Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @ozmelis üzülmeyin hiçbir şey için geç değil, eğer kesin kararlıysanız hedefe yönelik araştırmalarla eminim sonuca ulaşırsınız. Bizim de bir hayalle başladı şimdi gitmek için son aşamalardayız🙏🏻 kafanıza takılan ne olursa mutlaka foruma sorun elbet cevabını bulursunuz, yolunuz açık olsun🙏🏻


  • Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için herşey hakkımızda hayırlısı olsun. Sizinde yolunuz açık olsun. Sizin planınız nedir turist ile gidip sonradan ne yapacaksınız

  • ⭐⭐⭐

    @ozmelis, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

    😔 bazen eşlerden birinin isteksizliği bütün planları ileri attırıyor. bu şansımızı değerlendiremedik ne yazıkki..

    şuan bizim evde yaşanan tam olarak bu malesef 😞 her şey hazır istesek ama iki kişiden biri istemeyince malesef dediğiniz gibi oluyor.

  • ⭐⭐

    @MySea, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

    @MySea siz bu forum için bi nimetsiniz gerçekten 🙂 deneyeceğim o sakızlardan 👍🏼

    Ah Ah degerimi bilmiyorlar!!! @crazycells

    Sen özelsin bu forumda daha güzelsin abi.. seviyoruz seni 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @ozmelis olsun melis hanım şimdi harekete geçersiniz. Benim 1 ay önce vizem yoktu. Şimdi bunu size balkonumda kahvemi içerken yazıyorum. Gerçekten sadece bi kıvılcım lazım. Helede bebiş okula başlamadan harekete geçip start verin bi yerden. Burda eşiniz bi sertifa programı yada ilgisi varsa yazılımla ilgili bi şey okuyabilir kursa gidebilir. Yani ilk aklıma gelen bunlar tabi daha detay bilinse ona göre bişeyler kurgulanabilir.

  • ⭐⭐⭐

    @tolgasatir ben onu instagramdan ekleyelim tanışalım belki fikri değişir 🙏🏼

  • ⭐⭐⭐

    Siz napıcaksınız simdiki süreçte f1e dil okulu mu yoksa üniversite ile mi devam edeceksiniz @ahsenaydgdu

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ozmelis hiç canınızı sıkmayın. sadece geleceğe umutla bakın ve ne yapmak istediğinize karar verin. gerisi gelir.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @tolgasatir vallahi işte en zor kısmı da o. Beni burada tanıyanlar vardır eşimle birlikte görüştüklerim. Ben eşime dedim sen bilirsin ben gidiyorum diye. O sonradan ikna oldu. inşallah geç kalmadan eşiniz de ikna olur.

  • ⭐⭐⭐

    @waterman kolej sertifica programı opt beriyor ona kayıt olacağım. Dil puanı duolingo 75 e kayıt alıyolar

  • ⭐⭐⭐

    @denizci10 ilk tanıştığımızda hatırlıyomusun candaş hiç oralı değildi konuyu ilk kez duymuş gibiydi ama şimdi canla başla adepte oldu buraya. Biletleri al bak gör sonra nasıl gelcek diyorum ben @tolgasatir

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

    @waterman kolej sertifica programı opt beriyor ona kayıt olacağım. Dil puanı duolingo 75 e kayıt alıyolar

    Ahsencim kolej sertifika programlarini araştırdınmi ortalama fiyatlar ne tutar süreleri bölüme göre değişiyormu

  • ⭐⭐⭐

    @Zelene bnm program 8 bindi abla ben sana bi link atayım ordan filtreleyip sende kendine göre biyer bulabilirsin


  • Banada program linkini atarmısınız ahsen hanım.

  • ⭐⭐⭐

    Banada atar mısın cok mantıklı geldi bu durum bana @ahsenaydgdu

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

    @Zelene bnm program 8 bindi abla ben sana bi link atayım ordan filtreleyip sende kendine göre biyer bulabilirsin

    Çok iyi olur cnm bir kaç video da yazılımla ilgili bı 6 aylık kursların l20 belgesi verdiğini duymuştum bir kaç firmaya sordum verilmiyormus Instagramdan atar mısın link
    hava durumuna LA yi ekledim bakıyorum senin havana bile,hiç aklımda yokken aklıma girdi Los Angeles 😄


  • Sertifika programı linkini ben de isteyebilir miyim? @ahsenaydgdu


  • @ahsenaydgdu merhabalar linki buradan iletebilir misiniz? Bende incelemek isterim.

  • ⭐⭐⭐

    Link budur ben okulumu burdan bulmuştum.


  • @Alper-Bayram İnsanın kendini tanıması ve geliştirmesi için ne de etkili bir yolmuş yolculuğa çıkmak, yeni bir yerde yeni bir hayat kurmaya çalışmak. Dediğiniz gibi olur da dönmeye karar versem bile aynı insan olarak dönmeyeceğim. Her gün yeni bir şey öğreniyorum, sadece kendimle ilgili değil hayat ve insanlar hakkında da. Bu da gerçekten değersiz bir şey.

    @denizci10 Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkürler. Forumu üye olmadan önce de okuyordum ve böyle bir konuyu özellikle aradığımı ve bulamadığımı hatırlıyorum. Ne iyi ettiniz açarak. O dönem YouTube'a da bakıyordum benzer içerikler için ki o zamanlar alışveriş videoları vs. daha yeni yayılmaya başlamıştı. Ufaktan ufaktan yurtdışına giden herkesin hesap açmaya başladığı dönemdi. Çok faydasını görmediğim için YouTube'u saldım açıkçası. Gerçekten enine boyuna yaşadıklarını anlatan çok az içerik üreticisi vardı. Faydalı içerik üretenlerin çoğu ya green cardlı ya da yüksek öğretim için gelip iş bulan genellikle de yazılım/bilişim sektöründen insanlardı. Kalanlar da sanırım çekiniyorlardı her şeyi söylemeye. Hatta ben bahsedilmemesi gereken bir şey herhalde göçmen olmayan vize ile gidip kalıcı olmaya çalışmak diye düşünmüştüm. Velhasıl kelam iyi ki açmışsınız bu konuyu.

    Araba kullanmayı öğrenip, bir miktar para biriktirip, hafiften Amerika'ya ve buradaki düzene alıştıktan sonra eyalet değiştirmeyi düşüneceğim. Sakin kalıp en öncelikli ihtiyaç ve zorunlulukları halletmem gerekiyor, biraz fazla tezcanlı davrandım gelir gelmez.

    Bu arada çalışma demişken gerçekten çok fazla çalışıyormuş insanlar onu gördüm. Gurbetçilerin memlekette yaptırdıkları devasa evleri görüyoruz sadece, gurbette hizmet sektöründe deli gibi çalıştıkları aklımıza gelmiyor. Burada bir de şunu sevdim: herkes her işi yapıyor gocunmadan. Yeter ki çalış. Bir haber çıkmıştı hatırlarsınız belki, aklıma o geldi. Türk bir doktor İsviçre'de kebapçıda çalışmaya başlamış. Şöyle diyor: “Aileme, arkadaşlarıma, yakın çevreme hekimliği neden bıraktığımı anlatamıyorum. Kül tablası temizliyorum, masa siliyorum, bulaşık yıkıyorum, soğan soyuyorum ama emin olun çok daha huzurluyum. Tek sorunum ailemin İstanbul’da kalması.”
    Anahtar kelime: Huzur...

    @dytmelek Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince şeffaf olmaya çalışıyorum çünkü burda insanların yaşadıklarını ayrıntısıyla anlatmasını çok faydalı buluyorum. Umarım ben de fayda sağlarım.

    @ahsenaydgdu Araştırma yaparken gördüğüm, en yaşanası yerler listesinde California istisnasız hep birinci.

    Craigliste bakmaya başladım, iş ilanlarından çok ücretsiz verilen eşyalar dikkatimi çekti kayboldum içlerinde. Piyanodan, yemek takımına, çalışır durumdaki beyaz eşyaya ne kadar çok şey var! Gelip almanız yeter. Bizde olsa letgoda sıfır fiyatına satmaya çalışırız... Ev düzünce bir şey almama gerek kalmaz hep böyle şeyler varsa.

    Teklifiniz için çok teşekkürler, ne kadar mutlu oldum. Böyle insanların olduğunu bilmek bile ne kadar güzel.

    @Ranje Çok teşekkür ederim, benim için de günce gibi oldu. Yaşadıklarımı sıcağı sıcağına yazmak iyi geliyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum