Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular
-
@entelman nette sürf ederken bu yazıya denk geldim. 2017 tarihli ama yine de biraz bilgi verir
-
@entelman Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
@gallifrey SF için konuşursak eğer, sizce ortalama ve üzeri bir hayat için, bekar biri, en az ne kadar aylık gelir elde etmeli?
Malesef buna net bir cevap vermem mümkün değil. Kişilerin yaşam tarzı ve standardına göre ihtiyacı olan minimum tutar değişkenlik gösteriyor. Birisi için ortalama olan hayat diğeri için minimum standart olabilir. Bir diğer neden de ben SF şehrinde yaşamıyorum, dolayısıyla o bölgedeki fiyatlara hakim değilim. Ev için trulia, zillow, craiglist gibi sitelerden size uygun evlerin kiralarına bakıp, gelmeden önce bizim yaptığımız gibi Walmart'ın web sitesinden baktığınız bölgenin zip kodu ile (o bölgeye en yakın marketi bulması açısından) haftalık/aylık ben ne alışveriş yaparım gibi düşünerek gider maliyeti hesaplayabilirsiniz.
Bunun dışında sabit telefon hattı faturanız, araç alacaksanız onun yakıt ve sigorta gideri gibi aylık sabit giderler olacaktır. Bunlar için de yaklaşık bir fiyat söylemek malesef mümkün değil. Bunlar sizin tercihlerinizle değişkenlik gösterecek olan masraflar. -
@hosgeldin Houston'da nem oranı yaklaşık 6 ay boyunca normalin üzerindedir. Bilginiz olsun.
-
Soru degil ama güzel tespitlerin bulunduğu bir yazı. Bir Hintli göçmenin gözünden Amerika'daki en acaip şeyler. Bazılarını biliyordum bazilari bana da çok ilginc geldi. http://www.businessinsider.com/american-culture-weird-quirks-2018-8
-
@nilorhan Orada yaşayan birkaç arkadaşımdan zaten ABD'ye gelince yaşayacağın kültürel şoka karşı hazırlıklı ol tarzında uyarılar aldım. Bu yazı da isabet oldu. Fazlasıyla bilgilendirici oldu bizler adına.
-
Selamlar arkadaslar,
Tr den fön makinami getirecegim de (evet manevi bi bagim var onunla :) ) ufak donusturucu aparatla calistirabilir miyim us de? Hani su koctasta satilan coklu donusturuculerle..
-
@erglali 110~220V ibaresi varsa kullanabilirsiniz.
-
-
Abuk subuk sorularim
1- Abd vatandasi green card cekilisine katilabilir mi? 😀
2- Green CardLi olarak Abd de mega millions tarzi loto oynayip milyon dolar kazansak parayi bize verirler mi?
-
@goodluck Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
Abuk subuk sorularim
2- Green CardLi olarak Abd de mega millions tarzi loto oynayip milyon dolar kazansak parayi bize verirler mi?
- hayir.
- evet.
-
@goodluck ABD vatandaşı neden katılsın?
-
@erglali kullanırsın ama Türkiye’deki gibi güçlü çalışmaz bende senin gibi getirmiştim dönüştürücü ile çalıştırdım en yüksek ayarında ilk ayarında gibi çalışıyor. Amerika’dan ucuza fön makinası bulursun daha kolaylıkla ;)
-
Psikopatlik degil mi bana da cikiyor mu acaba diye merak edebilir 😀
-
@goodluck Büyük olasılıkla ülke kriterleri sorgusu çalışırken İngiltere, Bangladeş, Hindistan vb gibi katılım sağlayamayan ülkeler sırasında USA da elenir.
-
@goodluck Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
Abuk subuk sorularim
İşte bunlar hep eve fazla masraf etmekten :)
Gitti gül gibi delikanlı :)
-
Nerede sacmalayabilirim dedim bu baslik uygun geldi 😁
-
@goodluck peki:))))
-
@crazycells ABD'ya yaşayan, henüz vatandaş olmamış kişilerin, vasiyet/cenaze işlemleri nasıl yürütülüyor? Bu konuda bilginiz var mı?
-
@entelman Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
@crazycells ABD'ya yaşayan, henüz vatandaş olmamış kişilerin, vasiyet/cenaze işlemleri nasıl yürütülüyor? Bu konuda bilginiz var mı?
Her ne kadar garip görünse de bence ölüm ve cenaze konusunu ABD'de Yaşam hatta sağlık sistemi kısmında konuşalım...
-
Amerika'da lavabo tikanikligini nasil aciyorsunuz ? Marketlerde satilan drainer lar cok etkili degil, TR de satilan granul acicilardan burda bulamadim. Bu sorunu nasil cozuyorsunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
60
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum