Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @gulyc bende aynı durumdayım hiçbir talebim olmadığı halde Hindistan'a randevu verilmiş.

• @datanist Ankara ya mail atsam okurlar mı pek emin değilim. acaba kcc ye mi mail atsam ?
    ya da gidebileceğim başka bir ülkeye alırlar mı?

• Bu ileti silindi!

• @gulyc KCC'ye email göndermeniz bir fayda sağlamaz, çünkü dosyasınız artık onlarda değil. Ankara veya başka bir yere transfer talebinde bulunmanız gerekiyor. Kabul ederler mi ya da etmezler mi denemeden bilemezsiniz :) umarım olumlu sonuç alırsınız.

• Zaten ikamet ettiğimiz bölge belli niye aaa Hindistan'a veriliyor ki çok kısa bir süre vermişler

• @gulyc eğer maddi bir sorununuz yoksa bence gitmeyi zorlayın. Sizin yerinizde olmak yüzlerce insan var. :) Hayırlı olsun mülakatınız.

• Saglik muayenesi orda mi yaptirilmak zorunda? Yoksa burda yaptirip orada kabul edilir mi?

• @Stiff tesekkur ederiz ama Hindistan a vize almak zorundayiz bu islem ne kadar surer bilmiyorum mulakata yetisir mi? Umarim sistemde bir yanlislik olmustur , Ankara olarak duzeltilir.

• @Oscar giden arkadaşlar aynı gün vizeyi aldılar. Akşam uçağa bindiler. Sorun olmaz vize işi. Maliyeti de Güney Amerika'ya giden arkadaşlardan çok daha az diyebilirim.

• @Oscar Sağlık muayenesini Hindistan'da yaptırmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkte yer alan bilgileri okursanız sizin için faydalı olur ve sağlık muayenesi icin yetkili kurumun detayları da orada yazıyor.

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/BMB-Mumbai.html

Edit: Mülakat yeriniz Mumbai olarak gözüküyor diye tahmin ediyorum.

• @gulyc siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Hindistan a gitmek için vize gerekiyor. Orda muayane olmamız lazım. Zaman yok . Sanki imkansızı istemişler gibi.
    Bizim gibi MUMBAI den mülakat alan arkadaşlar var mı???

• Nasıl yani arkadaşlar Hindistan ile hiç iletişime geçmeyip mülakat talep etmediğiniz halde Hindistan’dan mülakat maili mi aldınız

• @Stiff bizim forumdanmıydı giden arkadaşlar?

• @Not_Born_Yesterday evet aynen

• @datanist bu nasıl oldu sayın @datanist ,sizin bilginiz varmı ,yoksa o bölümü benmi kaçırmışım🙂 ,talep edimemesine rağmen başka ülkeden mülaket verilmesi.

• @b2cberrak Transfer talebi olanlar dışında olmayanlar için de mülakat verildi. Daha önceden böyle bir durum olduğunu hatırlamıyorum. Açıkçası mülakat alan arkadaşlar için de sürpriz oldu.

• @datanist teşekkür ederim cevabınız için ,evet ilk defa duyuyoruz.neyse hayırlısı olsun ,imkanı olan arkadaşlar gider yaparlar mülakatlarını alırlar vizelerini umarım,imkani olmayanlarda zorlar genede alırlar vizelerini umarim😊

• İmkanımız olsa bile süre yetersiz. Hindistan'a vize alınacak ve orada sağlık kontrolü yapılacak. Benim önümde 9 iş günü var bunu nasıl yapabilirim.
    Bana vize verilmek istense Ankara ' dan verilirdi. Komşu ülkelerden olsa anlarım. Talebimiz olmamasına rağmen Hindistan'a verilmesi bizi düşündürüyor.
    Dün gece den beri uyumadım ve yetişebilir miyim diye hesaplıyorum malesef imkansız.

• @datanist çok saçma değil mi bu olay hukuki bir dayanağı olması lazım adamı dünyanın bir ucuna görüşmeye zorlamak, ikincisi 27 binlerde alamayanlar mesela her yere mail attık olumsuz döndüler vb yazılarını okumustum o isimler mesela hindistana mail atıp olumsuz yanıt aldıysa gariptir ki adamlar bir şekilde istese verebiliyormus üstelik dosyasını tasımak istemeyene veya tasıtmayana.

• @baran-bozdogan Ankara' nin mulakat vermedigi bir ortamda, size mulakat veren bir konsolosluk oldugunda kimsenin bunu hukuki acidan sorgulayacagini sanmiyorum. Eminim ki burada bircok kisi bunu dusunmeden mulakat icin hazirliklara baslardi.

Bu arada dosyasini tasimaya calisanlar mulakat aldilar. Bunun yaninda talep etmeyenlere mulakat verdiler ki bence guzel bir gelisme.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k