Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'deki etnik topluluklar ve en cok konusulan diller

Taşındı Kültür ve Hobi
28 15 14.8k 5

Benzer Başlıklar

• ABD'de İslami Yaşam

Kültür ve Hobi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    213 Bakış
    misha90M
    Cuma namazını bilmemekle birlikte normal vakit namazlarında sorun cıkarmıyorlar diye duydum. Cuma namazı icin de isverenle konusuldugu takdirde problem cıkarmayacagını dusunmuyorum, herkes herkese saygılı ve hosgorulu tabi istisnaya denk gelmezseniz :)
  • ABD'de yaşadığınız ırkçı olaylar ve yapılması gerekenler

Kültür ve Hobi
    1
    0 Oy
    1 İleti
    249 Bakış
    Erhan 2E
    Merhaba, DV2024 talihlisiyim. Hazırlık amacı ile yaptığım araştırma esnasında bir iki yerde ırkçılık ile ilgili (video/yazı) bazı yaşanan olayların anlatımına denk geldim ve bu beni çok ürküttü. Eğer gitmek nasip olursa ve böyle bir durum ile karşılaşırsak ne yapmamız, nasıl davranmamız hakkında bilgisi, yaşanmışlığı olanlar var ise yazabilir mi? Teşkkürler.
  • 4 Temmuz - ABD'nin doğum günü

Kültür ve Hobi
    16
    8 Oy
    16 İleti
    969 Bakış
    NewyorkNewyorkN
    @Serapp Muhtesem bır kare yakalamıssınız ! kıskanmadım desem yalan söylemiş olurdum.Neyse seneye dilerim bende iyi bir kare yakalamak için doğru yerde bulunurum.Bugün 4th july dan sonraki ilk iş günüydü tatilin keyfini çıkarmaya çalıştım yanıma bir o kar kaldı dedim kendi kendime bununla kendimi yetinmeye çalıştım,yoksa bugün yaptığım gibi yarında özellikle işyerindeki herkese ışıklar yüzünden homurdanmaya devam edecektim... Senin adına mutluyum..
  • ABD'de Silah Sahibi Olmak ve Atesli Silahlar Hobiciligi

Taşındı Kültür ve Hobi
    114
    13 Oy
    114 İleti
    18k Bakış
    strangereisterS
    @Smg-Motors666 hayır, full auto her türlü yasak ve felony.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k