguncem


Benzer Başlıklar

  • ABD'deki Türk Telegram Grupları

    Taşındı Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    3
    0 Oy
    3 İleti
    10k Bakış
    P
    @Programmer Cok tesekkurler
  • ABD DE TASARIMCI OLMAK

    Kilitli Taşındı Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    2
    0 Oy
    2 İleti
    331 Bakış
    crazycellsC
    Sorularinizi uygun bolumlerde sormalisiniz, ayrica buyuk harf kullanmadan yazmaniz daha uygun olur. Maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz, sorunuz hangi konu ile ilgiliyse o bolumdeki uygun basliklara sorularinizi sorabilirsiniz. Mesleklerle ilgili sorulariniz icin su bolumu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/6/i̇ş-alanları-ve-meslekler Lise ve diger kademelerdeki egitimler icin su bolumu: https://yesilkartforum.com/forum/category/15/eğitim New York ve ABD'de yasam maliyetleri ile ilgili olarak da su basliklari: https://yesilkartforum.com/forum/category/17/new-york https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri
  • COVID19 surecinden sonra nasil bir ABD bekliyorsunuz?

    Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    16
    0 Oy
    16 İleti
    686 Bakış
    redsat2000R
    @MuratUsa small business dediğimiz devlet destekli bizdeki karşılığı Kobi olan alanlar . Yeteneginize göre yapabileceginiz işler veya Mavi yakalılarin başka işveren altında yaptıkları işler. Sanırım bu krizi en büyük beyaz yakalilar yaşayacak. Etkisi büyük olacak . Harcamalari konusunda küçülmeye gitmezlerse sancılı dönem onları bekliyor. Küçük adımlar atan bizler ise ayağımızı yorganimiza uzattmamiz daha kolay. Büyük denizde bir gemi batar ceviz kabuğu asla batmaz.
  • ABD'deki sinekler, böcekler ve diğer haşereler

    Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    97
    1
    0 Oy
    97 İleti
    5k Bakış
    goodluckG
    4 civciv aldik artik bogazlattirma simdi bana 😀 kaderimizde varmis napalim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum