6 Şubat 2023 Gaziantep - Kahramanmaraş Depremi
-
@MySea aynen canlı yayında binalar yıkıldı resmen
-
Deprem bölgesinde olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
-
Allah herkesi yardımcısı olsun. Heryer çok kötü insanlar evlerine giremiyor sürekli artçı sarsıntılar. Çok kötü
-
Cok gecmis olsun...
Deprem hem cok buyuk hemde yeryuzune cok yakin... Suan icin 3500 bina yikildi haberi var... 10binlerle ifade edilecek sayilara cikmasi muhtemel... Umarim mumkun oldugunca koordine saglanir ve insanlara ulasilir... Cok aci cook.
-
99 depreminden sonraki eylulde insaat muhendisligi okumaya baslamis biri olarak yillardir korkum depremin insan sebebiyle nasil yikici olabilecegidir.
fay hatti sebebiyle nerelerde ne kadar buyuklukte depremler olabilecegi biliniyor. fay hatti tasiyalim gibi abuk oneriler disinda yapilmasi gerekenler belli ama bakiyorum dunden beri yikilan binalara, istisnasiz %99u hala insan hatasi sebebiyle yikilmis.
6 şubat 2023 depremi yikim acisindan cok korkunc gozukuyor, felaket tellalligi yapmak istemiyorum ama yaklasan ve hatta hatta bagira bagira gelen istanbul depremi inanilmaz bir etki birakacak. ulke kitlenecek, yikim ve can kaybi korkunc olacak. onlem alinmasi icin aylar, seneler, 10 yillar vardi ama ne yapildi koca bir hic. toplanma alanlari diye bir yer kalmadi, odenekler baska yerlere harcandi, gercek kentsel donusum cok ciliz sekilde yapildi.
gorun bakin su anki tum duyarlilik bir hafta on gun sonra maalesef yerini baska seylere birakacak. secim, spor, tiktok, muge anli tekrar ulke gundemine siddetli sekilde girecek. yazik cok aci.
allah depremden etkilenen herkese yardim etsin.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 6 Şubat 2023 Gaziantep - Kahramanmaraş Depremi
Bu kişinin kaçıncı paylaşımı doğru çıkıyor.
siz bu kisiyi yine de paylasmayin sayin @ayvalik10 , sayin @baran-bozdogan 'in dedigi gibi gercek bilimci degil bu arkadas, her gun farkli bir yer icin yorum ve analiz yapiyorlar, biri tutunca "onceden bildiler" oluyor... buna benzer bir durum var bu arkadaslarda...
-
@Programmer gecmis olsun.
-
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: 6 Şubat 2023 Gaziantep - Kahramanmaraş Depremi
@crazycells, içinde söyledi: 6 Şubat 2023 Gaziantep - Kahramanmaraş Depremi
Bu da ilginc bir karsilikli konusma... "Ulkedeki hukumet ne ise yariyor acaba?" diye sorgulatiyor...
Üst düzey yöneticiler yeterli Türksat uydusu var diyip reddetmişler diye okudum az önce.
maalesef sayin @ahmet_ 'in de belirttigi gibi hatay'da internet oldukca kotu calisiyor, GSM ile bile telefonlar her zaman dusmuyor...
Dolayisiyla uydular yoneticilerin sandiklari kadar yeterli degil.
-
Ayrica bagis gondermek isteyenler icin:
https://ahbap.org/haber/ahbap-ve-afad-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi
-
@crazycells sizinle aynı fikirdeyim ama maalesef bizim iş bilmez insanlarımız bunda da çok biliyorlar (!)
-
Miami’deki Türk Konsolosluğunun gönderilecek para yardımları ile ilgili hesap numarasına ait mesajı
-
Afad daha bazı şehirlere ulaşmamış bile. Hatay’dan gelen görüntüler korkunç , Türk ordusu neden şehirlerde değil? Bu olay ABD’de olmuş olsaydı hükümet yüzbinlerce kişiyi seferber ederdi.. İnsanlar sokakta aç sussuz ve buz gibi bi ortamdalar. Ne çadır açan var ne de bi battaniye veren. Cumhuriyet tarihinin en büyük depremi olduğunu söylüyorlar ama yaptıklarını görünce ülkede kimsenin can güvenliği yok arkadaş…
-
@waterman maalesef ülkemizde en ucuz şey insan hayati hiç hak etmiyoruz bunları
-
@waterman benim düşüncem hala askeri şehre sokmaya korkuyorlar
-
@tolgasatir lanet olsun böyle yönetime lanet olsun böyle yetkililere diyorum sadece. Dünden beri gördüklerimiz psikoloji bırakmadı insanda
-
Ben de buraya Ahbap a bağış yapmak isteyen olursa diye link bırakıyorum. Az önce ufakta olsa bağış yaptım. Dileyen kişiler yapabilir.
https://ahbap.org/?fbclid=PAAaYc6c5LePqryu3SytBmLalclImzw-eXNq-gTRG0Uabc7aOgOYHhbEZKEeA
-
Sonra neden gitmek istiyoruz.. işte bu ülkede değerimiz bu...
https://www.instagram.com/reel/CoXKSDnoT0d/?igshid=NDk5N2NlZjQ=
-
Felaketin boyutlari cok buyuk. Ayni olay amerikada olsa, daha iyi halledilebilecegini dusunmuyorum. Ayni fikirde olmayabilirsiniz, saygi duyarim. Covid'in en siddetli zamaninda Amerikanin aciz yuzunu de gorduk. 30,000-40,000 kisinin ayni anda enkaz altinda olmasi cok korkutucu, olaganustu bir durum. Insha'Allah cogu kurtarilabilir ama maalesef olu sayisi 20 bin uzeri olacak gibi.
-
@Senay-Sirin Sanmıyorum covidle depremi kıyaslamanız gülünç. Birinde sıfırdan aşı bulundu 1.5 senede diğerinin çözümü belli sağlam binalar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum