Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye de sürekli artış gösteren harç ve vergi oranları

Benzer Başlıklar

• Türkiye'de Sanal Posta Kutusu Servisi

Türkiye Cumhuriyeti
    1
    0 Oy
    1 İleti
    175 Bakış
    M
    Türkiye'de "Traveling Mailbox" gibi sanal posta kutusu hizmeti sunan ve postaları size ulaştıran bir servis var mı?
  • Turkiye'de resmi nikah tazeleme

Türkiye Cumhuriyeti
    8
    0 Oy
    8 İleti
    4k Bakış
    S
    .....arkadasin problemi evliligin soy kutugune islenmesi....benim oglum 14 yildir yabanciyla evli, cocuklar var fakat turk konsolosluguna bildirilmedi, soy kutugunde bekar gozukuyor,simdilik hic bir sakinca gorunmuyor,turkiyeye gidip yasayacaklarida yok. .amerikada yabanciyla evlenmis kisi gidip temelli turkiyede yasiyacagiz derse,kutukte bekar gorundugu icin belki hanimi icin problem cikabilir.
  • Pasaport ve vize fotoğraflarını ucuza almanın yolu

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri ds11 pasaport
    11
    20 Oy
    11 İleti
    6k Bakış
    asagA
    Merhabalar, Yaklaşık bir ay önce Houston bas konsolosluğunda pasaportumu yenilemek için bu şekilde evde fotoğraf çekip walmart dan çıktısını aldım. Bir sorun olmadı. Kabul ettiler. Pasaportum elime geçene kadar buraya yazmak istememiştim. Ek olarak, walmart mobil uygulamasından çektiğim resimi yükledim. Matte kağıda 4x6 print($0.14) seçeneği ile bastırdım sonra evde makas ile 4 parçaya kestim. Teşekkür ederim bilgi için…
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k